Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(justjura @ 2009 03 11, 18:38)
spustelejimu as tai nepavadinciau ,
su kumsciu per dangtelio viduri uzduodu ir uzsidaro smile.gif
beje koki balzama renkates ilgiems sveisintiems plaukams?
gal dar kuri naudojate skysti akiu makiaziui nuimti, kokie atsiliepimai?

aš pvz. šampūno bonką uždarau su kamščiu trinktelėdama su apatine delno dalimi - labai viskas greitai įvyksta rolleyes.gif

akių makiažo valiklį naudoja mano mama su sese, tai mažiausiai metus nemačiau kitokio valiklio pas jas - sunaudoja ir vėl perka, tai matyt geras, nors atsiliepimų čia temoj būta įvairių ax.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kodėl taip šiaušiatės dėl tų dangtelių? biggrin.gif Gi svarbu, kas pakuotėj- ar tinka ir patinka. Va, nusipirkau šampūną ir dangtelis ne neužsidaro, o išvis nulūžo biggrin.gif Bet man pati pakuotė yra dzin, priemonės gali būti ir stiklainy, kad tik gerai veiktų irnesakyk.gif
Atsakyti
aciu merginos bandysiu rasos dvifazi skysti, paziuresim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2009 03 12, 08:27)
aciu merginos bandysiu rasos dvifazi skysti, paziuresim smile.gif

Ir būtinai parašyk atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau RASA kuno stangrinanti kuno krema. Dar gerai nesupratau ar jis man patinka blush2.gif

Anksciau pirkdavau lietuviu gamybos "Svelninanti kuno oda pienelis (ar losjonas)" Nu bliamba dabar negaliu atsiminti ar tai Margaritos jis buvo, ar tai Rasos doh.gif Bet jau seniai niekur jo nematau, gal pakuote pasikeite doh.gif Bet jis man buvo nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2009 03 12, 22:49)
Nusipirkau RASA kuno stangrinanti kuno krema. Dar gerai nesupratau ar jis man patinka  blush2.gif

Anksciau pirkdavau lietuviu gamybos "Svelninanti kuno oda pienelis (ar losjonas)" Nu bliamba dabar negaliu atsiminti ar tai Margaritos jis buvo, ar tai Rasos  doh.gif Bet jau seniai niekur jo nematau, gal pakuote pasikeite  doh.gif Bet jis man buvo nerealus  thumbup.gif

berods rasos bet Biok psl neradau jo
Atsakyti
Siandien isigijau 2 rasos produktus krema-geli probleinei odai ir prausikli is rozines serijos, mano oda normali-misri. prausiklis tai kaip prausiklis neblogas, o kremukas tai liuks, oda neblizga, negrauzia kaip dauguma cia rase, tikuosi taip ir toliau bus thumbup.gif
Beja maxsimoj rasos produktams nuolaida, ir tas kremas-gelis isluotas buvo, tai vien is to sprendziau gal neblogas ir nulekiau i vaistine nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 03 09, 16:47)
Čia jus apie prausikli jautriai odai iš rožines linijos? smile.gif Aš irgi jį naudoju, labai patinka  drinks_cheers.gif  Bet kvapas man nelb  schmoll.gif

Buteliukas zydras, prausiklis skirtas visiems odos tipams. Mano oda linkusi sauseti, bet man nesausina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2009 03 12, 22:49)
Nusipirkau RASA kuno stangrinanti kuno krema. Dar gerai nesupratau ar jis man patinka  blush2.gif

Anksciau pirkdavau lietuviu gamybos "Svelninanti kuno oda pienelis (ar losjonas)" Nu bliamba dabar negaliu atsiminti ar tai Margaritos jis buvo, ar tai Rasos  doh.gif Bet jau seniai niekur jo nematau, gal pakuote pasikeite  doh.gif Bet jis man buvo nerealus  thumbup.gif

įdomūs detalesni atsiliepimai apie stangrinantį kremą, nes pabaigusi drėkinantį ruošiuosi jį pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 13, 07:44)
įdomūs detalesni atsiliepimai apie stangrinantį kremą, nes pabaigusi drėkinantį ruošiuosi jį pirkti  ax.gif

Mano subjektyvia ax.gif nuomone jis zymiai geresnis uz drekinamaji. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 12, 23:38)
Siandien isigijau 2 rasos produktus krema-geli probleinei odai ir prausikli is rozines serijos, mano oda normali-misri. prausiklis tai kaip prausiklis neblogas, o kremukas tai liuks, oda neblizga, negrauzia kaip dauguma cia rase,  tikuosi taip ir toliau bus  thumbup.gif
Beja maxsimoj rasos produktams nuolaida, ir tas kremas-gelis isluotas buvo, tai vien is to sprendziau gal neblogas ir nulekiau i vaistine nusipirkt  biggrin.gif

Kada ta nuolaida buvo, yra? Aš irgi vakar mačiau, kad kremo-gelio nebėra (h.maximoj) pirkti. Bet, kad būtų akcija nemačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Christyyyn @ 2009 03 13, 10:18)
Kada ta nuolaida buvo, yra? Aš irgi vakar mačiau, kad kremo-gelio nebėra (h.maximoj) pirkti. Bet, kad būtų akcija nemačiau  g.gif

20% buten hipery ir pirkau biggrin.gif
akcija galioja 2009-03-10 - 2009-03-29 su aciu kortele 4u.gif
Atsakyti