Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

aciuks.gif
Atsakyti
ar dar vyksta droge rozinei linijai akcija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2009 02 10, 16:39)
tuoj ir man mirtinai prireiks to kremo swoon.gif  swoon.gif
biggrin.gif
o paskui, nenaudojant to kremo poros vel padideja, ar ir lieka susitraukusios? ax.gif

kol naudosi, tol ir bus. nustosi naudot - grįš į pradinę būklę visa oda su porom, inkštirais ir spuogais wink.gif
Atsakyti
Atsiliepiu Prieblandai apie krema-geli
user posted image
Tika uzsitepiau,po prausiklio su ramaskem ir toniko su medetkom.Malonus,gaivus,skaniai kvepia,tepiau negailedama sluoksneli,tai kakta jau sausa,oda gan gaiviai jaucias.Nakciai reik kazko stirpiau drekinancio.
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 02 10, 16:08)
Pagaliau ir aš išbandžiau naująjį kremą ir prausiklį ax.gif
Apie prausiklį nei gero, nei blogo nieko negaliu pasakyt, panaudojus vieną kartą. Bet vat kremas kaip nustebino bigsmile.gif Poveikis pasimatė iškart, kai susigėrė- oda švelni, lygi, poros susitraukė (!), veidas akivaizdžiai gražesnis ir labai patiko kvapas. Ryte atsikėliau- veidas be jokio riebalo (su kitais tokio pobūdžio kremais būdavo nors apie nosį šiek tiek pasiriebalavę) thumbup.gif
Kremą pirksiu tikrai, kitas tos pačios linijos priemones greičiausiai pirksiu tada, kai sunaudosiu esamas (ir taip jau buteliukais, ir tūtelėm nukrautos lentynos) doh.gif

o apie koki krema cia kalba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2009 02 10, 21:55)

Is naujosios serijos probleminei odai rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš gaivinamaji krema-geli ax.gif Žinokit geresnio kremuko mano odai net ir but negali, 10 balų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Oda tokia švelni ir padrekinta kad pasaka bigsmile.gif Net nesitikejau blush2.gif Toks lengvutis, skaniai kvepia, gerai isigeria, poros atrodo mažesnes, o oda gaivesne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2009 02 10, 20:55)

Apie tokį:
user posted image
Atsakyti
nezinau, cia gal Krizes reiktu klaust, bet gal kas ir is kitu mergaiciu patars ax.gif
besigydydama visokius spuogelius labai vietomis issausinau oda- tepiau cinku pagrinde ax.gif tai dabar nebezinau koks kremukas padetu atidrekint tas serpetas- tose vietose oda kaip sutraukta tokia atrodo ir siurksti(turejau praeita savaite toki gilumini guza, tai ko tik ant jo netepiau doh.gif ) guzo neber, bet oda neatsistato- net pudra ant jos baisiai atrodo. gal patarsit- kuris kremas geriausiai ir greiciausiai nuimtu sia problema- rausvos serijos drekinamasis ir tas kur nuo kapiliaru nelabai man sprendzia sia problema unsure.gif jauciu kad naujosios serijos kremas irgi nelabai tiktu butent siam reikalui g.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 11, 10:05)
nezinau, cia gal Krizes reiktu klaust, bet gal kas ir is kitu mergaiciu patars ax.gif
besigydydama visokius spuogelius labai vietomis issausinau oda- tepiau cinku pagrinde ax.gif  tai dabar nebezinau koks kremukas padetu atidrekint tas serpetas- tose vietose oda kaip sutraukta tokia atrodo ir siurksti(turejau praeita savaite toki gilumini guza, tai ko tik ant jo netepiau doh.gif ) guzo neber, bet oda neatsistato- net pudra ant jos baisiai atrodo. gal patarsit- kuris kremas geriausiai ir greiciausiai nuimtu sia problema- rausvos serijos drekinamasis ir tas kur nuo kapiliaru nelabai man sprendzia sia problema unsure.gif jauciu kad naujosios serijos kremas irgi nelabai tiktu butent siam reikalui g.gif

per vieną kartą neatstatys tos odos. bet naujasis kremas padėtų greičiau pašalinti tą suragėjusį plotą. ir, aišku, paraleliai reikia drėkinti bei nebenaudoti tų priemonių, kurios sausina odą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 11, 11:36)
per vieną kartą neatstatys tos odos. bet naujasis kremas padėtų greičiau pašalinti tą suragėjusį plotą. ir, aišku, paraleliai reikia drėkinti bei nebenaudoti tų priemonių, kurios sausina odą smile.gif

kaip galvoji, tos rugstys dar labiau nesutrauks to suragejusio pavirsiaus g.gif ? cinko jau nebetepu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 11, 10:47)
kaip galvoji, tos rugstys dar labiau nesutrauks to suragejusio pavirsiaus g.gif  ? cinko jau nebetepu ax.gif

tai rūgštys kaip tik tam suragėjusiam paviršiui padeda pasišalinti wink.gif rūgštys veikia TIK negyvas ląsteles, kurios taip negražiai dabar ir atrodo. tai vat tas negyvas ir padeda pašalinti, bet gyvų neveikia. kitaip tariant, jei šašą pati luptum, padarytum daugiau žalos, nei tapdama kremu su BHA smile.gif
aišku, čia kalba apie masiniam naudojimui skirtas rūgštis ir mažas jų koncentracijas ax.gif
Atsakyti