Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(krize @ 2009 02 17, 10:23)
Pakeitem kamstelius  doh.gif
Naujuosius uzdarant reikia paspausti per viduriuka ir tada lengviausiai uzsidaro. Keisim atgal i senuosius, nes tikrai beda su tais naujaisiais. Pabandykit uzdaryti spausdama per centra  4u.gif

pagaliau issiaiskinau, kad as cia tokia ne viena bigsmile.gif
man ne tik kad sampunai neuzdaro, bet ir rasoso drekinanti kauke, dabar bandysiu pasinaudoti patarimu
o tai jau taip buvau supykusi blush2.gif

pagiriamasis zodis:
kremiui-geliui
sampuniui su dilgelem
drekinanciui pieneliui kuniui su isrugomis (galetu kiekis buti didesnis)
intymios higienos zele su pieno....
visoms kuno prasimosi zele (kvapai siaip ne patys mieliausi, bet neberia bigsmile.gif o tokia man sunku surast)
dezodorantui, pirkau kvapo "gaiva" kvapas tikrai labai stiprus , man nepatinka bet savo funkcija atlieka gerai, ech butu koks bekvapis ar neutralaus kvapo ale nivea fresh
rasos drekinanciai kaukei
veido pylingiui su agurkais, sitas tai super

visai nepatiko:
veido pylingas su apelsino pluostu (jei neklystu del pavadinimo)
maitinanti molio kauke
valanti molio kauke
drekinantis veido kremas - nuo sito baisiai isbere tai ri nesupratau ar sutapimas ar kazkas labai netiko esantis sudetyje

beje ar yra plauku balzamas su delgelem?kazko tokio neuzmaciau g.gif
gal ispirkta buvo
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2009 02 18, 22:33)
man ne tik kad sampunai neuzdaro, bet ir rasoso drekinanti kauke, dabar bandysiu pasinaudoti patarimu
o tai jau taip buvau supykusi  blush2.gif

pagiriamasis zodis:
kremiui-geliui
sampuniui su dilgelem
drekinanciui pieneliui kuniui su isrugomis (galetu kiekis buti didesnis)
intymios higienos zele su pieno....
visoms kuno prasimosi zele (kvapai siaip ne patys mieliausi, bet neberia  bigsmile.gif  o tokia man sunku surast)
dezodorantui, pirkau kvapo "gaiva"  kvapas tikrai labai stiprus , man nepatinka bet savo funkcija atlieka gerai, ech butu koks bekvapis ar neutralaus kvapo ale nivea fresh
rasos drekinanciai kaukei
veido pylingiui su agurkais, sitas tai super

visai nepatiko:
veido pylingas su apelsino pluostu (jei neklystu del pavadinimo)
maitinanti molio kauke
valanti molio kauke
drekinantis veido kremas - nuo sito baisiai isbere tai ri nesupratau ar sutapimas ar kazkas labai netiko esantis sudetyje

beje ar yra plauku balzamas su delgelem?kazko tokio neuzmaciau  g.gif
gal  ispirkta buvo

Cia pagiriamasis zodis tam rasos kremui geliui, kur probleminei odai? Seniai naudoji? Matai efekta?
Atsakyti
QUOTE(sanija @ 2009 02 17, 20:44)
Nusipirkau siandien  drekinanti krema jautriai odai ir... veidas iškarto paraudo  unsure.gif  verysad.gif  Nors  taip nutinka itin retai ( tiksliau antrą kartą gyvenime su tuo susiduriu ). Nors siaip kremas tepesi ir geresi maloniai.
Tai ir nežinau ar rizikuot dar kart teptis ...  Čia matyt alergija  g.gif
O dar norejau ir kauke įsigyti  doh.gif

Koksai čia kremas? Aš pirkau jautriai odai su išsiplėtusiais kapiliarais, tai irgi paraudo veidas pirmą kartą pasitepus, bet daugiau neberausta g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutea @ 2009 02 18, 21:12)
noriu tarti pagiriamaji zodi margaritos sampunui su gintaru tamsiems plaukams.
Issiplovus galva, plaukai tapo svelnus, lengvai sukuojami, tapo veslesni net balzamo nereikia!

man iš pradžių irgi atrodė, akd balzamo nereikia, bet po to vis tiek teko pradėt naudot, nes šampūnas yra tik šampūnas mirksiukas.gif

