Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

Sveikos lietuviskos kosmetikos zinoves ir naudotojos 4u.gif Sugalvojau pradeti naudoti lietuviska kosmetika ir as, bet kiek skaiciau ir Margaritos ir Rasos paroduktu aprasymus - nu niekaip negaliu issirinkti. Kuo jos skiriasi? Gal man padesite apsispresti. Man 30, oda sakyciau normali, neproblematiska, nespuoguota (iskyla kartais pries m), T zona (arba konkreciau nosis) kazkiek riebesne buna, kartais jauciu tempima ties skruostais, jei kelias dienas nepanaudoju kremuko ar nusiprausiu vandeniu veida, nes labai kietas. Rytais veida megstu valyti toniku ir uztepu lengva drekinanti kremuka. Patarkite ka man pirkti ar Margaritos ar Rasos priemones (ju aprasymai panasus, tai sunku issirinkti):
veido tonikas
drekinantis kremas
paakiu gelis (arba gal paakiu kremas, nes vos matosi rauksleles kelios)

Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 02 23, 15:20)
Sveikos lietuviskos kosmetikos zinoves ir naudotojos  4u.gif  Sugalvojau pradeti naudoti lietuviska kosmetika ir as, bet kiek skaiciau ir Margaritos ir Rasos paroduktu aprasymus - nu niekaip negaliu issirinkti. Kuo jos skiriasi? Gal man padesite apsispresti. Man 30, oda sakyciau normali, neproblematiska, nespuoguota (iskyla kartais pries m), T zona (arba konkreciau nosis) kazkiek riebesne buna, kartais jauciu tempima ties skruostais, jei kelias dienas nepanaudoju kremuko ar nusiprausiu vandeniu veida, nes labai kietas.  Rytais veida megstu valyti toniku ir uztepu lengva drekinanti kremuka. Patarkite ka man pirkti ar Margaritos ar Rasos priemones (ju aprasymai panasus, tai sunku issirinkti):
veido tonikas
drekinantis kremas
paakiu gelis (arba gal paakiu kremas, nes vos matosi rauksleles kelios)

Rasos serija brangesne ir kokybiskesne, maziau joje konservantu, nera visokiu parabenu smile.gif
margaritos serija- pigesne ir manau ingridientai paprastesni.
bet konkreciai gali atsakyti tik tos kosmetikos zinoves blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 02 22, 18:26)
Vienintelė naujovė - kremas-gelis probleminei odai... Manau čia oda į rugštį taip sureagavo, nes kažkada labai seniai turejau iš Uriage firmos kremuka su AHA, tai po menesio naudojimo man kakta panašiai sureagavo - buvo raudona, niežejo ir atsirado tokie smulkus berimai... O dabar visas veidas toks, siaubas  verysad.gif

Tai gal tau apskritai netinka AHA rugstis? Kiek tu ta Rasos krema-geli naudoji? Gal odai reikia priprasti?
Atsakyti
Rasos krema-geli naudojau apie savaite, chia jau antras bandymas - pirmą kartą nemaloniai dege veidas, tai kuri laika nebenaudojau, o prieš savaite val pradejau, nu ir ka... Jau antra diena vaikštau raudona, veido oda skauda, išbere... Nu vienu žodžiu siabas. Šiandien jau biski geriau. O "pratinti" oda pire to, kas jai akivaizdžiai netinka tikrai nera prasmes unsure.gif
Atsakyti
O s naudoju is lietuvisku tik sampunus. Man labai patinka Margarita sampunas, kvepia maloniai wink.gif
Atsakyti
Baiginėju Margaritos balzamą su sojų lecitinu. Vidutiniškas toks ir nepatiko, kad labai išpučia plaukus g.gif Su alum geresnis buvo.
Atsakyti
QUOTE(saules_asarele @ 2009 02 23, 16:36)
Tai gal tau apskritai netinka AHA rugstis? Kiek tu ta Rasos krema-geli naudoji? Gal odai reikia priprasti?

Kreme-gelyje nera AHA rugsties. Tik BHA.
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 02 24, 09:09)
Kreme-gelyje nera AHA rugsties. Tik BHA.

Kiek žinau AHA veikia panašiai kaip BHA, bet BHA yra švelnesnė ir ją galima vos ne pastoviai naudoti, nes atveria poras, turi priešbakterinį ir priešuždegiminį poveiki... Tai va, o aš jau trečią dieną bandau atsigauti... berimas vis dar nepraejo, bet oda atrodo geriau. Šiaip salicilo rugštį visada turiu, tepu ant spuogiukų jei tokių atsiranda, oda niekad nerausdavo, jokių nemalonių pojučuų nebuvo. Net nzn kodėl mano oda taip sureagavo į Rasos kremą g.gif

Merginos, nepatariu pratinti odos prie produkto, jei matotė, kad jis jums netinka. Jei iš karto yra neigiama reakcija, tai labai mažai šansų, kad po laiko viskas bus ok blink.gif Pati jau pasimokiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Becky: 24 vasario 2009 - 10:51
QUOTE(Becky @ 2009 02 24, 10:50)
Kiek žinau AHA veikia panašiai kaip BHA, bet BHA yra švelnesnė ir ją galima vos ne pastoviai naudoti, nes atveria poras, turi priešbakterinį ir priešuždegiminį poveiki... Tai va, o aš jau trečią dieną bandau atsigauti... berimas vis dar nepraejo, bet oda atrodo geriau. Šiaip salicilo rugštį visada turiu, tepu ant spuogiukų jei tokių atsiranda, oda niekad nerausdavo, jokių nemalonių pojučuų nebuvo. Net nzn kodėl mano oda taip sureagavo į Rasos kremą g.gif 

Merginos, nepatariu pratinti odos prie produkto, jei matotė, kad jis jums netinka. Jei iš karto yra neigiama reakcija, tai labai mažai šansų, kad po laiko viskas bus ok  blink.gif Pati jau pasimokiau  doh.gif

kodėl BHA švelnesnė? efektyvi BHA koncentracija yra 1-2 proc., o AHA reikia net 8-10 proc.

dar vienas dalykėlis: į kremą-gelį įeina ir siera, kuri taip pat sėkmingai gali erzinti odą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 24, 12:05)
kodėl BHA švelnesnė? efektyvi BHA koncentracija yra 1-2 proc., o AHA reikia net 8-10 proc.

dar vienas dalykėlis: į kremą-gelį įeina ir siera, kuri taip pat sėkmingai gali erzinti odą cool.gif

BHA mažiau dirgina odą dėl to, kad BHA labai panašį į aspiriną (acetilsalicilo rugštis), todėl BHA turį panašių priešuždegiminių savybių 4u.gif
Atsakyti
kadangi buvo akcija maximoj 25 proc. tai nusipirkau margaritos prekiu: drekinanti krema, paakiu krema, tonika su alavijais, intymios higienos prausikli ir vaikiska sampuna. Abu kremai labai patiko ir tonikas toks gaivinantis. ziuresiu kaip toliau, bet odai patinka, gerai atrodo.
Atsakyti
na ka,nusipirkau ir as geli ta ant spuogeliu kur tepti ir losjona veidui,problemines linijos,tai gal po 5dienu naudojimo galiu pasakyti kad manes dar gyvenime taip isbere nebuvo..visa kakta,skruostai ,smakras tiesiog nuseti raudonais spuogais,nesuprantu cia reakcija tokia i rugstis ar kaip?laukti kol praies ir toliau naudot ar grizt prie senu priemoniu?gelbekit nes bijau ir is namu iseit,o jei pudra tepu dar ziauriau atrodo doh.gif
Atsakyti