Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(prieblanda @ 2009 03 05, 18:55)
blink.gif   o jei veidą retkarčiais nupraust?  g.gif

retkarciais - t.y daugiausia du kart dienoj. Kaip ir dauguma normaliu zmoniu. Ar kai toki krema naudoji reikia praust 4 kartus ? (tokiu atveju jie turi rasyti tai instrukcojose) rolleyes.gif Beto prausk neprausus, poru vidus neisivalys. Ta patyriau...Per daznas prausimas ir sveitimas padaro daugiau zalos negu naudos. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 05 kovo 2009 - 19:01
QUOTE(nep @ 2009 03 05, 18:58)
retkarciais - t.y daugiausia du kart dienoj. Kaip ir dauguma normaliu zmoniu. Ar kai toki krema naudoji reikia praust 4 kartus ?  rolleyes.gif

retkarčiais, tai 2 kartus per savaitę biggrin.gif bet apie užkimšimą tai pirmą kartą girdžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 05, 17:00)
ką aš žinau, man natūralisčių naudojamos priemonės didelio susižavėjimo nekelia, tai lieku prie tradicinės pramonės gaminių. o rūgščių "nešvelnumą" atsveria jų teikiama nauda odai wink.gif  tas pačias rūgštis irgi reikia protingai naudoti  ax.gif

Jeigu naudojat rūgštis, tai joks švelnumas su savo oda, kad ir kaip protingai jas naudotumėt wink.gif

QUOTE(saules_asarele @ 2009 03 05, 17:35)
Jus pirkot rasos geli, kur tiesiai ant spuogo tepamas? Netikeciau, kad nuo jo bertu, juk tik ant spuogelio tepi smile.gif o koki krema nusipirkot, irgi lietuviska?

Tas pats. Man ir pradeda niežėt baisiausiai tuos spuogelius ir aplink doh.gif Ir beveik įsitikinus, kad nuo šio gelio, nes ne kartą jau taip buvo nuo kitų tokio tipo gelių. O kremas tai Rasos jautriai odai.

Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 05, 20:00)
retkarčiais, tai 2 kartus per savaitę  biggrin.gif  bet apie užkimšimą tai pirmą kartą girdžiu  g.gif

Man tai net tokia lyg plėvelė plonytė užsideda, kai gelis išdžiūsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 03 05, 21:32)
Jeigu naudojat rūgštis, tai joks švelnumas su savo oda, kad ir kaip protingai jas naudotumėt wink.gif

net jei oda jokių sudirgimo ženklų nerodo ir adrodo geriau nei bet kada iki tol? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 05, 23:31)
net jei oda jokių sudirgimo ženklų nerodo ir adrodo geriau nei bet kada iki tol?  g.gif

Švelnumą aš kiek kitaip suprantu. O tai tik rodo, kad pasirinkot sau tinkamas priemones.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 03 05, 22:35)
Švelnumą aš kiek kitaip suprantu. O tai tik rodo, kad pasirinkot sau tinkamas priemones.

tai kokie jūsų švelnumo kriterijai?
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 06, 09:00)
tai kokie jūsų švelnumo kriterijai?

Pirmiausia švelnios priemonės, o į jas tikrai neįeina rūgštys. Greičiau netgi būčiau linkusi į natūralias.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 03 06, 15:21)
Pirmiausia švelnios priemonės, o į jas tikrai neįeina rūgštys. Greičiau netgi būčiau linkusi į natūralias.

Nu juokina mane tokie pasisakymai... Naturalios priemonės biggrin.gif O tai kas yra tas naturalumas? Pvz.pieno, obuolių, citrinų ar apelsinų rugštys - cia pakankamai naturalu, ane? Į kaukes namines dedam ir net negalvojam, turbut, kad tai ir yra tos AHA... O kai tas pats kremuke is parduotuves, baisiai pavadintas kad neina suprast, tai jau chemija ir nenaturalu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 03 06, 22:20)
Nu juokina mane tokie pasisakymai... Naturalios priemonės  biggrin.gif  O tai kas yra tas naturalumas? Pvz.pieno, obuolių, citrinų ar apelsinų rugštys - cia pakankamai naturalu, ane? Į kaukes namines dedam ir net negalvojam, turbut, kad tai ir yra tos AHA... O kai tas pats kremuke is parduotuves, baisiai pavadintas kad neina suprast, tai jau chemija ir nenaturalu  lotuliukas.gif

sutinku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 03 06, 21:20)
Nu juokina mane tokie pasisakymai... Naturalios priemonės  biggrin.gif  O tai kas yra tas naturalumas? Pvz.pieno, obuolių, citrinų ar apelsinų rugštys - cia pakankamai naturalu, ane? Į kaukes namines dedam ir net negalvojam, turbut, kad tai ir yra tos AHA... O kai tas pats kremuke is parduotuves, baisiai pavadintas kad neina suprast, tai jau chemija ir nenaturalu  lotuliukas.gif

o bha tada irgi naturalumo virsune ? rolleyes.gif ji kas kita nei aha.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 07 kovo 2009 - 11:42
QUOTE(Becky @ 2009 03 06, 22:20)

Nebūkit naivi. Jau geriau susitarkuosiu obuolį ir veidą išsitepliosiu, tai bent jau žinosiu, kad tikrai natūralus daiktas, nes kremuose ne tik rūgštys, bet ir dar visokio velnio yra, kvėpikliai, dažikliai ir kt. briedas. Galų gale, ne visose natūraliose priemonėse yra rūgščių.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

noriu nusipirkti Rasos jautrios odos krema, bei prasikli ar jis nuvalo makiaza ar ne ?
Atsakyti