Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(nengamo @ 2009 01 26, 13:56)
Mane "veža" pats stop kadras. Svajonė išmokti gražiai,pagal taisykles fotografuot. Štai dar keletas kadrų iš tos šventės

pirmos spalvotos norisi ir dešinės truputį pakirpčiau, kad moteriškės nesimatytų. antra irgi galėtų būti spalvota arba j/b (bet gal čia mano asmeninė problema, nes sepijos nemėgstu), spėju dangus išdegęs. abiejose, atrodo, ryškumo trūksta. trečiojoj kėdė maišo ir rankytė remiasi į kraštą. bet šiaip man ji thumbup.gif

QUOTE(almantė_k @ 2009 01 26, 14:01)
nenoriu eterio terst tai dedu linkus:

klausykit, o kokius ND turiu padaryt kad gaut slaptazodi? tie, kur temos pradzioje nurodyti, pazaidimas su fokusais, diafragmom ir WB ? blush2.gif

o va šitie linkai jau tampo mano monitorių biggrin.gif nemoku susimažinti, kad tilptų visa nuotrauka. bet spalvos gražios tos nuotraukos wub.gif

aha, šitie ND mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2009 01 26, 14:03)
Viskas, baigiau, nebekelsiu daugiau  doh.gif  ax.gif

Nu spalvų grožis  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu blush2.gif siaip smagu kad patiko, tai ko gero pirmoji fotke kuriai maziausiai priekaistu sulaukiau blush2.gif
nengamo, dek fotkiu, ir kuo daugiau wink.gif as nedaug dedu, del to kad mazai ideju ir fotkiu turiu
QUOTE(Peledike @ 2009 01 26, 14:05)

nežinau kaip kitoms, bet man taip greitai netampo to puslapio. palik kokius 700 pix ilgojoj kraštinėj mažindama, nes mažos foto nesižiūri visiškai. ir komentuoti labai sunku būna mažas  unsure.gif

as paprastai mazinu tiek kad butu 500mpix taciau mazinau per kita programa, kurioj buvo pasirinkimas - custom, web, email ir t.t. pasirinkau web is pradziu smile.gif

dar dedu viena pazaidima su islaikymais
user posted image
dar dedu linka jei norit didesnes, tokios kokia uploadinau http://images44.fotk.../autostrada.jpg
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 26, 15:23)

Šita man visai patinka thumbup.gif
Koks išlaikymas?
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 25, 21:21)
Sveiki, vis stebiu Jūsų temą iš šalies, bet nusprendžiau, jei priimsit, jungtis  4u.gif Labai jau aktyviai Jūs čia mokotės..  thumbup.gif

Su canon eos400+kit draugauju jau beveik 2m, bet iki tikrai geru foto dar mokytis ir mokytis, taigi jei priimat pažadu būti pavyzdinga mokinukė  pioneers.gif
Dedu keleta savo darbelišų iš archyvų..

...Mano mintys..
user posted image

ZuZu, Almante, Nengamo, sveikos prisijungusios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Zuzu, ziuriu su tokiu pat kaip mano fotkini mirksiukas.gif

Sita man grazi wub.gif Cia tu pati, ane?

Papildyta:
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 26, 14:23)

super wub.gif man patinka thumbup.gif

dedu viena savo bandyma su judesiu. is daugelio nuotrauku si kaip ir geriausia, bet nepagavau visos verysad.gif
kelione i Londona, jusu kritikai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 26, 14:28)
Šita man visai patinka thumbup.gif
Koks išlaikymas?

neatsimenu, bet tikrai netrumpas. per properties ant originalios fotkes nerodo sad.gif

QUOTE(Belly @ 2009 01 26, 14:28)
ZuZu, Almante, Nengamo, sveikos prisijungusios  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Zuzu, ziuriu su tokiu pat kaip mano fotkini  mirksiukas.gif

Sita man grazi  wub.gif Cia tu pati, ane?

aciuks.gif aciuks.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
aciu, mergaites, kad atkreipet demesi i fotkes smile.gif
radau straipsni apie pinhole fotografija. siaip jau seniai svajoju pasidaryti pinhole, deja neisivaizduoju, kur tureciau pirkti medziagas tam reikalui sad.gif
http://www.efoto.lt/...raminis_pinhole
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 26, 14:23)

visai gerai žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif nezinau ar buvo straipsnis apie naktine fotografija
Atsakyti
sveikos fotografes 4u.gif , as nebespeju sekti jusu temu, varot kaip reikalas, bet smagu. Jei nieko pries jungiuosi ir as i jusu kompanija, nors esu zalia zalia....bet tikiuosi su jusu pagalba ismokti fotografuoti ax.gif TAI VA FOTO YRA FUJIFILM FINEPIX S8000fd. nezinau ar geras, laikas parodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 26, 15:05)
pirmoj man perdaug pašalinių daiktų. antra, kaip ir Stiklinė sakė, būtų įdomiausia, bet norisi matyti visą žmogų. trečios kompoziciškai labai sunki kairė pusė, palikčiau tik vieną daiktą. ketvirtai trūksta kontrasto ir šiaip 

QUOTE(Peledike @ 2009 01 26, 15:17)
pirmos spalvotos norisi ir dešinės truputį pakirpčiau, kad moteriškės nesimatytų. antra irgi galėtų būti spalvota arba j/b (bet gal čia mano asmeninė problema, nes sepijos nemėgstu), spėju dangus išdegęs. abiejose, atrodo, ryškumo trūksta. trečiojoj kėdė maišo ir rankytė remiasi į kraštą. bet šiaip man ji  thumbup.gif 

Ačiū už nuomonę 4u.gif

QUOTE(Belly @ 2009 01 26, 15:34)
ZuZu, Almante, Nengamo, sveikos prisijungusios  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Zuzu, ziuriu su tokiu pat kaip mano fotkini  mirksiukas.gif

Sita man grazi  wub.gif Cia tu pati, ane?

Papildyta:
super  wub.gif man patinka  thumbup.gif

dedu viena savo bandyma su judesiu. is daugelio nuotrauku si  kaip ir geriausia, bet nepagavau visos  verysad.gif 
kelione i Londona, jusu kritikai.
user posted image

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 26 sausio 2009 - 14:51
Gal kas galit trumpai pasakyt, kodėl man fotkinant su išlaikymu 1/1000 ar 1/600 gaunas visiškas juodumas, o ne nuotrauka, ir nesvarbu, ar diafragma 5,6, ar 36 unsure.gif

Man tos judesio nuotraukos kažkodėl labai labai patinka thumbup.gif paskutinėj norėtųsi visos mašinos
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 26, 15:23)
user posted image

šita man atrodo superinė thumbup.gif Patinka man tokios nuotraukos.
Papildyta:
Pabandžiau fotkinti tris daiktus. dabar laukiu pamokymų ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O kiek naujokiu thumbup.gif Ir su kokiom nuotraukom thumbup.gif
Papildyta:
Bellyjudesiukas super pagautas.Foto labai taisiklinga.Nesvarbu,kad masina ne visa,svarbu,kad vietos priekyje pakankamai palikta. thumbup.gif
Atsakyti