Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(nep @ 2009 03 04, 12:01)
Gal kam netinka Rasos priemones probleminej odai, nemeskit siuksledezen, pabandykit parduoti cia daug pigiau, manau, pirkeju pabadyt atsirastu... Nes perskaiciau, kad daug kas i siuksledeze meto.
Papildyta:

gal ir as pagalvociau

Ne taip brangiai tas kremas kainuoja, kad apsimoketu ji parduoti čia, dar ir DAUG pigiau ax.gif
Atsakyti
Turiu ir aš mėginukus probleminei odai,bet dar neišbandžiau.

Užtat tonikas rožinis iš serijos jautriai odai SUPER. Kažkur skaičiau, kad nusiprausus reikia oda pasitepti toniku, bet labai retai taip darydavau. Man asmeniškai jokio efekto nebūdavo. Tačiau YRA EFEKTAS kai pasitepu būtent tuo rožiniu toniku. Nu, kažkas nerealaus. Tai dabar tepliojus kiekviena karta nusiprausus bigsmile.gif

Beja, merginos, o pienelis iš rožinės serijos jautriai odai ir turi būti toks labai jau tirštas? Toks jausmas, kad jis biškiuka per tirštas pas mane. O kai tirštas, tai žiauriai neskalsus.

KRIZE, aš norėjau dar karteli pasiklausti. Tai oda prie kremo nepripranta, ir jį galima naudoti it naudoti? Pati sakei, kad tas pripratimas - tai rinkodaros paistalai.
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 03 04, 12:24)
Ne taip brangiai tas kremas kainuoja, kad apsimoketu ji parduoti čia, dar ir DAUG pigiau  ax.gif

Gal geriau nei ismesti i siuksles tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2009 03 04, 12:53)
Turiu ir aš mėginukus probleminei odai,bet dar neišbandžiau.

Užtat tonikas rožinis iš serijos jautriai odai SUPER. Kažkur skaičiau, kad nusiprausus reikia oda pasitepti toniku, bet labai retai taip darydavau. Man asmeniškai jokio efekto nebūdavo. Tačiau YRA EFEKTAS kai pasitepu būtent tuo rožiniu toniku. Nu, kažkas nerealaus. Tai dabar tepliojus kiekviena karta nusiprausus  bigsmile.gif

Beja, merginos, o pienelis iš rožinės serijos jautriai odai ir turi būti toks labai jau tirštas? Toks jausmas, kad jis biškiuka per tirštas pas mane. O kai tirštas, tai žiauriai neskalsus.

KRIZE, aš norėjau dar karteli pasiklausti. Tai oda prie kremo nepripranta, ir jį galima naudoti it naudoti? Pati sakei, kad tas pripratimas - tai rinkodaros paistalai.

Tikrai galima naudoti, jei tik tinka. Tiesiog zmones labai daznai ipranta prie esamos odos bukles ir retai kada prisimena, kokia ji buvo iki tol. Uztat ir atrodo, kad oda ipranta ir kremas nebeveikia. Visi dermatologai kategoriskai pataria nekaitalioti kosmetikos priemoniu ir naudoti kuo maziau skirtingu. Taip isvengsite pavojaus vienu metu kontaktuoti su daugybe skirtingu medziagu, kurios gali buti potencialus alergenai, dirgikliai ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Becky @ 2009 03 04, 12:24)
Ne taip brangiai tas kremas kainuoja, kad apsimoketu ji parduoti čia, dar ir DAUG pigiau  ax.gif

Neterskit gamtos nono.gif , pakuotes perdirbamos - atiduokit perdirbimui. Kam metyti i siuksliadeze. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krize: 04 kovo 2009 - 13:35
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 04, 10:28)
apie kremą-gelį kalbat ar apie gelį, tepamą ant spuogų?  šiaip jei oda išsausėjus, tai ne nuo spuogų priemonėm ją tept reikia, o drėkinti skubiai  rolleyes.gif

