Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 28, 16:17)
nepadeda, zinokit ir namie taip buna, tai db tepu savaimio idegio krema veidui tai veidas paruduoja ir nelabai matosi tas raudonumus, bet jei be jo tai doh.gif

Greičiausiai tavo oda linkusi raudonuoti ir čia jau stebūklų nesulauksi - tiesiog stiprink kraujagisles tiek is vidaus ( askorutinaas) tiek iš įšorės ( kremai kuperozinei odai). Nors, žinoma gali būti ir kokia alergija g.gif Be to įdegio kremai tik laikinai maaskuoja doh.gif o raustančiai odai jie nera sveiki schmoll.gif kaip sauna...saule....solairiumai.... kava.... ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 27, 15:12)
viskas, kas užrašyta "for men", turi vieną esminį trūkumą - labai stiprius kvėpliklius, kurie sėkmingai erzina odą. o spuoguotos odos gebėjimas gyti ir taip jau sutrikdytas, tai jei dar zirzinti ją su kvapais, tai nenuostabu, kad niekas negyja  doh.gif

Nupirkau broliui rasos geli nuo spuogu ir prausikli. tai geliu abu tepliojames, nes pas mane ir ant nugaros pilna, pamaciau, kad ir kitos moterys taip savo nugarytes gydo smile.gif o prausiklis, sake broluzis, irgi malonus smile.gif
Atsakyti
Jau savaite nenaudoju Rasos gelio probleminei odai, aciu Dievui jau susitvarke oda, nes buvo baisu doh.gif Tik kad kur spuogai buvo dabar raudonos demes, ir neatrodo kad greit praeis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 28, 17:17)
nepadeda, zinokit ir namie taip buna, tai db tepu savaimio idegio krema veidui tai veidas paruduoja ir nelabai matosi tas raudonumus, bet jei be jo tai doh.gif

Aš kaip tik naudoju rasos kremą jautriai ir raudonuoti linkusiai odai ax.gif

QUOTE(saules_asarele @ 2009 02 28, 21:32)
Nupirkau broliui rasos geli nuo spuogu ir prausikli. tai geliu abu tepliojames, nes pas mane ir ant nugaros pilna, pamaciau, kad ir kitos moterys  taip savo nugarytes gydo smile.gif o prausiklis, sake broluzis, irgi malonus smile.gif

Tepuosi tuo geliu nugarą kas vakarą, tikrai padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 02 28, 14:09)
oho, o sako rasos produkcija brangesne uz margaritos, maziau visokiu kenksmingu medziagu ir pan. Ispudis man labai prastas apie rasos produkcija, nes vos ne kas antra skundziasi siame forume...

aš vis dar tik pagiriamąjį žodį galiu pasakyt rolleyes.gif

bet man tai juokingi pasisakymai, kai pabando žmonės porą priemonių ir pasako, kad daugiau lietuviško nieko nebepirks. o kai užsienietiški netinka, tai vis tiek toliau perkat, ane? nes gi braaaangu ir kokyyyyybiška cool.gif

man irgi ne visa Biok produkcija tinka, bet tai čia individualu ir normalu.
Atsakyti
Kiekvienam savo, jei netiko vienas kremas, nereiškia kad ir visa kita produkcija yra prasta doh.gif Man labai patinka Margaritos gaivinamasis gelis su agurku ekstraktu, butinai dar bandysiu kremukus iš rozinės linijos blush2.gif Dabar turiu tonika iš rožines linijos - patinka, jokios neigiamos reakcijos smile.gif O kremą probleminei odai naudoja mano sese jau apie menesi, baisiai patenkinta, ir jokių spuogų jai neatsiranda. Tiesiog arba tinka, arba ne. Visiškai sutinku su prieblanda drinks_cheers.gif
Atsakyti
as irgi neigiamos nuomones neturiu, nors pirkau tik 2 daiktus tai gintarinis kremas plaukams, ir amrgaritos pieneois , abudu nepatiko, bet vistiek noriu ir Biok daugiau produktu isbandyti, ko gero jautrios serijos kremuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 03 01, 12:34)
Kiekvienam savo, jei netiko vienas kremas, nereiškia kad ir visa kita produkcija yra prasta doh.gif  Man labai patinka Margaritos gaivinamasis gelis su agurku ekstraktu, butinai dar bandysiu kremukus iš rozinės linijos  blush2.gif  Dabar turiu tonika iš rožines linijos - patinka, jokios neigiamos reakcijos smile.gif O kremą probleminei odai naudoja mano sese jau apie menesi, baisiai patenkinta, ir jokių spuogų jai neatsiranda. Tiesiog arba tinka, arba ne. Visiškai sutinku su prieblanda  drinks_cheers.gif

As labai daug ka naudojau ir man tikrai niekas netiko tongue.gif naudojau ir plaukam sampuna,balzama,kauke-netiko,ranku kremas puse bedos dar va duske nieko su gintaru,veidui bandziau margaritos tonika su medetkom,pieneli,krema geli su agurkais,rasos probleminei odai ir rozine serija turejau meginukus-tai galiu pasakyt kad viskas kimso poras ir baisia netiko doh.gif cool.gif bet cia individualu 4u.gif as tikrai nieko nebepirksiu,jau verciau nusipirksiu vaistinej uzsieninius,sumokesiu brangiau bet bent jau man tiks biggrin.gif o uzsienietiskos didelis pasirinkimas-ir kainos ir kokybes prasme tai ir renkiesi kazka kito jei netinka mirksiukas.gif o is lietuviskos jei niekas netinka,tai ka tada daryt?pasirinkimo labai didelio pasirinkimo ner tai perki preki uzsienine ax.gif
Atsakyti

o nenaudojat jokiu pudru nieko? is kur jus zinot kad butent kremai jums poras kimso g.gif na as cia siaip pamastymams- juk ne taip lengva atskirt kas kemsa poras, ypac jei tiek daug priemoniu naudojant ax.gif

