Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(Dovkyte @ 2009 02 25, 11:48)
na ka,nusipirkau ir as geli ta ant spuogeliu kur tepti ir losjona veidui,problemines linijos,tai gal po 5dienu naudojimo galiu pasakyti kad manes dar gyvenime taip isbere nebuvo..visa kakta,skruostai ,smakras tiesiog nuseti raudonais spuogais,nesuprantu cia reakcija tokia i rugstis ar kaip?laukti kol praies ir toliau naudot ar grizt prie senu priemoniu?gelbekit nes bijau ir is namu iseit,o jei pudra tepu dar ziauriau atrodo  doh.gif

Mane irgi pradzioje naudojimo bere stipriai, bet as manau, kad cia del to, kad suplonejus pavirsiniam odos sluoksniui, lengviau visoks brudas is odos islenda. Dabar berimo jau nebera. Tas pats daresi, kai Hyseac'a naudojau.
Atsakyti
[quote=krize,2009 02 25, 12:12]
Mane irgi pradzioje naudojimo bere stipriai, bet as manau, kad cia del to, kad suplonejus pavirsiniam odos sluoksniui, lengviau visoks brudas is odos islenda. Dabar berimo jau nebera. Tas pats daresi, kai Hyseac'a naudojau.
[/quote

o po kiek mazdaug laiko sumazejo berimai? ax.gif
Atsakyti
o kaip jums po toniko probleminei odai? g.gif naudoju antra diena,ka tik nusivaliau veida ir baisu,iskart visas paraudo,atrodo kaip nudegintas doh.gif kaip cia taip yra?juk nelabai normalu,kad visoms kazkokia reakcija i sia linija.o tai norejau isbandyti ir se kad nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 02 24, 09:09)
Kreme-gelyje nera AHA rugsties. Tik BHA.

Atsiprasau, sumaisiau, gelyje yra AHA smile.gif
Papildyta:
QUOTE(wenita @ 2009 02 25, 15:20)
o kaip jums po toniko probleminei odai?  g.gif naudoju antra diena,ka tik nusivaliau veida ir baisu,iskart visas paraudo,atrodo kaip nudegintas doh.gif kaip cia taip yra?juk nelabai normalu,kad visoms kazkokia reakcija i sia linija.o tai norejau isbandyti ir se kad nori doh.gif

O tavo oda riebi/misri? pazistama isbande ant sausos odos, tai jai akivaizdziai netiko, per stipru, matyt. O kai as bandziau, tai tik svelnus dilgciojimas buvo smile.gif manau, kad nemesk dar, pabandyk dar kelias dienas, oda pripras ir, manau, kazkoki efekta jau turetum matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saules_asarele @ 2009 02 25, 16:02)
O tavo oda riebi/misri? pazistama isbande ant sausos odos, tai jai akivaizdziai netiko, per stipru, matyt. O kai as bandziau, tai tik svelnus dilgciojimas buvo smile.gif manau, kad nemesk dar, pabandyk dar kelias dienas, oda pripras ir, manau, kazkoki efekta jau turetum matyti smile.gif

Mano oda riebi,bet ir yra jautroka,tai gal sakau nuo tu vaistazoliu esanciu jo sudety g.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 02 25, 15:42)
Mano oda riebi,bet ir yra jautroka,tai gal sakau nuo tu vaistazoliu esanciu jo sudety g.gif

greičiau dėl AHA ir sieros
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 02 25, 12:17)
o po kiek mazdaug laiko sumazejo berimai? ax.gif

Mazdaug po poros savaiciu, jei gerai pamenu. g.gif
Atsakyti
sveikutes,

ir man tas pats nuo naujos Rasos probleminei odai.ant kaktos atsirado spuogu doh.gif ir issausimo oda. dabar mastau,gal reiktu nusipirkti ir pabandyti Rasos linijos kremus ,kur skirta visu tipu odai.gal kas bandet?
Atsakyti
O kokias priemones is Rasos naudojot? Visa linija buvot susipirke? Ar nuo kazkurios konkrecios?
Atsakyti
QUOTE(saules_asarele @ 2009 02 26, 11:22)
O kokias priemones is Rasos naudojot? Visa linija buvot susipirke? Ar nuo kazkurios konkrecios?

as prausikli ir geli veidui 4u.gif
Atsakyti
As irgi turiu geli veidui, bet nepastebejau, kad nuo jo kazkas neigiamo butu smile.gif Kaip tik sumazina spuogelius, panaikina paraudimus smile.gif
Atsakyti
Sveikos,ir as nusprendziau isbandyti lietuviska kosmetika.Ka patartumet? Noreciau isigyti veideliui visa linija.Mano oda normali,tik kapiliarai pavirsiuje. Krema kapiliarams jau nusipirkau.Turbut reiktu salia jo ir maitinaqmaji turet. Ir prausikli ar pieneli,tonika kurios linijos geriau? Paakiams turbut reikietu krema,o ne geli(man 37)
Atsakyti