Aš iš probleminės serijos naudoju tik veido gelį ir pasitepu juo tik vakare. Naudoju jau gerą savaitę, kol kas tfu tfu nusiskundimų neturiu. Nors šiaip mano oda tikrai ganėtinai jautri ir netgi alergiška. Va bandžiau prausiklio mėginėlį iš tos pačios serijos, tai iš karto pamačiau, kad man jis netinka - graužė veidą. Tai ir nepirkau.
Ruošiuosi kremą gelį panaudoti vakarais iki prasidės šiltasis sezonas, kada būtina apsauga nuo saulės.
O dabar ryte pasitepu Rasos kremu jautriai odai su išsilpėtusiais kapiliarais, o vakare - kremu problemiškai odai. Galbūt pastarasis kiek džiovina, bet apskritai kol kas juo patenkinta.
Aš galvoju, merginos, gal jūs nesusipirkit iš karto visų priemonių iš serijos jautriai odai
Gal bandykit ir pratinkitės po vieną. Nes galų gale tai stipresnė kosmetika, viena priemonė iš tos pačios serijos gali labai tikti, o kita visai netikti. O kai naudojat visas primones iš tos pačios linijos, tai sunku ir atsirinkti, nuo kurios konkrečiai beria. Net geriausių gamintojų iš tos pačios linijos gali vienas produktas tikti, o kitą oda atmesti. Turiu omeny, esu naudojusi kosmetiką su PHA, AHA iš Neostrata, Exuviance serijos, tai irgi visko buvo - kažkas labai tiko, kažkas visai netiko, reikėjo mėginimo metu atsirinkti priemones, tinkančias būtent mano odai.