Visiskai su tavim, Ingenai, sutinku:) Jei kazkuris rasos serijos produktas netinka, nereiskia, kad visi blogi. Tuo labiau, kad yra tokiu merginu, kurios ir atnaudojo visa menesi ir vis dar lieka patenkintos.
O mano broliukas ir toliau tepasi tuo geliu kelinta diena, sakyciau, nugaryte labao pasitaise, jokiu raudonu demeliu nelieka nuo spuogo. o as pati isbandziau rasos meginuka kremo gelio, labai patiko, kaip susigeria
QUOTE(Ingėnas @ 2009 03 03, 14:02)
Aš galvoju, merginos, gal jūs nesusipirkit iš karto visų priemonių iš serijos jautriai odai Gal bandykit ir pratinkitės po vieną. , tinkančias būtent mano odai.
Labai protingas patarimas Pirma pabandykite vieną produktą. Ir geriau ne ant veido, o ant vidinės riešo dalies - ar nealergizuoja. Tada jau galima bandyti ant veido. Ir jeigu tinka, tuomet ir visa serija galbūt tiks.
Aciu, kad ispejot del berimu, nes jei jau kas pasako, kad beria nuo priemones, ar gali pabert laikinai, nes mol oda valosi, ar dar kokia "rinkodarine sapalione" , as netikiu, naudoju, tai mane trigubai isberia, ir nelaikinai
Papildyta:
del alergizavimo, tai manes pvz niekas nealergizuoja, bet poros uzsikemsa. Na, o tai ne alergija...Alergija ir odos uzsitersimas manau ne tas pats. O cia merginos kalba butent apie uzsitersima
Papildyta:
QUOTE(Reklamiste @ 2009 03 03, 17:00)
Labai protingas patarimas Pirma pabandykite vieną produktą. Ir geriau ne ant veido, o ant vidinės riešo dalies - ar nealergizuoja. Tada jau galima bandyti ant veido. Ir jeigu tinka, tuomet ir visa serija galbūt tiks.
del alergizavimo, tai manes pvz niekas nealergizuoja, bet poros uzsikemsa. Na, o tai ne alergija...Alergija ir odos uzsitersimas manau ne tas pats. O cia merginos kalba butent apie uzsitersima
ai, nereik cia pasakot kad si serija kazkoks nesusipratimas aplamai serija probleminei odai- issukis bet kuriam gamintojui- nes tikrai visiems netiks jei butu surasta priemone kuri visiems padetu, tai jau senai spuoguotu nebebutu, bet kaip matom net ir zvaigzdes kencia nuo tu spuogu ir tokiu kompaniju kaip avene, ar uriage, ar dar kitu kosmetika daug kam netinka man pvz. visai netiko iwostin priemones nuo spuogu- nors internete prisiskaiciau daugybe teigiamu atsiliepimu
pvz. Dovkytei paskaiciau kad ir Biodermos AKN papuola i daugiau nebepirksimu produktu sarasa, o butent apie ta kremuka pridiskutuota pilna tema, ir daugelis atsiliepimu teigiamu, man tas kremukas taip pat labai patiko. taip kad negalima taip sakyt- kad kazkoks produktas yra slamstas, nes gal kazkam tai bus issigelbejimas
pvz. Dovkytei paskaiciau kad ir Biodermos AKN papuola i daugiau nebepirksimu produktu sarasa, o butent apie ta kremuka pridiskutuota pilna tema, ir daugelis atsiliepimu teigiamu, man tas kremukas taip pat labai patiko. taip kad negalima taip sakyt- kad kazkoks produktas yra slamstas, nes gal kazkam tai bus issigelbejimas
man irgi uzsikemsa poros.........
QUOTE(murce @ 2009 03 03, 18:40)
man irgi uzsikemsa poros.........
Turit omeny gelį probleminei odai Na tada jau tikrai keista Nes jis man atrodo įpatingai lengvas ir gerai įsigeriantis, man net norėtųsi, kad jis daugiau drėkintų. Nebent jūsų oda superriebi. Mano beje mišri , vasarą linkusi į riebumą. Šaltuoju sezonu riebaluojasi mažiau. O tai gal bandykit tepti tą gelį tik vieną kartą į dieną. O pvz. vakare galit naudoti kitą kremą. Beje odą gali berti ir dėlto, kad jai trūksta drėkinimo, jeigu jinai dehidratuota. Tada oda ginasi ir papildomai gamina riebalus.
