Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

aciu uz patarimus 4u.gif reiks tada nusipirkt jau ta krema, nes vis neprisiruosiau- siaip patiko jis man kiek supratau is meginuko bigsmile.gif

QUOTE(prieblanda @ 2009 02 11, 12:00)
tai rūgštys kaip tik tam suragėjusiam paviršiui padeda pasišalinti wink.gif  rūgštys veikia TIK negyvas ląsteles, kurios taip negražiai dabar ir atrodo. tai vat tas negyvas ir padeda pašalinti, bet gyvų neveikia. kitaip tariant, jei šašą pati luptum, padarytum daugiau žalos, nei tapdama kremu su BHA smile.gif
aišku, čia kalba apie masiniam naudojimui skirtas rūgštis ir mažas jų koncentracijas  ax.gif

Atsakyti
Nepamirskit kas keleta dienu naudojant priemones su rugstimis pasidaryti pilinga. Rugstis tik atsluoksniuoja negyva odos dali, bet pasalinti ja reikia vistiek mechaniskai, aisku, nepersistengiant.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2009 02 09, 07:51)
Kuo taip patiko?

Neriebalina, paglotnina - daugiau uz tokia kaina nesitikejau 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau dar du produktus: Margaritos prausikli su ramunelem ir Rasos vaistažolių toniką iš rožinės linijos ax.gif Priekaištų neturiu 4u.gif

Noriu paklausti apie paakių kremus - gal kuris iš jų šviesina tamsius paakius? Turiu tikia problema, niekas nepadeda blush2.gif
Atsakyti
Nemanau, kad ir pades kas nors. Tamsus paakiai gali buti igimti, gali buti del sutrikusios medziagu apykaitos, gali buti del sutrikusios kokio nors vidaus organo veiklos, taciau ne del to, kad kremuku nepasitepet.
Atsakyti
Radau "panelėj" mėginukų iš naujos serijos prausiklio ir kremo. Įdomumo dėlei sunaudojau. Aišku, mano odai gal ir nelabai tinka, nes ji sausoka ir jautri, bet greit susiblizgina ir spuogelių turiu keletą. Po prausiklio veidą traukia, po kremo tepuosi dar kartą savuoju kitu kremu, nes nepadeda nuo tempimo doh.gif Tai va tokios žinios. Bet nusipirkau gelį nuo spuogų, reiks nugarą pasitepliot, nes kažko atsirado spuogų paskutiniu metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 02 13, 02:09)
Radau "panelėj" mėginukų iš naujos serijos prausiklio ir kremo. Įdomumo dėlei sunaudojau. Aišku, mano odai gal ir nelabai tinka, nes ji sausoka ir jautri, bet greit susiblizgina ir spuogelių turiu keletą. Po prausiklio veidą traukia, po kremo tepuosi dar kartą savuoju kitu kremu, nes nepadeda nuo tempimo  doh.gif  Tai va tokios žinios. Bet nusipirkau gelį nuo spuogų, reiks nugarą pasitepliot, nes kažko atsirado spuogų paskutiniu metu  g.gif

tai jūsų oda dehidratuota. joje reikia kuo greičiau atstatyti drėgmės balansą, tuomet dalis jūsų bėdų išsispręs ir net naujoji serija gal bus tinkama wink.gif
Atsakyti
Radau "panelėj" mėginukų iš naujos serijos prausiklio ir kremo. Įdomumo dėlei sunaudojau. Aišku, mano odai gal ir nelabai tinka, nes ji sausoka ir jautri, bet greit susiblizgina ir spuogelių turiu keletą. Po prausiklio veidą traukia, po kremo tepuosi dar kartą savuoju kitu kremu, nes nepadeda nuo tempimo  doh.gif  Tai va tokios žinios. Bet nusipirkau gelį nuo spuogų, reiks nugarą pasitepliot, nes kažko atsirado spuogų paskutiniu metu  g.gif

tai jūsų oda dehidratuota. joje reikia kuo greičiau atstatyti drėgmės balansą, tuomet dalis jūsų bėdų išsispręs ir net naujoji serija gal bus tinkama wink.gif
Atsakyti

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 13, 08:24)

Ok ok, nebūtina dešimt kartų kartoti biggrin.gif

Šiaip jau visada odą tepu gana riebiais kremais, jautriai odai hipoalergiškais, nenaudoju kasdien jokių prausiklių, valiklių, tad drėkinimo jai netrūksta. Tiesiog tokia mano oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 02 13, 09:37)
Ok ok, nebūtina dešimt kartų kartoti  biggrin.gif

Šiaip jau visada odą tepu gana riebiais kremais, jautriai odai hipoalergiškais, nenaudoju kasdien jokių prausiklių, valiklių, tad drėkinimo jai netrūksta. Tiesiog tokia mano oda  g.gif

net nepastebėjau, kad tiek prikartojo biggrin.gif labai strigo SM, tai primaigiau doh.gif blush2.gif

riebalai nedrėkina odos, o dėl drėgmės trūkumo pati sau prieštaraujat ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 13 vasario 2009 - 10:28
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 13, 08:24)

Tai toks durnas klausimas - kaip tą odą drėkinti? Neužtenka tik drėkinančių kremų tepti? ax.gif
Atsakyti