Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(almantė_k @ 2009 01 26, 12:58)

stai cia mano sauletekis. spalvos neredaguotos, tik apkarpyta ir sumazinta

per maza foto -labai gaila mirksiukas.gif
QUOTE(nengamo @ 2009 01 26, 13:11)
Ačiū ax.gif  O kaip kirptumėt? Mano akimis tos eglės šakos tarsi įrėmina ax.gif
Pabandžiau pakirpt šiek tiek.

tavo apkarpimas geresnis thumbup.gif
Atsakyti
Nengamo, grazi sv. Marijos foto smile.gif kaip kitos sako, kabina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2009 01 26, 14:35)
man pačiai gal originalas arčiau dūšios.

QUOTE(almantė_k @ 2009 01 26, 14:37)
rankytes tikrai skaudziai nukirstos doh.gif (visi kreipiame demesi i skirtingus dalykus)

Oj moteros, pabūsit čia ilgiau, pamatysit kaip visas rankas ir kojas nukapotas matysit ir akis rėš biggrin.gif

QUOTE(nengamo @ 2009 01 26, 14:38)
Yra ir visas žmogus  lotuliukas.gif  Tik šiuo atveju ir norėjau užfiksuoti ką jis čia daro 4u.gif

Dėl paskutinės fotkės, pilnai priimu kritiką. Na nemokėjau susireguliuot fotiko blush2.gif

Tai dėk visą žmogų bigsmile.gif o dėl to sepia kaip supratau čia iškart fotike reguliavaisi? Nea...reikia iš spalvotos fotografijos versti į j/b ir visokias sepias, o ne pačiam fotoaparate.
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 26, 13:37)

dar didesne gali det mirksiukas.gif spalvos labai grazios
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 26, 13:41)
Oj moteros, pabūsit čia ilgiau, pamatysit kaip visas rankas ir kojas nukapotas matysit ir akis rėš  biggrin.gif

mokomes po truputi biggrin.gif dabar mokausi, kad objektas uzimtu atitinkama plota nuotraukoj, ir kad kuo maziau karpymo po to butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 26, 14:40)
Nengamo, grazi sv. Marijos foto smile.gif kaip kitos sako, kabina wink.gif

Man aplamai ta skulptūrėlė patiko labai, tik ji buvo labai mažutė. Fotkinau su makro funkcija.

QUOTE(Stikline @ 2009 01 26, 14:41)
Oj moteros, pabūsit čia ilgiau, pamatysit kaip visas rankas ir kojas nukapotas matysit ir akis rėš  biggrin.gif
Tai dėk visą žmogų  bigsmile.gif  o dėl to sepia kaip supratau čia iškart fotike reguliavaisi? Nea...reikia iš spalvotos fotografijos versti į j/b ir visokias sepias, o ne pačiam fotoaparate.

Tikiu smile.gif 4u.gif

Čia aš šventėj tokioj sukinėjausi ir fotkinau, tai nežinau ar etiška viešinti tas fotkes neatsiklausus g.gif

Bandžiau kompu broką taisyt, ne fotike. Tą fotiką tik į rankas paėmus buvau, nes šventę pafotkint paprašė doh.gif
Atsakyti
almantės foto spalvos wub.gif dar gali dėt didesnę, nesupyksim biggrin.gif
Atsakyti
Mane "veža" pats stop kadras. Svajonė išmokti gražiai,pagal taisykles fotografuot. Štai dar keletas kadrų iš tos šventės

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 01 26, 13:43)
dar didesne gali det  mirksiukas.gif spalvos labai grazios

nenoriu eterio terst tai dedu linkus:
neapkarpyta originali http://images47.fotk...02/DSCF1230.jpg
apkarpyta originali http://images45.fotk...sauletekis2.jpg
Papildyta:
Nengamo kaip pasiutus fotkes kelia biggrin.gif patinka pirmos dvi, antra gal labiau, pirmoj as kazkaip kontakto nejauciu su ta mergina
Papildyta:
klausykit, o kokius ND turiu padaryt kad gaut slaptazodi? tie, kur temos pradzioje nurodyti, pazaidimas su fokusais, diafragmom ir WB ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 26 sausio 2009 - 13:59
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 26, 15:01)
nenoriu eterio terst tai dedu linkus:
neapkarpyta originali http://images47.fotk...02/DSCF1230.jpg
apkarpyta originali http://images45.fotk...sauletekis2.jpg
Papildyta:
Nengamo kaip pasiutus fotkes kelia biggrin.gif patinka pirmos dvi, antra gal labiau, pirmoj as kazkaip kontakto nejauciu su ta mergina
Papildyta:
klausykit, o kokius ND turiu padaryt kad gaut slaptazodi? tie, kur temos pradzioje nurodyti, pazaidimas su fokusais, diafragmom ir WB ? blush2.gif

Viskas, baigiau, nebekelsiu daugiau doh.gif ax.gif

Nu spalvų grožis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2009 01 26, 13:28)
Jei labai neįkyrėsiu, norėčiau parodyt keletą nuotraukyčių ir sužinot jūsų nuomonę.Čia fotkinau su skolintu fotoaparatu, tai vėlgi, atlikimo technika nepavydėtina blush2.gif

pirmoj man perdaug pašalinių daiktų. antra, kaip ir Stiklinė sakė, būtų įdomiausia, bet norisi matyti visą žmogų. trečios kompoziciškai labai sunki kairė pusė, palikčiau tik vieną daiktą. ketvirtai trūksta kontrasto ir šiaip schmoll.gif

QUOTE(almantė_k @ 2009 01 26, 13:37)
nenoriu dideles det, nes istampytu puslapi

nežinau kaip kitoms, bet man taip greitai netampo to puslapio. palik kokius 700 pix ilgojoj kraštinėj mažindama, nes mažos foto nesižiūri visiškai. ir komentuoti labai sunku būna mažas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 26, 13:57)
Jurina kaip tau su tuo PS sekasi ? g.gif

Sveiki smile.gif
dar nzn , neperinstaliavau, bo bijau pridaryt dar daugiau kokiu nesamoniu, o vyras taip ir neranda laiko ax.gif siaip su juo redaguoju foto, viskas kaip ir gerai veikia , bet tas limitas mane trikdo ...
Atsakyti