Labai fainas margaritos rankų kremas su šaltalankių aliejumi Tik kvapas galėtų būt geresnis
o man irgi patiko kremas-gelis labai. oda matine, lygesne, krempudros tepas ant jos gelis tikrai mazina paraudimus ir t.t. kaip uz tokia kaina vos ne stebuklas dar pagirt norejau pakuotes popierines, jau tokios mielos ir subtilios, jos ir nuleme mano dvejones pirkt-nepirkt
idomu, ar neketina isleisti ir sios serijos kaukiu?
idomu, ar neketina isleisti ir sios serijos kaukiu?
QUOTE(Lena.lt @ 2009 02 14, 15:44)
As naudoju, bet tik pirma karta, susigundziau akcijomis ir nusipirkau. Apie kvapa nieko blogo pasakyti negaliu, gal ir nera jis malonus, bet manes neerzina
Man kvapas neužkliuna, visai normalaus, bet kad jau 2 pakuote "kvepia" ukiniu muilu. Gal tiesiog kauke sugedusi?
as siuo kuno kremu susigundziau ant iprastai Eucerino naudojamo pinigeliu pagailejusi ir tikrai mano odai jis tinka ir patinka , o ji labai jau isranki, sausa ir linkusi i alergijas.
O aš išbandžiau kiaušinini šampūną ir intymkė su pieno baltymais Šampūnas gal ir nieko butu, tik plaukai pradėjo slinkt, tai teko išmest O prausiklis su pieno baltymais patiko
QUOTE(pupute @ 2009 02 15, 21:53)
gal kuri zinote kur rasti Karaliunaites mamos gaminamu kremuku?
Kaune Urmo bazeje, kaip yra tas ale traukinukas, tai pask vagone
QUOTE(TeQuiLa @ 2009 02 14, 19:58)
as siuo kuno kremu susigundziau ant iprastai Eucerino naudojamo pinigeliu pagailejusi ir tikrai mano odai jis tinka ir patinka , o ji labai jau isranki, sausa ir linkusi i alergijas.
Reikes isbandyti
QUOTE(pupute @ 2009 02 15, 21:53)
gal kuri zinote kur rasti Karaliunaites mamos gaminamu kremuku?
kas cia per kremukai daugiau prasom papasakoti
QUOTE(Eveliina @ 2009 02 15, 21:49)
kas cia per kremukai daugiau prasom papasakoti
nzn kodel, bet man jie jokio pasitikejimo nekelia ir kvepia sarlatanizmu
QUOTE(TeQuiLa @ 2009 02 16, 08:38)
nzn kodel, bet man jie jokio pasitikejimo nekelia ir kvepia sarlatanizmu
sutinku. Aš turiu Grožio tepalą, nieko ypatingo, veidas kaip aliejum išteptas ir nėra tokie natūralūs kaip skelbias, kitaip 2 metus nuo atidarymo negaliotų