Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(hobite @ 2009 02 13, 11:10)
Tai toks durnas klausimas - kaip tą odą drėkinti? Neužtenka tik drėkinančių kremų tepti?  ax.gif

na man atrodo, kad drėkinantis kremas netolygus riebiam, ar ne? g.gif plius nereikėtų naudoti tų priemonių, kurios sausina odą, pvz. turinčios alkoholio, cinko
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2009 02 13, 11:10)
Tai toks durnas klausimas - kaip tą odą drėkinti? Neužtenka tik drėkinančių kremų tepti?  ax.gif

Vandens daugiau gerti ax.gif
Atsakyti
prieblanda,

gal gali jau palyginti rasa su paula's choise.Skaiciau "kosmetines turtai temoje" kad abi naudoji.

Beje ar kuri tepat kremu nuo spuogu visa veida?Ar geriau padeda kovoti si issipletusiom porom?
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 02 13, 11:32)
Vandens daugiau gerti  ax.gif

apie tai diskutuota milijonus kartų - nepadeda.

QUOTE(justjura @ 2009 02 13, 11:52)
prieblanda,

gal gali jau palyginti rasa su paula's choise.Skaiciau "kosmetines turtai temoje" kad abi naudoji.

Beje ar kuri tepat kremu nuo spuogu visa veida?Ar geriau padeda kovoti si issipletusiom porom?

sunku lyginti, nes šiek tiek skirtingi produktai. Rasą aš naudoju kaip lengvą kremą su BHA, o Paulos losjonas odos nedrėkina, taigi jis yra pagalbinė priemonė, bet jo koncentracija didesnė smile.gif
Atsakyti
prieblanda, aciu uz atsakyma smile.gif
ir vel pirkiniu optimizuoti neiseis smile.gif abieju reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 13, 11:28)
riebalai nedrėkina odos, o dėl drėgmės trūkumo pati sau prieštaraujat  ax.gif

Sakau, kad mano oda sausa ir jautri, naudoju kremą būtent tokiai odai skirtą, drėkinu. Kur čia įžvelgiate prieštaravimą? Jeigu žinote dar būdų kaip drėkinti odą, būčiau dėkinga už jų paviešinimą.
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 02 11, 01:48)
Apie tokį:
user posted image

o sis kremas tiktu 15 mano dukrai? Yra spuogeliu ant kaktos , zandukai sausoki g.gif
Atsakyti
Jau seniai naudoju ir labai patinka margaritos alaus kauke blush2.gif Bet jau antra karta pasitaike toks negeras dalykas - pasikeites kaukes kvapas. Kai pirma karta tai pastebejau - pagalvojau gal vonioj stovejo, vandens pateko,per šilta ar dar kas nors...bet vakar nusipirkau naują pakuote, ir tas pats kvapas g.gif Kaip ukinio muilo, toks labai nemalonus schmoll.gif Kas naudojat šia kaiuke? Gal irgi pastebejot ta kvapa? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 02 14, 01:49)
Sakau, kad mano oda sausa ir jautri, naudoju kremą būtent tokiai odai skirtą, drėkinu. Kur čia įžvelgiate prieštaravimą? Jeigu žinote dar būdų kaip drėkinti odą, būčiau dėkinga už jų paviešinimą.

Todel ir turite problemu su savo oda,nes nezinote kas yra drekinimas,tepate priemones ne pagal odos tipa ir net nemokate skaityti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 02 14, 00:49)

tai kad rašėt, kad naudojat riebius kremus, tai turbūt maitinančius, ne? g.gif
jei kyla spuogeliai kažin ar jinai nebus pas jus mišri dehidratuota g.gif
Atsakyti
---Sakau, kad mano oda sausa ir jautri, naudoju kremą būtent tokiai odai skirtą, drėkinu. Kur čia įžvelgiate prieštaravimą? Jeigu žinote dar būdų kaip drėkinti odą, būčiau dėkinga už jų paviešinimą.--------

Sausa oda dažniausiai yra lygi ir plona, švelni, matinė (neblizganti), su mažomis, beveik nematomomis poromis. Tokia oda lengvai pažeidžiama, jautri išorinių dirgiklių poveikiui. Todėl ant sausos odos neretai pasirodo raudonos dėmės, sausi žvyneliai, suskeldi lūpų kampučiai, akių plyšeliai. Sausa oda dažnai turi apgamų ir strazdanų, yra linkusi į ankstyvas raukšles bei ankstyvą vytimą.

Riebi oda visada blizga, jos paviršius riebaluotas. Riebios odos poros paprastai išsiplėtusios, ji primena ,,apelsino žievelę".

Mišraus tipo oda išsiskiria netolygia sandara. Tad veido oda nosies, kaktos ir smakro srityje (T formos zonoje) gali blizgėti, o likusioji odos dalis tuo pat metu – būti sausoka ar pleiskanojanti. Smilkiniuose ir ant skruostų tokia oda atrodo lygesnė, matinė, o veido viduryje (kaktos, nosies) poros stambios, ant kaktos ir smakro susidaro inkštirai. Kartais riebūs ir sausi odos plotai kaitaliojasi kita tvarka.

Jautri oda

Bet kurio tipo oda reaguoja į išorės poveikius, tačiau jautrios odos ypatybė yra jos audringa, perdėta reakcija (paraudimas, sudirgimas, polinkis į alerginius reiškinius ir pan.) į įprastus poveikius. Jautri oda paprastai yra lygi, glotni, šiek tiek permatoma, po ja aiškiai matomos kraujagyslės. Šios odos priežiūrai itin svarbu tausojantis valymas ir geras maitinimas. (info iš čia

Sorry už offtopa, bet manau žinoti kokio tipo yra jusu oda yra butina, kitaip niekad neparinksite tinkamu priemoniu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 02 14, 13:15)
Jau seniai naudoju ir labai patinka margaritos alaus kauke  blush2.gif  Bet jau antra karta pasitaike toks negeras dalykas - pasikeites kaukes kvapas. Kai pirma karta tai pastebejau - pagalvojau gal vonioj stovejo, vandens pateko,per šilta ar dar kas nors...bet vakar nusipirkau naują pakuote, ir tas pats kvapas  g.gif  Kaip ukinio muilo, toks labai nemalonus  schmoll.gif  Kas naudojat šia kaiuke? Gal irgi pastebejot ta kvapa?  blink.gif

As naudoju, bet tik pirma karta, susigundziau akcijomis ir nusipirkau. Apie kvapa nieko blogo pasakyti negaliu, gal ir nera jis malonus, bet manes neerzina ax.gif
Atsakyti