Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(No_Angel* @ 2009 01 25, 13:24)
Plepam toliau  ax.gif

Senoji tema:čia

gal jau kas bande naujos Rasa priemones problematiskai odai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dianna @ 2009 03 03, 00:04)
gal jau kas bande naujos Rasa priemones problematiskai odai? ax.gif

paskaitykite pora puslapiu atgal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 03 02, 21:07)
o po kiek laiko rasos kremo naudojimo tave isbere spuogais? ar pries tai meginuka ta bandei?

nzn kada pradejo... po poros dienu kazkur,esme tame kad man labai maloniai naudojosi visos priemones,todel naudojau pavyzdingai toliau vis laukiau kada geres.. turejau meginuku, kremas nuostabiai susigeria, oda matine ir svelni,neabejojau pirkdama. Bet tas 3 sav kurias naudojau kilo ir kilo kiekviena diena nauju spuogu, o ir senieji visiskai negijo.na man kaip ir daugeliui merginu netiko.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 03 03, 02:01)
nzn kada pradejo... po poros dienu kazkur,esme tame kad man labai maloniai naudojosi visos priemones,todel naudojau pavyzdingai toliau vis laukiau kada geres.. turejau meginuku, kremas nuostabiai susigeria, oda matine ir svelni,neabejojau pirkdama. Bet tas 3 sav kurias naudojau kilo ir kilo kiekviena diena nauju spuogu, o  ir senieji visiskai negijo.na man kaip ir daugeliui merginu netiko.

Tikrai ne daugeliui.
Priemones skirtos riebia problemine oda turintiems zmonems. Jei Jusu oda nera nei ypatingai riebi, nei ypatingai problemine ir, kaip sakote, beria ne taip jau ir daug, tai Jums visiskai nereikalingos tokios stiprios priemones.
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 03 02, 22:15)
prausiklis man taip pat visai nieko,kolkas,tfu tfu tfu.... biggrin.gif kremo tik meginuka turejau,tai irgi per kelias dienas sunaudojau,irgi patiko,bet va tonikas kaip jau rasiau,tai kosmaras po dvieju dienu buvo,taip degino oda juo nusivalius,kad galvojau ir nusilups ji man,taciau vistiek naudojau kokia sav,bet tas pats,tai atidaviau vyrui,sakiau sunaudok vietoj prausiklio biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif o as sugrizau prie sau pacio geriausio ir simta kart isbandyto-margaritos toniko su medetkomis thumbup.gif nezinau,ar jau kada rizikuosiu mirksiukas.gif

g.gif Na, žiūrėsiu kaip čia bus. Po poros savaičių parašysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 03 03, 08:03)
Tikrai ne daugeliui.
Priemones skirtos riebia problemine oda turintiems zmonems. Jei Jusu oda nera nei ypatingai riebi, nei ypatingai problemine ir, kaip sakote, beria ne taip jau ir daug, tai Jums visiskai nereikalingos tokios stiprios priemones.

nu jau,nedaugeliui cool.gif paskaitykit gal tema priemones kovojant su spuogais veido prieziuros forume cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 03 03, 09:45)
nu jau,nedaugeliui cool.gif paskaitykit gal tema priemones kovojant su spuogais veido prieziuros forume cool.gif

Tai kad tie patys vardai kaip ir cia... biggrin.gif
Atsakyti
Krize, gal tu zinai, ko kremui per daug ( ar per mažai) jei juo pasietpus, ant veido lieka ( ar išsiskiria iš odos g.gif ) drėgmė - na taip lyg vandens lašiukai g.gif
Atsakyti
Vakar ir as be gailescio ismeciau probleminei odai skirta tonika ir krema. Naudojau kelias savaites, negrauze, bet bere verysad.gif . Siaip man daug kas patinka is Rasos,bet si linija tikrai kazkoks nesusipratimas
Atsakyti
O aš nusipirkau toniką ir prausiklį tik pasirodžius jiems, ir labai patenkinta. Tikrai nekyla naujų spuogelių. Dabar dar ir kremą - gelį nusipirkau pasinaudojus akcijos kuponu Droge thumbup.gif
Nuo Avene man kažkodėl kilo nauji pūlingi spuogeliai, naudojant iwostin to nebūdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanija @ 2009 03 03, 11:24)
Krize, gal tu zinai, ko kremui per daug ( ar per mažai) jei juo pasietpus, ant veido lieka ( ar išsiskiria iš odos  g.gif ) drėgmė - na taip lyg vandens lašiukai  g.gif

Daug vandens ir mazai silikonu.
Atsakyti
Aš iš probleminės serijos naudoju tik veido gelį ir pasitepu juo tik vakare. Naudoju jau gerą savaitę, kol kas tfu tfu nusiskundimų neturiu. Nors šiaip mano oda tikrai ganėtinai jautri ir netgi alergiška. Va bandžiau prausiklio mėginėlį iš tos pačios serijos, tai iš karto pamačiau, kad man jis netinka - graužė veidą. Tai ir nepirkau.
Ruošiuosi kremą gelį panaudoti vakarais iki prasidės šiltasis sezonas, kada būtina apsauga nuo saulės.
O dabar ryte pasitepu Rasos kremu jautriai odai su išsilpėtusiais kapiliarais, o vakare - kremu problemiškai odai. Galbūt pastarasis kiek džiovina, bet apskritai kol kas juo patenkinta.
Aš galvoju, merginos, gal jūs nesusipirkit iš karto visų priemonių iš serijos jautriai odai g.gif Gal bandykit ir pratinkitės po vieną. Nes galų gale tai stipresnė kosmetika, viena priemonė iš tos pačios serijos gali labai tikti, o kita visai netikti. O kai naudojat visas primones iš tos pačios linijos, tai sunku ir atsirinkti, nuo kurios konkrečiai beria. Net geriausių gamintojų iš tos pačios linijos gali vienas produktas tikti, o kitą oda atmesti. Turiu omeny, esu naudojusi kosmetiką su PHA, AHA iš Neostrata, Exuviance serijos, tai irgi visko buvo - kažkas labai tiko, kažkas visai netiko, reikėjo mėginimo metu atsirinkti priemones, tinkančias būtent mano odai.
Atsakyti