nengamo, grazios makro fotkes, ir labai grazus paskutinis portretas tik as ji dar kiek pakarpyciau
stai cia mano sauletekis. spalvos neredaguotos, tik apkarpyta ir sumazinta
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 26, 13:58)
nengamo, grazios makro fotkes, ir labai grazus paskutinis portretas tik as ji dar kiek pakarpyciau
Ačiū O kaip kirptumėt? Mano akimis tos eglės šakos tarsi įrėmina
Pabandžiau pakirpt šiek tiek.
Labai gražios spalvos jūsų saulėtekio, tik gaila kad nuotraukytė tokia mažutė Aš tokį grožį pramiegu paprastai,nes pelėda esu
jei nengamo nesupyks, kiek apkarpiau fotkes, kaip man atrodo geriau. ilgai ju nelaikysiu, visgi ne mano, ir tikiuosi nengamo nepyks
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 26, 14:11)
jei nengamo nesupyks, kiek apkarpiau fotkes, kaip man atrodo geriau. ilgai ju nelaikysiu, visgi ne mano, ir tikiuosi nengamo nepyks
Tikrai nengamo nepyks, atvirkščiai-bus dėkinga Juk tam ir prašausi į jūsų kompaniją. Eisiu pabandyt kažką iš namų darbų atlikt, tik labai jau sunku man su rankiniu valdymu dar. Nemažai esu paskaičius medžiagos, bet kol nėbuvo su kuo pabandyt, tai nelabai galiu pasigirt suprantanti ką skaičiau
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 26, 14:11)
Visgi pati Nengamo geriau apkarpė savo portretuką, aš gal netgi dar daugiau kirpčiau apačios, nes taip skaudžiai nukirstos rankytės jei jau matot, kad kokią galūnę nukirtot, geriau iškart kirpt ir ne ties sąnariais.
O almantės foto labai jau mažytė, nieko neįžiūriu
QUOTE(nengamo @ 2009 01 26, 12:18)
Kadangi iki šiol turėjau "reikalų" su "muiline", tai čia tik šiokie tokie pabandymai.
1,2 stenkis nenaudot vidines blykstes
3 gyvunu fotografijoje kiek teko girdet vyrauja nuomone, kad jei fotografuoji su didele skyle reiktu fokusuot i nosyte (kitaip nei zmoniu portretuose i akis, nors ir cia kai kurie sako jog reiktu fotusuot i taska atrp akiu kad abi butu vienodai sufokusuotos)
4 man labiau originalas nei almantes apkarpymas, nes labai jau mergaite atsiremia i foto krasta.. jei jau karpyt tai gal apacios gabala nurezciau visa nemarga shuba kalbant apie kompozicija noretusi daugiau vietos zvilgsniui
QUOTE(nengamo @ 2009 01 26, 14:28)
Jei labai neįkyrėsiu, norėčiau parodyt keletą nuotraukyčių ir sužinot jūsų nuomonę.Čia fotkinau su skolintu fotoaparatu, tai vėlgi, atlikimo technika nepavydėtina
Man įdomiausia būtų antroji, bet tik tuo atveju, jei matyčiau visą žmogų...sudomintų ką jis čia daro visi kiti...nžn net...nevež paskutiniosios pavertimas į sepia neee kontrasto kontrasto trūksta! Labai blanki.
QUOTE(Stikline @ 2009 01 26, 14:22)
Visgi pati Nengamo geriau apkarpė savo portretuką, aš gal netgi dar daugiau kirpčiau apačios, nes taip skaudžiai nukirstos rankytės jei jau matot, kad kokią galūnę nukirtot, geriau iškart kirpt ir ne ties sąnariais.
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 26, 14:26)
1,2 stenkis nenaudot vidines blykstes
3 gyvunu fotografijoje kiek teko girdet vyrauja nuomone, kad jei fotografuoji su didele skyle reiktu fokusuot i nosyte (kitaip nei zmoniu portretuose i akis, nors ir cia kai kurie sako jog reiktu fotusuot i taska atrp akiu kad abi butu vienodai sufokusuotos)
4 man labiau originalas nei almantes apkarpymas, nes labai jau mergaite atsiremia i foto krasta.. jei jau karpyt tai gal apacios gabala nurezciau visa nemarga shuba kalbant apie kompozicija noretusi daugiau vietos zvilgsniui
Ačiū mergytės už komentarus Pabandžiau šitaip pakirpt dar
man pačiai gal originalas arčiau dūšios.
Šuniuko fotkėj stengiausi į tašką, į nosytę, fokusuoti. Nelabai gavosi, nes labai jau gulėt vaikinas nenorėjo.
Dėl makro fotkių tuoj bėgsiu pasiskaitinėt, kad tiksliai suprasčiau ką norėjot pasakyt Šiaip labai mėgstu makro funkciją.
QUOTE(Stikline @ 2009 01 26, 13:22)
rankytes tikrai skaudziai nukirstos (visi kreipiame demesi i skirtingus dalykus) bet originalioje foto man kazkaip per daug nereikalingo ploto, akys klaidzioja
pabandysiu didesne fotke imest
nenoriu dideles det, nes istampytu puslapi
QUOTE(Stikline @ 2009 01 26, 14:32)
Man įdomiausia būtų antroji, bet tik tuo atveju, jei matyčiau visą žmogų...sudomintų ką jis čia daro visi kiti...nžn net...nevež paskutiniosios pavertimas į sepia neee kontrasto kontrasto trūksta! Labai blanki.
Yra ir visas žmogus Tik šiuo atveju ir norėjau užfiksuoti ką jis čia daro
Dėl paskutinės fotkės, pilnai priimu kritiką. Na nemokėjau susireguliuot fotiko