Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

Nusipirkau ir prausikli, ir tonika veidui is RASOS naujos linijos probleminei odai, tai kol kas esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
kiek jau laiko naudoji? as galvoju paaugliui broliui nupirkt rasos prausikli, nes paaugliski spuogai ji kamuoja. gal neisizeis, kad neparasyta "for men" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saules_asarele @ 2009 02 27, 14:06)
kiek jau laiko naudoji? as galvoju paaugliui broliui nupirkt rasos prausikli, nes paaugliski spuogai ji kamuoja. gal neisizeis, kad neparasyta "for men" tongue.gif

viskas, kas užrašyta "for men", turi vieną esminį trūkumą - labai stiprius kvėpliklius, kurie sėkmingai erzina odą. o spuoguotos odos gebėjimas gyti ir taip jau sutrikdytas, tai jei dar zirzinti ją su kvapais, tai nenuostabu, kad niekas negyja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saules_asarele @ 2009 02 27, 15:06)

Na naudoju jau savaite laiko rolleyes.gif
Atsakyti
Pagiriamasis žodis rasos geliui nuo spuogų thumbup.gif Įdarbinau vyrą kas vakarą tepti spuogelius ant nugaros, sakė žymiai apmažėjo jau bigsmile.gif
Atsakyti
na ka ,jau antar diena nebenaudoju rasoso priemoniu probleminei odai ir aciu dieivui taisosi mano oda,nes buvo jau baisiau negu baisu unsure.gif siandien turejau eit i baliu,bet net nosies nekisiu is namu,nes be makiazo geriau atrodau nei su ,oda taip isberta(nors jau kaip minejau apgijo cool.gif ) taigi galiu pasakyti kad manes dar gyvenime nu nieko taip nebere kaip nuo rasos linijos probleminei odai cool.gif nzn ko ten taip prideta kad vis dygo ir dygo nauji spuogeliai o snesniu net neapgydydavo doh.gif manes paauglystej taip nebere kaip nuo sios linijos doh.gif ir galit man nesakyt kad gal cia rugstys viska kelia lauk ir pan,nes nuo paulos bha losjono mane pabere bet nedaug ir smulkiais spuogiukais o cia ir inkstiru laaabai padaugejo,giluminiai (kuriu jau gal pora metu kokiu tik labai retus pavienius turejau)lyst pradejo ir da visokie kokiu gyvenime neturejau unsure.gif sakaiu nieko veidui daugiau gyvenime lietuvisko nebepirksiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 02 28, 14:27)
na ka ,jau antar diena nebenaudoju rasoso priemoniu probleminei odai ir aciu dieivui taisosi mano oda,nes buvo jau baisiau negu baisu unsure.gif siandien turejau eit i baliu,bet net nosies nekisiu is namu,nes be makiazo geriau atrodau nei su ,oda taip isberta(nors jau kaip minejau apgijo cool.gif  ) taigi galiu pasakyti kad manes dar gyvenime nu nieko taip nebere kaip nuo rasos linijos probleminei odai cool.gif nzn ko ten taip prideta kad vis dygo ir dygo nauji spuogeliai o snesniu net neapgydydavo doh.gif  manes paauglystej taip nebere kaip nuo sios linijos doh.gif ir galit man nesakyt kad gal cia rugstys viska kelia lauk ir pan,nes nuo paulos bha losjono mane pabere bet nedaug ir smulkiais spuogiukais o cia ir inkstiru laaabai padaugejo,giluminiai (kuriu jau gal pora metu kokiu tik labai retus pavienius turejau)lyst pradejo ir da visokie kokiu gyvenime neturejau unsure.gif sakaiu nieko veidui daugiau gyvenime lietuvisko nebepirksiu  unsure.gif

oho, o sako rasos produkcija brangesne uz margaritos, maziau visokiu kenksmingu medziagu ir pan. Ispudis man labai prastas apie rasos produkcija, nes vos ne kas antra skundziasi siame forume...
Atsakyti
na is atsiliepimu apie naujaja serija tai man irgi toks ispudis unsure.gif nors pati naudoju daug ka is rausvosios serijos, nei viena priemone nesukele jokios neigiamos reakcijos, netgi sakyciau labai patinka ax.gif o dabar naudoju margaritos agurkini krema-geli irgi laabai patinka thumbup.gif man nekemsa poru, apmazino riebalavimasi, oda ilgiau matine lieka smile.gif

QUOTE(svetelis @ 2009 02 28, 15:09)
oho, o sako rasos produkcija brangesne uz margaritos, maziau visokiu kenksmingu medziagu ir pan. Ispudis man labai prastas apie rasos produkcija, nes vos ne kas antra skundziasi siame forume...

Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 02 28, 14:27)
na ka ,jau antar diena nebenaudoju rasoso priemoniu probleminei odai ir aciu dieivui taisosi mano oda,nes buvo jau baisiau negu baisu unsure.gif siandien turejau eit i baliu,bet net nosies nekisiu is namu,nes be makiazo geriau atrodau nei su ,oda taip isberta(nors jau kaip minejau apgijo cool.gif  ) taigi galiu pasakyti kad manes dar gyvenime nu nieko taip nebere kaip nuo rasos linijos probleminei odai cool.gif nzn ko ten taip prideta kad vis dygo ir dygo nauji spuogeliai o snesniu net neapgydydavo doh.gif  manes paauglystej taip nebere kaip nuo sios linijos doh.gif ir galit man nesakyt kad gal cia rugstys viska kelia lauk ir pan,nes nuo paulos bha losjono mane pabere bet nedaug ir smulkiais spuogiukais o cia ir inkstiru laaabai padaugejo,giluminiai (kuriu jau gal pora metu kokiu tik labai retus pavienius turejau)lyst pradejo ir da visokie kokiu gyvenime neturejau unsure.gif sakaiu nieko veidui daugiau gyvenime lietuvisko nebepirksiu  unsure.gif

va butent,kad netik kad nauji istisai kyla, bet senieji visai negyja. kaip raudona taip raudona, visa savaite tie patys spuogai nemazeje,zaizdeliu pavidalu islike.
Naudojau ~3sav, aciu nebenoriu, nuo siandien nebenaudosiu,,Na gal nugarai pabandysiu, o gal kada veliau patikrinsiu.
geli galiu pagirti kad kai atsiranda spuogas ji uztepus kita ryta iskart pulinukas iskyla,zodziu pakretina procesa labai,bet va kai jau to pulio nebelika,raudonis,zaizda ilgai laikosi ir nieko jis nenudziovina.
kremukas fainai susigeria,oda matine.. nu bet kad beria..
nesuprantu kodel naudojant Avene pilinga kauke su tom paciom rugstim ir krema ,man tokiu "valymusi" nebuvo..nuo pirmu dienu nebekilo beveik niekas,tik gijo senieji.
Atsakyti
K kas tiktu veidukui jei ji puola raudonis, jau kokiu du menesiu turiu tokia problema, zandai, nosis labai raudonuoja pastoviai, eina tik uzmaskuoti, bet nenoriu naudoti mineralkes pastoviai, gal yra koks kremukas padedantis tokioje situacijoje ? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 28, 15:40)
K kas tiktu veidukui jei ji puola raudonis, jau kokiu du menesiu turiu tokia problema, zandai, nosis labai raudonuoja pastoviai, eina tik uzmaskuoti, bet nenoriu naudoti mineralkes pastoviai, gal yra koks kremukas padedantis tokioje situacijoje ? aciu  4u.gif

Ta nuo šalčio gal raudonuoja? Ypač jei paminėjau skruostus ir nosį, jie gauna daugiausia šalčio. Tepkis apsauginiu kremu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 02 28, 17:14)
Ta nuo šalčio gal raudonuoja? Ypač jei paminėjau skruostus ir nosį, jie gauna daugiausia šalčio. Tepkis apsauginiu kremu wink.gif

nepadeda, zinokit ir namie taip buna, tai db tepu savaimio idegio krema veidui tai veidas paruduoja ir nelabai matosi tas raudonumus, bet jei be jo tai doh.gif
Atsakyti