Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

Labai fainas margaritos rankų kremas su šaltalankių aliejumi thumbup.gif Tik kvapas galėtų būt geresnis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandddra: 14 vasario 2009 - 16:36
o man irgi patiko kremas-gelis labai. oda matine, lygesne, krempudros tepas ant jos smile.gif gelis tikrai mazina paraudimus ir t.t. kaip uz tokia kaina vos ne stebuklas biggrin.gif dar pagirt norejau pakuotes popierines, jau tokios mielos ir subtilios, jos ir nuleme mano dvejones pirkt-nepirkt smile.gif
idomu, ar neketina isleisti ir sios serijos kaukiu?
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2009 02 14, 15:44)
As naudoju, bet tik pirma karta, susigundziau akcijomis ir nusipirkau. Apie kvapa nieko blogo pasakyti negaliu, gal ir nera jis malonus, bet manes neerzina  ax.gif

Man kvapas neužkliuna, visai normalaus, bet kad jau 2 pakuote "kvepia" ukiniu muilu. Gal tiesiog kauke sugedusi? g.gif
Atsakyti
user posted image as siuo kuno kremu susigundziau ant iprastai Eucerino naudojamo pinigeliu pagailejusi ir tikrai mano odai jis tinka ir patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o ji labai jau isranki, sausa ir linkusi i alergijas.
Atsakyti
Keliu i virsu tema mirksiukas.gif

Siandien issigyjau,atsiliepimai po dienos
user posted image
Atsakyti
O aš išbandžiau kiaušinini šampūną ir intymkė su pieno baltymais smile.gif Šampūnas gal ir nieko butu, tik plaukai pradėjo slinkt, tai teko išmest schmoll.gif O prausiklis su pieno baltymais patiko 4u.gif
Atsakyti
gal kuri zinote kur rasti Karaliunaites mamos gaminamu kremuku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 02 15, 21:53)
gal kuri zinote kur rasti Karaliunaites mamos gaminamu kremuku?  blush2.gif

Kaune Urmo bazeje, kaip yra tas ale traukinukas, tai pask vagone biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2009 02 14, 19:58)
user posted image as siuo kuno kremu susigundziau ant iprastai Eucerino naudojamo pinigeliu pagailejusi ir tikrai mano odai jis tinka ir patinka  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , o ji labai jau isranki, sausa ir linkusi i alergijas.

Reikes isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 02 15, 21:53)
gal kuri zinote kur rasti Karaliunaites mamos gaminamu kremuku?  blush2.gif

kas cia per kremukai g.gif daugiau prasom papasakoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 02 15, 21:49)
kas cia per kremukai  g.gif daugiau prasom papasakoti  4u.gif

nzn kodel, bet man jie jokio pasitikejimo nekelia ir kvepia sarlatanizmu biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2009 02 16, 08:38)
nzn kodel, bet man jie jokio pasitikejimo nekelia ir kvepia sarlatanizmu  biggrin.gif  tongue.gif

sutinku. Aš turiu Grožio tepalą, nieko ypatingo, veidas kaip aliejum išteptas ir nėra tokie natūralūs kaip skelbias, kitaip 2 metus nuo atidarymo negaliotų smile.gif
Atsakyti