QUOTE(justjura @ 2009 02 18, 21:33)
beje ar yra plauku balzamas su delgelem?kazko tokio neuzmaciau  g.gif
gal  ispirkta buvo

nėra tokio. visas Biok asortimentas yra jų puslapyje www.biok.lt

QUOTE(saules_asarele @ 2009 02 18, 22:49)
Cia pagiriamasis zodis tam rasos kremui geliui, kur probleminei odai? Seniai naudoji? Matai efekta?

aš dabar praktiškai kasdien ryte ir vakare naudoju šį gelį, tai tik pagiriamuosius žodžius galiu sakyt. šiuo metu labiausiai patinkantis dalykas - nesiriebaluojanti veido oda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2009 02 18, 21:33)
o tai jau taip buvau supykusi  blush2.gif

Rasos kauke neuzsidaro matyt del kitu priezasciu. Mano paaiskinimas galioja tik Margarita sampunams. Rasos kaukems kamsteliai nebuvo keisti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 02 19, 01:58)
Koksai čia kremas? Aš pirkau jautriai odai su išsiplėtusiais kapiliarais, tai irgi paraudo veidas pirmą kartą pasitepus, bet daugiau neberausta  g.gif

jautriai odai su zolelem ( neturiu po akim, gerai pavadinimo nepamenu). pabandziau ir as toliau tą kremą tepti - odai pojutis tiesiog puikus, tik va tas raudonumas neramina. Ir kvapas... g.gif bet rašo, kad be kvapiklių, tai gal taip ir turi būti ( jei kitas kremas tai manyčiau , kad sugedes). Čia gal krize galėtu pakonsultuoti ax.gif

QUOTE(prieblanda @ 2009 02 19, 08:06)
aš dabar praktiškai kasdien ryte ir vakare naudoju šį gelį, tai tik pagiriamuosius žodžius galiu sakyt. šiuo metu labiausiai patinkantis dalykas - nesiriebaluojanti veido oda  bigsmile.gif

o kokia veido oda? Į riebumą ar į sausumą rolleyes.gif

Vistik neiškenčiau ir nusipirkau stangrinančią kaukę. Vakar išbandžiau - tikrai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sanija @ 2009 02 19, 09:11)
o kokia veido oda? Į riebumą ar į sausumą  rolleyes.gif

oda mišri. žiemą link normalesnės pakrypsta, vasarą nuriebėja
Atsakyti
QUOTE(sanija @ 2009 02 19, 10:11)
jautriai odai su zolelem ( neturiu po akim, gerai pavadinimo nepamenu). pabandziau ir as toliau  tą kremą tepti - odai  pojutis tiesiog puikus, tik va tas raudonumas neramina. Ir kvapas... g.gif  bet rašo, kad be kvapiklių, tai gal taip ir turi būti ( jei kitas kremas tai manyčiau , kad sugedes). Čia gal krize  galėtu pakonsultuoti ax.gif

Su vaistažolių ekstraktais gal? biggrin.gif Man irgi smirdi, bet pakenčiamai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 02 19, 09:58)
Su vaistažolių ekstraktais gal?  biggrin.gif  Man irgi smirdi, bet pakenčiamai.

bigsmile.gif tada apraminai - matyt taip turi būti
Atsakyti
QUOTE(sanija @ 2009 02 19, 11:09)
bigsmile.gif  tada apraminai - matyt taip turi būti

Na taip, kvapas jo specifinis, taciau visiskai naturalus. Tas nemalonus kvapas yra tiesiog naturalus augaliniai aliejai ir vaistazoliu istraukos. Susimaiso ir gaunasi toks keistas kokteilis. As jau ipratau, man jis labai patinka, o kas pirma karta bando, visi rauko nosis. Sutinku, kad siek tiek bjauroka teptis tokiu keistu, kai esi iprates prie uzsieniniu maloniai prikvepintu.
Atsakyti
nežinau ką tos jūsų nosys ten rodo, bet man tie kvapai visai nemaišo, nieko ypatingo neužuodžiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 19, 09:06)

aš dabar praktiškai kasdien ryte ir vakare naudoju šį gelį, tai tik pagiriamuosius žodžius galiu sakyt. šiuo metu labiausiai patinkantis dalykas - nesiriebaluojanti veido oda  bigsmile.gif

O kaip su spuogeliais? apmazina? kiek tas rasos kremas gelis kainavo tau?
Atsakyti