Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(Vitulka @ 2009 02 16, 12:19)
sutinku. Aš turiu Grožio tepalą, nieko ypatingo, veidas kaip aliejum išteptas ir nėra tokie natūralūs kaip skelbias, kitaip 2 metus nuo atidarymo negaliotų smile.gif

As nupirkau uosvienei sita krema, drauge naudoja, tai jai labai tinka smile.gif o as kai klausiau del to galiojimo, tai biski pasimete ir pradejo pasakot, kad jie buvo uzkasti po zeme, uzkalbeti ir t.t ie del to cia tiek galioja.. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 02 16, 13:38)
As nupirkau uosvienei sita krema, drauge naudoja, tai jai labai tinka  smile.gif o as kai klausiau del to galiojimo, tai biski pasimete ir pradejo pasakot, kad jie buvo uzkasti po zeme, uzkalbeti ir t.t ie del to cia tiek galioja.. biggrin.gif  4u.gif

nu geras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jei man taip pasakytu vietoj is juoko griuciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 02 16, 12:38)
As nupirkau uosvienei sita krema, drauge naudoja, tai jai labai tinka  smile.gif o as kai klausiau del to galiojimo, tai biski pasimete ir pradejo pasakot, kad jie buvo uzkasti po zeme, uzkalbeti ir t.t ie del to cia tiek galioja.. biggrin.gif  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ojjjjjj nygaliu kaip juokas sueme doh.gif
Papildyta:
QUOTE(TeQuiLa @ 2009 02 16, 14:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ojjjjjj nygaliu kaip juokas sueme  doh.gif

o jei rimtai tai tu tavo draugiu saviitaigos jausmas labai didelis, o visu antra ju oda matomai tokia dekinga, kad jai vienodai ar kremas uz 2 ar uz 2000Lt, todel ir tinka.
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2009 02 16, 15:16)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ojjjjjj nygaliu kaip juokas sueme  doh.gif
o jei rimtai tai tu tavo draugiu saviitaigos jausmas labai didelis, o visu antra ju oda matomai tokia dekinga, kad jai vienodai ar kremas uz 2 ar uz 2000Lt, todel ir tinka.

biggrin.gif nu as sakau ka man sake..bet kodel jus taip sakot del saviitaigos? g.gif taigi ten riebus kremas, tikrai naturalesnis uz Nivea ir t.t tai kodel jis turetu nepadet? pvz jei sausa oda, o jis riebus, tai normalu kad tinka
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 16, 15:13)
nu geras  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  jei man taip pasakytu vietoj is juoko griuciau smile.gif

biggrin.gif nu jei toki dalyka isgirsciau kazkur Sarmoj apie koki Chanel krema tai tikrai nustebciau..bet kadangi Karaliunaites mama yra ale ragana, tai nieko keisto jei taip ir yra..kad kase po zeme ir t.t
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 13, 12:01)
apie tai diskutuota milijonus kartų - nepadeda.

A... unsure.gif Na kam vanduo nepadeda, negerkit ir toliau unsure.gif Man kažkodėl padeda. Savitaiga turbūt happy.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 02 16, 16:05)
biggrin.gif nu as sakau ka man sake..bet kodel jus taip sakot del saviitaigos?  g.gif taigi ten riebus kremas, tikrai naturalesnis uz Nivea ir t.t tai kodel jis turetu nepadet? pvz jei sausa oda, o jis riebus, tai normalu kad tinka

o nemanai, kad ten pvz. ne kas kt., o ta pati nivea, tik po zeme pakasta ir palaikyta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 02 15, 14:21)
Keliu i virsu tema mirksiukas.gif

Siandien issigyjau,atsiliepimai po dienos
user posted image

As sitas serveteles jau kuris laikas panaudoju prie progos,viskas su juo gerai thumbup.gif Neerzina odos,gaiviai kvepia,zodziu pasiteisino sitas pasirinkimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Becky @ 2009 02 15, 18:29)
O aš išbandžiau kiaušinini šampūną ir intymkė su pieno baltymais smile.gif Šampūnas gal ir nieko butu, tik plaukai pradėjo slinkt, tai teko išmest  schmoll.gif  O prausiklis su pieno baltymais patiko  4u.gif

As sunaudojau visa tuba kiausininio sampuno,bet plaukai vietoj,na..kaip slinko iki tol,taip ir toliau,bet siaip blizga plaukai,tokie paslankus,tai nemanau,kad galejo jie pradet nuo to sampuno slinkt,gal tiesiog sutapimas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2009 02 16, 20:54)
As sitas serveteles jau kuris laikas panaudoju prie progos,viskas su juo gerai thumbup.gif Neerzina odos,gaiviai kvepia,zodziu pasiteisino sitas pasirinkimas smile.gif

Tep,gerules,tik pakuote gamintojai galejo kurt kompaktiskesne,nes sitoks dalykelis dazai kelionem imamas buna,bet gal iki vasaros suprastins,kad puse rankinuko neuzgriozdintu.Paciom servetelem jokiu priekaistu thumbup.gif
Atsakyti
Aš dabar persimečiau ant BIOK produkcijos, nors anksčiau buvau nusistačius smile.gif naudoju intymios higienos prausiklį (švelnus, visai patinka), rasos rausvą prausiklį veidui (švelnus, itin patiko sudėtis, nuramina odą), dar dušo želės (margarita naudoju pastoviai, dar pirkau rasos mėlyną - patinka abi), dabar naudoju šampūną ir balzamą margarita dažytiems plaukams - nu šitie tai atradimas - plaukai švelnūs, blizga, žodžiu patinka smile.gif Dar noriu išbandyt naują seriją problemtiškai odai smile.gif Nors produktų sudėtis ir nėra ypatinga, bet patinka poveikis ir kažkaip visai gerai jaučiuosi naudodama lietuvišką prekę rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2009 02 16, 20:20)
o nemanai, kad ten pvz. ne kas kt., o ta pati nivea, tik po zeme pakasta ir palaikyta  lotuliukas.gif

Nu da zinok Nivea nuo to samarliako skiriu 4u.gif biggrin.gif konsistencija ne ta net.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 02 16, 19:05)
A...  unsure.gif  Na kam vanduo nepadeda, negerkit ir toliau  unsure.gif  Man kažkodėl padeda. Savitaiga turbūt  happy.gif

o kas sakė, kad negeriam vandens? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2009 02 16, 20:56)
As sunaudojau visa tuba kiausininio sampuno,bet plaukai vietoj,na..kaip slinko iki tol,taip ir toliau,bet siaip blizga plaukai,tokie paslankus,tai nemanau,kad galejo jie pradet nuo to sampuno slinkt,gal tiesiog sutapimas? mirksiukas.gif

Nea, ne sutapimas, tiesiog mano plaukai labai jautriai reaguoja į šampūnus, jei kas netinka- vos ne po savaites naujo šampūno naudojimo pradeda slinkt doh.gif Turiu pora šampūnų kurie tinka (tarp jų Rasos su šilku naturaliems plaukams), o eksperimentai dažniausiai baigiasi nekaip blush2.gif
Atsakyti