QUOTE(ne mama @ 2009 03 01, 17:16)
o nenaudojat jokiu pudru nieko? is kur jus zinot kad butent kremai jums poras kimso
na as cia siaip pamastymams- juk ne taip lengva atskirt kas kemsa poras, ypac jei tiek daug priemoniu naudojant
QUOTE(Becky @ 2009 03 01, 17:37)
Nors ir ne man rašet, bet vistiek...
Aš irgi turiu tokia problema-daugelis kremu siaubingai kemša poras. Del šios priežasties netiko, pvz., Rasos melynos serijos drekinantis kremas. O nuspresti, ar kremas kemša poras ar ne yra labai paprasta, bent jau man užtekka panaudoti jį porą dienų. Oda pasidaro šiurkšti, papilkėjusi, atsiranda daug juodų taškelių. Kas turi tokia problema, tas žino. O dar - retai buna taip, kad pakeiti iš kart ir krema ir pudra ir dar kokia nors priemonę ir nežinai, kas tau užkimšo poras.
va ir atsake jums Ne mama Becky
as tokios pat nuomones,pas mane oda be galo problematiska,todel jei kremas kemsa poras is kart matau-padaugeja inkstiru,tokia kaip pleve atrodo ant odos uzsideda
pudras naudoju,bet retai ir tikrai nepigias,oil free,skirtas riebiai odai ir tikrai zinau kad jos nekemsa(arba kemsa ant tiek minimaliai kad to net nejauciu
),nes kai kitus kremus naudojau ir dabar vel pradejau naudot jokiu problemu su poru kimsimu nera
dabar jau esu net nuotaikos geresnes nes oda per sitas dienas kai rasos nenaudoju ant tiek pasikeite kad grazu ziuret
uzgijo visi beveik raudonumai,spuogeliu ir inkstiru mazeja