ar dar vyksta droge rozinei linijai akcija?
QUOTE(gatinha2 @ 2009 02 10, 16:39)
tuoj ir man mirtinai prireiks to kremo
o paskui, nenaudojant to kremo poros vel padideja, ar ir lieka susitraukusios?
o paskui, nenaudojant to kremo poros vel padideja, ar ir lieka susitraukusios?
kol naudosi, tol ir bus. nustosi naudot - grįš į pradinę būklę visa oda su porom, inkštirais ir spuogais
QUOTE(Finna @ 2009 02 10, 16:08)
Pagaliau ir aš išbandžiau naująjį kremą ir prausiklį
Apie prausiklį nei gero, nei blogo nieko negaliu pasakyt, panaudojus vieną kartą. Bet vat kremas kaip nustebino Poveikis pasimatė iškart, kai susigėrė- oda švelni, lygi, poros susitraukė (!), veidas akivaizdžiai gražesnis ir labai patiko kvapas. Ryte atsikėliau- veidas be jokio riebalo (su kitais tokio pobūdžio kremais būdavo nors apie nosį šiek tiek pasiriebalavę)
Kremą pirksiu tikrai, kitas tos pačios linijos priemones greičiausiai pirksiu tada, kai sunaudosiu esamas (ir taip jau buteliukais, ir tūtelėm nukrautos lentynos)
Apie prausiklį nei gero, nei blogo nieko negaliu pasakyt, panaudojus vieną kartą. Bet vat kremas kaip nustebino Poveikis pasimatė iškart, kai susigėrė- oda švelni, lygi, poros susitraukė (!), veidas akivaizdžiai gražesnis ir labai patiko kvapas. Ryte atsikėliau- veidas be jokio riebalo (su kitais tokio pobūdžio kremais būdavo nors apie nosį šiek tiek pasiriebalavę)
Kremą pirksiu tikrai, kitas tos pačios linijos priemones greičiausiai pirksiu tada, kai sunaudosiu esamas (ir taip jau buteliukais, ir tūtelėm nukrautos lentynos)
o apie koki krema cia kalba?
QUOTE(bonza @ 2009 02 10, 21:55)
o apie koki krema cia kalba?
Is naujosios serijos probleminei odai
Nusipirkau ir aš gaivinamaji krema-geli Žinokit geresnio kremuko mano odai net ir but negali, 10 balų Oda tokia švelni ir padrekinta kad pasaka Net nesitikejau Toks lengvutis, skaniai kvepia, gerai isigeria, poros atrodo mažesnes, o oda gaivesne
nezinau, cia gal Krizes reiktu klaust, bet gal kas ir is kitu mergaiciu patars
besigydydama visokius spuogelius labai vietomis issausinau oda- tepiau cinku pagrinde tai dabar nebezinau koks kremukas padetu atidrekint tas serpetas- tose vietose oda kaip sutraukta tokia atrodo ir siurksti(turejau praeita savaite toki gilumini guza, tai ko tik ant jo netepiau ) guzo neber, bet oda neatsistato- net pudra ant jos baisiai atrodo. gal patarsit- kuris kremas geriausiai ir greiciausiai nuimtu sia problema- rausvos serijos drekinamasis ir tas kur nuo kapiliaru nelabai man sprendzia sia problema jauciu kad naujosios serijos kremas irgi nelabai tiktu butent siam reikalui
besigydydama visokius spuogelius labai vietomis issausinau oda- tepiau cinku pagrinde tai dabar nebezinau koks kremukas padetu atidrekint tas serpetas- tose vietose oda kaip sutraukta tokia atrodo ir siurksti(turejau praeita savaite toki gilumini guza, tai ko tik ant jo netepiau ) guzo neber, bet oda neatsistato- net pudra ant jos baisiai atrodo. gal patarsit- kuris kremas geriausiai ir greiciausiai nuimtu sia problema- rausvos serijos drekinamasis ir tas kur nuo kapiliaru nelabai man sprendzia sia problema jauciu kad naujosios serijos kremas irgi nelabai tiktu butent siam reikalui
QUOTE(ne mama @ 2009 02 11, 10:05)
nezinau, cia gal Krizes reiktu klaust, bet gal kas ir is kitu mergaiciu patars
per vieną kartą neatstatys tos odos. bet naujasis kremas padėtų greičiau pašalinti tą suragėjusį plotą. ir, aišku, paraleliai reikia drėkinti bei nebenaudoti tų priemonių, kurios sausina odą
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 11, 11:36)
per vieną kartą neatstatys tos odos. bet naujasis kremas padėtų greičiau pašalinti tą suragėjusį plotą. ir, aišku, paraleliai reikia drėkinti bei nebenaudoti tų priemonių, kurios sausina odą
kaip galvoji, tos rugstys dar labiau nesutrauks to suragejusio pavirsiaus ? cinko jau nebetepu
QUOTE(ne mama @ 2009 02 11, 10:47)
kaip galvoji, tos rugstys dar labiau nesutrauks to suragejusio pavirsiaus ? cinko jau nebetepu
tai rūgštys kaip tik tam suragėjusiam paviršiui padeda pasišalinti rūgštys veikia TIK negyvas ląsteles, kurios taip negražiai dabar ir atrodo. tai vat tas negyvas ir padeda pašalinti, bet gyvų neveikia. kitaip tariant, jei šašą pati luptum, padarytum daugiau žalos, nei tapdama kremu su BHA
aišku, čia kalba apie masiniam naudojimui skirtas rūgštis ir mažas jų koncentracijas