Plepam toliau
Senoji tema:čia
QUOTE(No_Angel* @ 2009 01 25, 13:22)
Buvau kątik Kauno Akropolio Droge, tai naujų priemonių pardavime neradau (gal nelabai atidžiai ieškojau ), vėliau dar iki Eurovaistines nukeliausiu
Bet mėginukų gavau net 3 vnt bandysiu vakare
Bet mėginukų gavau net 3 vnt bandysiu vakare
Aš būtent Akropolio Droge ieškojau mėginukų, tai siūlė pirkti- gal vistik neatidžiai ieškojot
QUOTE(Cukrinė @ 2009 01 25, 15:14)
Aš būtent Akropolio Droge ieškojau mėginukų, tai siūlė pirkti- gal vistik neatidžiai ieškojot
Gali būt, greitai permečiau akim lentynas ir išbėgau o jie ten prie visų Rasos gaminių padėti?
O idomu, kiek tos bha yra skinnoren kreme, daugiau ar maziau nei sitoj naujojoj zele Ir nesupratau, ar naudojant bha reikia saules filtro ar ne...va tas straipsnis anglu kalba geras turbut, issamus, bet kad viska teisingai perskaityciau reikia labai daug versti
Papildyta:
Oi, ne skinnorene ne bha, o azelaino rugstis
Papildyta:
Oi, ne skinnorene ne bha, o azelaino rugstis
vistik internete daugiau paskaicius supratau kad su BHA kaip ir su AHA kremukais primygtinai rekomenduojama naudot filtrus nuo saules. taip kad pavasariop nepamirskit veiduku patept kokiais spf pati dabar suku galva ka cia vasara reiks daryt- noris ir pasidegint, bet ir spuogu nesinori o man priemones su rugstimis kolkas vienintelis issigelbejimas
QUOTE(No_Angel* @ 2009 01 25, 15:25)
Gali būt, greitai permečiau akim lentynas ir išbėgau o jie ten prie visų Rasos gaminių padėti?
aš nė nežiūrėjau, bet va pvz maximoj tai padėta prie visų ir apskritai pakuotė veik nesiskiria nuo nuo kitų rasos priemonių, tai reik skaityti, kas parašyta ant dėželės.
QUOTE(Cukrinė @ 2009 01 25, 18:58)
aš nė nežiūrėjau, bet va pvz maximoj tai padėta prie visų ir apskritai pakuotė veik nesiskiria nuo nuo kitų rasos priemonių, tai reik skaityti, kas parašyta ant dėželės.
joa, maximoj radau
QUOTE(prieblanda @ 2009 01 23, 16:52)
nu čia tai naujienos man apie BHA
Turejau galvoje konkrecius produktus, o ne rugsti bendraja prasme. Nuo 1 proc BHA kreme tikrai neatsiras jautrumas saulei.
QUOTE(nep @ 2009 01 23, 20:17)
Buvau 3 vietose, niekur nera parduoti dar sios naujienos, nors meginuka gavau ir taip, pirkau segtuku, galvojau, siaip uzejus neduos O nei Farmoj, nei Rimi nei tame paciame Droge parduoti nera...Tai vat.
Del kitu, tai esu turejus daug sampunu Margarita, visi nepatiko, veliasi plaukai po ju...Net su ta alaus kauke, jos kokybe pasirode irgi abejotina...Bet vat tonikas misriai odai valomasis Margaritos, pasirode labai neblogas, ir pagal kaina Duso zeles labai skaniai kvepia, irgi patinka.
Gal kas bande Margaritos plauku laka, galetu parasyt atsiliepimus
Del kitu, tai esu turejus daug sampunu Margarita, visi nepatiko, veliasi plaukai po ju...Net su ta alaus kauke, jos kokybe pasirode irgi abejotina...Bet vat tonikas misriai odai valomasis Margaritos, pasirode labai neblogas, ir pagal kaina Duso zeles labai skaniai kvepia, irgi patinka.
Gal kas bande Margaritos plauku laka, galetu parasyt atsiliepimus
Rimi, Farmos kol kas neturi. Droguose turi buti.
QUOTE(Cukrinė @ 2009 01 25, 17:58)
Skiriasi, skiriasi, paprasta Rasa - su sidabro folija, jautriai odai - su rozine folija, probleminei odai - su melyna folija.
čia Biok už su kaupu tesėtą pažadą. testuosiu šiandien išsijuosus
QUOTE(prieblanda @ 2009 01 26, 08:56)
Dziaugiuosi, kad pasieke be kliuciu. Paskutiniu metu esu labai nusivylusi pasto ir kurjeriu darbu.
QUOTE(prieblanda @ 2009 01 26, 09:56)
lauksim nesalisku vertinimu
siandien bandysiu droge gaut meginuku, labai jau smalsu
sake alytaus droguose bus kaip siandien,tai nuvariau ir pasirodo be reikalo pardavejos net nezino,kada gaus