Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(krize @ 2009 03 02, 10:11)
Man tik idomu, jei turite megstama krema, kuris idealiai tinka Jums, kaip Jus sakote, nekemsa poru ir pan., kodel Jus jo nenaudojate nuolat? Kam pirkti kazka nauja ir bandyti ant saves? Suprasciau, jei iki siol niekas netiko, tada gali pabandyti... g.gif

na gal atsibosta naudot ta pati ir kaip visos moterys tiesiog nori isbandyti kazka naujo, speju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 03 02, 09:11)
Man tik idomu, jei turite megstama krema, kuris idealiai tinka Jums, kaip Jus sakote, nekemsa poru ir pan., kodel Jus jo nenaudojate nuolat? Kam pirkti kazka nauja ir bandyti ant saves? Suprasciau, jei iki siol niekas netiko, tada gali pabandyti... g.gif

kaina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 03 02, 09:11)

Delto, kad oda prie to paties kremo ilgainiui pripranta
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 03 02, 15:42)
Delto, kad oda prie to paties kremo ilgainiui pripranta

Nesamone, rinkodariniai paistalai. Tas pats, kas pasakyti, kad ilgainiui prausiantis vandeniu, sis ima nebeprausti, nes oda pripranta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 03 02, 15:47)
Nesamone, rinkodariniai paistalai. Tas pats, kas pasakyti, kad ilgainiui prausiantis vandeniu, sis ima nebeprausti, nes oda pripranta. biggrin.gif

g.gif gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 03 02, 16:47)

nu jau tikrai samone . naudojant differin geli nuo spuogu , maniau stebukla atradus,gailejausi kad nezinojau apie ji paauglysteje,na pirmas avaites oda raudo ir serpetojo,bet poto... niekada tokios tobulos odos neturejau,deja antra tubele ipusejus vel pradejo bert,o trecia tubele naudojant isvis tarsi nieko netepciau...

Tiko man ir avene kremas su rugstymis,tad pamacius kad Rasa toki sukure tik kelis kartus pigesni labai apsdziaugiau,tikejausi anologo mazesne kaina... deja deja, per tris savaites tragiskai susigadnau oda. O dabar vos antra diena nenaudojant jau nauju spuogu nebekyla,pora nudziuvo ir nukrito..
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 03 02, 15:59)
nu jau tikrai samone . naudojant differin geli nuo spuogu , maniau stebukla atradus,gailejausi kad nezinojau apie ji paauglysteje,na pirmas avaites oda raudo ir serpetojo,bet poto... niekada tokios tobulos odos neturejau,deja antra tubele ipusejus vel pradejo bert,o trecia tubele naudojant isvis tarsi nieko netepciau...

jei gerai mano atmintis traukia, tai Differin yra vaistas, o ne šiaip kremas, tai jo vartojimas irgi yra šiek tiek kitoks, ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 03 02, 15:59)

Tiko man ir avene kremas su rugstymis,tad pamacius kad Rasa toki sukure tik kelis kartus pigesni labai apsdziaugiau,tikejausi anologo mazesne kaina... deja deja, per tris savaites tragiskai susigadnau oda. O dabar vos antra diena nenaudojant jau nauju spuogu nebekyla,pora nudziuvo ir nukrito..

Manau, kad Jums odos berimus reikia gydyti ne kosmetikos priemonemis. Jos duoda momentini gera efekta, taciau priezasties nepasalina. Gal yra kokiu vidiniu sutrikimu, del kuriu taip stipriai beria. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 03 02, 17:24)
Manau, kad Jums odos berimus reikia gydyti ne kosmetikos priemonemis. Jos duoda momentini gera efekta, taciau priezasties nepasalina. Gal yra kokiu vidiniu sutrikimu, del kuriu taip stipriai beria.  mirksiukas.gif

Buvus pas dermatologus,pasake kad nieko cia nera tu spuogu doh.gif
na sveika esu siap labai,tuyriausi skyldiaukes,krauja,skrandi..o naudojant tinkamas priemones,buna vos vienas kitas...bet sutinku kad visu poveikis laikinas,taiciau va pakaitaliojant jas, tas laikinumas prasitesia lb gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 02, 17:15)
jei gerai mano atmintis traukia, tai Differin yra vaistas, o ne šiaip kremas, tai jo vartojimas irgi yra šiek tiek kitoks, ar ne?  ax.gif

vartojau pagal visas isntrukcijas, skirtas vidutiniam bermui,kaiptik manajam.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 03 02, 16:36)
Buvus pas dermatologus,pasake kad nieko cia nera tu spuogu doh.gif 
na sveika esu siap labai,tuyriausi skyldiaukes,krauja,skrandi..o naudojant tinkamas priemones,buna vos vienas kitas...bet sutinku kad visu poveikis laikinas,taiciau va pakaitaliojant jas, tas laikinumas prasitesia lb gerai smile.gif
Papildyta:
vartojau pagal visas isntrukcijas, skirtas vidutiniam bermui,kaiptik manajam.

o po kiek laiko rasos kremo naudojimo tave isbere spuogais? ar pries tai meginuka ta bandei?
Atsakyti
Ką gi, įsigijau "Rasos" prausiklį, toniką ir kremą-gelį probleminei odai. Atsiliepimai po pirmojo panaudojimo: prausiklis - kažkaip be nuomonės kol kas apie jį, lyg ir neblogas, tik neputoja g.gif tonikas - tiko, patiko, šiek tiek perštėjo odą, bet , manau, taip ir turi būti, gelis - thumbup.gif net po daugiau kaip valandos veidas vis dar be blizgesio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Christyyyn: 02 kovo 2009 - 20:33
QUOTE(Christyyyn @ 2009 03 02, 21:28)
Ką gi, įsigijau "Rasos" prausiklį, toniką ir kremą-gelį probleminei odai. Atsiliepimai po pirmojo panaudojimo: prausiklis - kažkaip be nuomonės kol kas apie jį, lyg ir neblogas, tik neputoja g.gif  tonikas - tiko, patiko, šiek tiek perštėjo odą, bet , manau, taip ir turi būti, gelis -  thumbup.gif net po daugiau kaip valandos veidas vis dar be blizgesio bigsmile.gif

prausiklis man taip pat visai nieko,kolkas,tfu tfu tfu.... biggrin.gif kremo tik meginuka turejau,tai irgi per kelias dienas sunaudojau,irgi patiko,bet va tonikas kaip jau rasiau,tai kosmaras po dvieju dienu buvo,taip degino oda juo nusivalius,kad galvojau ir nusilups ji man,taciau vistiek naudojau kokia sav,bet tas pats,tai atidaviau vyrui,sakiau sunaudok vietoj prausiklio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o as sugrizau prie sau pacio geriausio ir simta kart isbandyto-margaritos toniko su medetkomis thumbup.gif nezinau,ar jau kada rizikuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti