Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(Malena @ 2009 02 04, 20:56)
Man regis del blizgejimo tai tikrai per stiprus produktas,geriau koks Margaritos kremas gelis.Kam tau rugstis ir kiti dirgikliai,jei nera rimtos problemos?

Turiu Margaritos krema geli - erai susigeria, tik antroje dienos puseje oda siek tiek pradeda blizgeti 4u.gif
Naudoju Rasos nenuplaunama plauku balzama su silko baltymais - nemaniau, kad bus toks gerulis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2009 02 08, 20:14)
Turiu Margaritos krema geli - erai susigeria, tik antroje dienos puseje oda siek tiek pradeda blizgeti 4u.gif
Naudoju Rasos nenuplaunama plauku balzama su silko baltymais - nemaniau, kad bus toks gerulis thumbup.gif

Kuo taip patiko?
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2009 02 08, 18:14)

O man jis visiškas š..., plaukai riebaluoti po jo būdavo doh.gif , išmečiau.
Atsakyti
mergaites, gal pasakysit kurie produktai is Rasos turi SPF ? arteja pavasaris smile.gif
Atsakyti
Rasa dieninis kremas (SPF faktoriaus nepasakysiu, del priezasciu, kurias kazkada jau esu issamiai isdesciusi)
Papildyta:
QUOTE(Zmonyte85 @ 2009 02 08, 12:16)
Gal ir kvailai paklausiu bet vis tiek - ar nescioms galima su tom rugstim kosmetikos? Nes noreciau isigyti prausikli ir dvejoju ax.gif

As naudoju... ax.gif
Atsakyti
patarkit man kvailutei 4u.gif jei mano oda sausa, bet linkusi ir spuoguotis, tai geriau rinktis naująją liniją ar rožinę?
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 02 09, 18:52)
patarkit man kvailutei  4u.gif  jei mano oda sausa, bet linkusi ir spuoguotis, tai geriau rinktis naująją liniją ar rožinę?

ar sausa oda gali spuoguotis? g.gif gal jūsų mišri dehidratuota? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 02 09, 19:52)
patarkit man kvailutei  4u.gif  jei mano oda sausa, bet linkusi ir spuoguotis, tai geriau rinktis naująją liniją ar rožinę?

Jeigu oda isausejus,ar sausa tai butinai rekia drekint. Is rozines linijos tonikas man labai patinka, gerai atgaivina, nesausina, o drekinantis kremas tai silpnokai drekina, gal tada maitinantis butu geresnis. g.gif (Mano misri, spuoguota oda, bet issausejus, tai man labai tiko kitos firmos kremukas) O priemones is naujosios linijos bandyciau naudot pries einant miegot blush2.gif
Atsakyti
Krize, o iki kada galima tuos mėginukus iš Drogo pasiimt? laiške nenurodyta, o aš pamiršau... doh.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš išbandžiau naująjį kremą ir prausiklį ax.gif
Apie prausiklį nei gero, nei blogo nieko negaliu pasakyt, panaudojus vieną kartą. Bet vat kremas kaip nustebino bigsmile.gif Poveikis pasimatė iškart, kai susigėrė- oda švelni, lygi, poros susitraukė (!), veidas akivaizdžiai gražesnis ir labai patiko kvapas. Ryte atsikėliau- veidas be jokio riebalo (su kitais tokio pobūdžio kremais būdavo nors apie nosį šiek tiek pasiriebalavę) thumbup.gif
Kremą pirksiu tikrai, kitas tos pačios linijos priemones greičiausiai pirksiu tada, kai sunaudosiu esamas (ir taip jau buteliukais, ir tūtelėm nukrautos lentynos) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 02 10, 17:08)
Pagaliau ir aš išbandžiau naująjį kremą ir prausiklį ax.gif
Apie prausiklį nei gero, nei blogo nieko negaliu pasakyt, panaudojus vieną kartą. Bet vat kremas kaip nustebino bigsmile.gif Poveikis pasimatė iškart, kai susigėrė- oda švelni, lygi, poros susitraukė (!), veidas akivaizdžiai gražesnis ir labai patiko kvapas. Ryte atsikėliau- veidas be jokio riebalo (su kitais tokio pobūdžio kremais būdavo nors apie nosį šiek tiek pasiriebalavę) thumbup.gif
Kremą pirksiu tikrai, kitas tos pačios linijos priemones greičiausiai pirksiu tada, kai sunaudosiu esamas (ir taip jau buteliukais, ir tūtelėm nukrautos lentynos) doh.gif

tuoj ir man mirtinai prireiks to kremo swoon.gif swoon.gif
biggrin.gif
o paskui, nenaudojant to kremo poros vel padideja, ar ir lieka susitraukusios? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 10 vasario 2009 - 16:40
QUOTE(lialka @ 2009 02 10, 12:59)
Krize, o iki kada galima tuos mėginukus iš Drogo pasiimt? laiške nenurodyta, o aš pamiršau... doh.gif    blush-anim-cl.gif

Na, as ne krize, bet kiek zinau, galima pasiimt tol, kol ju bus. rolleyes.gif

As jau pasiemiau thumbup.gif
Atsakyti