Man tai tikrai keista, kad visos puolė pirkti, susipirko visą seriją, o dabar masiškai keikia tą produkciją. Galbūt tada jums tiesiog netinka tas produktas? Manau, kad pirmiausia reikia pasitarti su dermatologu ar kosmetologu, kokios būtent priežiūros reikia jūsų odai - t. y. drėkinimo, maitinimo, apsaugos kapiliarams ar kad mažintų riebalavimąsi.
Man pvz. iš lietuviškos kosmetikos visai netiko Margarita kremas-gelis su agurkais, va jis man kažkoks lipnus buvo, neįsigerdavo, toks įspūdis, kad kimšo poras Bet tiesiog susitaikiau su tuo, kad tas produktas netinka, jo nebenaudoju. Bet taim tikrai nereiškia, kad visa BIOK kosmetika bloga.
Labai dideli pagyrimai Rasos drėkinančiam kremui iš linijos jautriai odai Vieną pakuotę sunaudojau, manau, vėl pirksiu vasarą.
QUOTE(Ingėnas @ 2009 03 03, 20:42)
Labai dideli pagyrimai Rasos drėkinančiam kremui iš linijos jautriai odai Vieną pakuotę sunaudojau, manau, vėl pirksiu vasarą.
sito as jau trecia bonkute siandien pabaigiau dabar nusipirkau ta agurkini, kolkas labai patinka, ir lipnumo man nepalieka
QUOTE(ne mama @ 2009 03 03, 19:54)
sito as jau trecia bonkute siandien pabaigiau dabar nusipirkau ta agurkini, kolkas labai patinka, ir lipnumo man nepalieka
Na matai, kiekvienai savo Gal net nelipnumą, bet kažkas man tame agurkiniame nepatinka ir netinka Ne mano produktas, vienu žodžiu.
QUOTE(Ingėnas @ 2009 03 03, 20:42)
Turit omeny gelį probleminei odai Na tada jau tikrai keista Nes jis man atrodo įpatingai lengvas ir gerai įsigeriantis, man net norėtųsi, kad jis daugiau drėkintų. Nebent jūsų oda superriebi. Mano beje mišri , vasarą linkusi į riebumą. Šaltuoju sezonu riebaluojasi mažiau. O tai gal bandykit tepti tą gelį tik vieną kartą į dieną. O pvz. vakare galit naudoti kitą kremą. Beje odą gali berti ir dėlto, kad jai trūksta drėkinimo, jeigu jinai dehidratuota. Tada oda ginasi ir papildomai gamina riebalus.
Man tai tikrai keista, kad visos puolė pirkti, susipirko visą seriją, o dabar masiškai keikia tą produkciją. Galbūt tada jums tiesiog netinka tas produktas? Manau, kad pirmiausia reikia pasitarti su dermatologu ar kosmetologu, kokios būtent priežiūros reikia jūsų odai - t. y. drėkinimo, maitinimo, apsaugos kapiliarams ar kad mažintų riebalavimąsi.
To Rasos kremo gelio bandziau tik meginuka, brolis naudoja du kart per diena, ir kol kas nesiskundzia, poros irgi neuzsikimsusios.
Ir visiskai sutinku su ne_mama, kad serija probleminei odai - issukis gamintojams, apskritai, su jokia priemone visiem neitiksi.
QUOTE(mylimuke @ 2009 03 04, 09:26)
O jums neniežti veido po to gelio spuoguotai odai? Man tai labai nusausina ir taip jau sausą odą Kaip blyn tuos spuogus išnaikint
apie kremą-gelį kalbat ar apie gelį, tepamą ant spuogų? šiaip jei oda išsausėjus, tai ne nuo spuogų priemonėm ją tept reikia, o drėkinti skubiai
Gal kam netinka Rasos priemones probleminej odai, nemeskit siuksledezen, pabandykit parduoti cia daug pigiau, manau, pirkeju pabadyt atsirastu... Nes perskaiciau, kad daug kas i siuksledeze meto.
Papildyta:
gal ir as pagalvociau
Papildyta:
QUOTE(juratyte26 @ 2009 03 03, 11:27)
Vakar ir as be gailescio ismeciau probleminei odai skirta tonika ir krema. Naudojau kelias savaites, negrauze, bet bere . Siaip man daug kas patinka is Rasos,bet si linija tikrai kazkoks nesusipratimas
gal ir as pagalvociau