QUOTE(Dovkyte @ 2009 03 01, 17:08)
As labai daug ka naudojau ir man tikrai niekas netiko  tongue.gif naudojau ir plaukam sampuna,balzama,kauke-netiko,ranku kremas puse bedos dar va duske nieko su gintaru,veidui bandziau margaritos tonika su medetkom,pieneli,krema geli su agurkais,rasos probleminei odai ir rozine serija turejau meginukus-tai galiu pasakyt kad viskas kimso poras ir baisia netiko  doh.gif  cool.gif bet cia individualu  4u.gif as tikrai nieko nebepirksiu,jau verciau nusipirksiu vaistinej uzsieninius,sumokesiu brangiau bet bent jau man tiks  biggrin.gif o uzsienietiskos didelis pasirinkimas-ir kainos ir kokybes prasme tai ir renkiesi kazka kito jei netinka mirksiukas.gif o is lietuviskos jei niekas netinka,tai ka tada daryt?pasirinkimo labai didelio pasirinkimo ner tai perki preki uzsienine  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 01, 18:16)
o nenaudojat jokiu pudru nieko? is kur jus zinot kad butent kremai jums poras kimso g.gif  na as cia siaip pamastymams- juk ne taip lengva atskirt kas kemsa poras, ypac jei tiek daug priemoniu naudojant ax.gif

Nors ir ne man rašet, bet vistiek... ax.gif
Aš irgi turiu tokia problema-daugelis kremu siaubingai kemša poras. Del šios priežasties netiko, pvz., Rasos melynos serijos drekinantis kremas. O nuspresti, ar kremas kemša poras ar ne yra labai paprasta, bent jau man užtekka panaudoti jį porą dienų. Oda pasidaro šiurkšti, papilkėjusi, atsiranda daug juodų taškelių. Kas turi tokia problema, tas žino. O dar - retai buna taip, kad pakeiti iš kart ir krema ir pudra ir dar kokia nors priemonę ir nežinai, kas tau užkimšo poras.
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 01, 17:16)
o nenaudojat jokiu pudru nieko? is kur jus zinot kad butent kremai jums poras kimso g.gif  na as cia siaip pamastymams- juk ne taip lengva atskirt kas kemsa poras, ypac jei tiek daug priemoniu naudojant ax.gif

QUOTE(Becky @ 2009 03 01, 17:37)
Nors ir ne man rašet, bet vistiek... ax.gif
Aš irgi turiu tokia problema-daugelis kremu siaubingai kemša poras. Del šios priežasties netiko, pvz., Rasos melynos serijos drekinantis kremas. O nuspresti, ar kremas kemša poras ar ne yra labai paprasta, bent jau man užtekka panaudoti jį porą dienų. Oda pasidaro šiurkšti, papilkėjusi, atsiranda daug juodų taškelių. Kas turi tokia problema, tas žino. O dar - retai buna taip, kad pakeiti iš kart ir krema ir pudra ir dar kokia nors priemonę ir nežinai, kas tau užkimšo poras.

va ir atsake jums Ne mama Becky mirksiukas.gif as tokios pat nuomones,pas mane oda be galo problematiska,todel jei kremas kemsa poras is kart matau-padaugeja inkstiru,tokia kaip pleve atrodo ant odos uzsideda 4u.gif pudras naudoju,bet retai ir tikrai nepigias,oil free,skirtas riebiai odai ir tikrai zinau kad jos nekemsa(arba kemsa ant tiek minimaliai kad to net nejauciu ax.gif ),nes kai kitus kremus naudojau ir dabar vel pradejau naudot jokiu problemu su poru kimsimu nera rolleyes.gif dabar jau esu net nuotaikos geresnes nes oda per sitas dienas kai rasos nenaudoju ant tiek pasikeite kad grazu ziuret bigsmile.gif uzgijo visi beveik raudonumai,spuogeliu ir inkstiru mazeja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 03 01, 19:30)
va ir atsake jums Ne mama Becky  mirksiukas.gif as tokios pat nuomones,pas mane oda be galo problematiska,todel jei kremas kemsa poras is kart matau-padaugeja inkstiru,tokia kaip pleve atrodo ant odos uzsideda 4u.gif pudras naudoju,bet retai ir tikrai nepigias,oil free,skirtas riebiai odai ir tikrai zinau kad jos nekemsa(arba kemsa ant tiek minimaliai kad to net nejauciu ax.gif ),nes kai kitus kremus naudojau ir dabar vel pradejau naudot jokiu problemu su poru kimsimu nera rolleyes.gif dabar jau esu net nuotaikos geresnes nes oda per sitas dienas kai rasos nenaudoju ant tiek pasikeite kad grazu ziuret bigsmile.gif uzgijo visi beveik raudonumai,spuogeliu ir inkstiru mazeja  ax.gif

Man tik idomu, jei turite megstama krema, kuris idealiai tinka Jums, kaip Jus sakote, nekemsa poru ir pan., kodel Jus jo nenaudojate nuolat? Kam pirkti kazka nauja ir bandyti ant saves? Suprasciau, jei iki siol niekas netiko, tada gali pabandyti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krize: 02 kovo 2009 - 09:12