Nuo drėkinimo spuogai nenyksta doh.gif Vistiek būna keli kokie išlenda. Nors dabar tai barzda paberta dar labiau unsure.gif Tik nežinau, ar nuo šito gelio, ar nuo kremo (naują pirkau), ar pms, ar atsitiktinumas tik g.gif
Atsakyti
O as Rasos kosmetika nustebinta,man ji patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 03 04, 14:14)
Nuo drėkinimo spuogai nenyksta  doh.gif  Vistiek būna keli kokie išlenda. Nors dabar tai barzda paberta dar labiau  unsure.gif  Tik nežinau, ar nuo šito gelio, ar nuo kremo (naują pirkau), ar pms, ar atsitiktinumas tik  g.gif

na taip, vien nuo drėkinimo spuogai nenyksta, bet kai odai trūksta drėgmės, sutrinka jos gijimo ir atsinaujinimo procesai, kas reiškia, jog spuogo gijimas užtrunka kur kas ilgiau, po jo gali likti dėmelė ar randelis.
dėl to, kai oda išsausėja, pagrindinis dalykas - atkurti jos drėgmę, net jei tai reikštų keliais spuogais daugiau, nei įprasta. kada oda bus jau nebe tokia sausa, galima vėl atsargiai imtis "antispuoginių" priemonių.
mano credo - su oda reikia elgtis švelniai visada: tiek renkantis priemones, tiek ją valant, tiek renkantis kažkokias apsaugines priemones. su šituo šūkiu niekad neprašaunu, nors rezultatas nėra momentinis, bet užtat užtikrintas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 05, 15:07)
na taip, vien nuo drėkinimo spuogai nenyksta, bet kai odai trūksta drėgmės, sutrinka jos gijimo ir atsinaujinimo procesai, kas reiškia, jog spuogo gijimas užtrunka kur kas ilgiau, po jo gali likti dėmelė ar randelis.
dėl to, kai oda išsausėja, pagrindinis dalykas - atkurti jos drėgmę, net jei tai reikštų keliais spuogais daugiau, nei įprasta. kada oda bus jau nebe tokia sausa, galima vėl atsargiai imtis "antispuoginių" priemonių.
mano credo - su oda reikia elgtis švelniai visada: tiek renkantis priemones, tiek ją valant, tiek renkantis kažkokias apsaugines priemones. su šituo šūkiu niekad neprašaunu, nors rezultatas nėra momentinis, bet užtat užtikrintas  ax.gif

Pastebejau, kad esi priemoniu su rugstimis gerbeja. Bet rugstys tai tikrai nera pati svelniausia priemone odai. Jei kalbant apie svelnuma, turbut labiausiai neprasauna naturalistes is gretimo forumo, naudodamos odai vien naturalius aliejus ir geliu vandenis, moli. Bet cia jau reikalauja darbo, laiko prisitaikyt
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 03 05, 15:54)
Pastebejau, kad esi priemoniu su rugstimis gerbeja. Bet rugstys tai tikrai nera pati svelniausia priemone odai. Jei kalbant apie svelnuma, turbut labiausiai neprasauna naturalistes is gretimo forumo, naudodamos odai vien naturalius aliejus ir geliu vandenis, moli. Bet cia jau reikalauja darbo, laiko prisitaikyt

ką aš žinau, man natūralisčių naudojamos priemonės didelio susižavėjimo nekelia, tai lieku prie tradicinės pramonės gaminių. o rūgščių "nešvelnumą" atsveria jų teikiama nauda odai wink.gif tas pačias rūgštis irgi reikia protingai naudoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 03 04, 15:14)
Nuo drėkinimo spuogai nenyksta  doh.gif  Vistiek būna keli kokie išlenda. Nors dabar tai barzda paberta dar labiau  unsure.gif  Tik nežinau, ar nuo šito gelio, ar nuo kremo (naują pirkau), ar pms, ar atsitiktinumas tik  g.gif

Jus pirkot rasos geli, kur tiesiai ant spuogo tepamas? Netikeciau, kad nuo jo bertu, juk tik ant spuogelio tepi smile.gif o koki krema nusipirkot, irgi lietuviska?
Atsakyti
QUOTE(saules_asarele @ 2009 03 05, 16:35)
Jus pirkot rasos geli, kur tiesiai ant spuogo tepamas? Netikeciau, kad nuo jo bertu, juk tik ant spuogelio tepi smile.gif o koki krema nusipirkot, irgi lietuviska?

atsakysiu as ax.gif o kodel negali berti? Ta rugstis atskiria odos lasteles, jos nusisluoksniuja, ir lieka ant odos, taip uzkisdamos atviras poras. Ir nieko cia naujo. Panasiai buna su kai kuriais kremais...
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 03 05, 16:48)
atsakysiu as  ax.gif o kodel negali berti? Ta rugstis atskiria odos lasteles, jos nusisluoksniuja, ir lieka ant odos, taip uzkisdamos atviras poras. Ir nieko cia naujo. Panasiai buna su kai kuriais kremais...

blink.gif o jei veidą retkarčiais nupraust? g.gif
Atsakyti