Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Teka @ 2009 01 30, 11:22)
taip, bet aš fotkinu namie prie lempos, nustatau būtent tą lempą ir gaunas raudonas atspalvis, o rankiniu gaunas natūralus... karoč, neapsiginsiu aš to WB niekad sad.gif

Teka, tai jai rankiniu gaunasi gerai, kam ant lempos WB nustatai? As kiek bandziau, tai jei gerai nustatai rankiniu WB, tai nei nustacius ant lempos, nei ant auto tokios kokybes ir nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 30, 10:29)

paziurek kaip mano nika parasei lotuliukas.gif gavosi beveik kaip psihe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 30, 10:42)
Teka, tai jai rankiniu gaunasi gerai, kam ant lempos WB nustatai? As kiek bandziau, tai jei gerai nustatai rankiniu WB, tai nei nustacius ant lempos, nei ant auto tokios kokybes ir nera schmoll.gif

tai aš čia parinuos dėl to, kad reikia ND su WB apsigint. o kai nustatau gerai rankinį WB,tada auto blogai atrodo... tai kaip man apsigint? ar aš vėl kažko nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 01 30, 11:43)
paziurek kaip mano nika parasei  lotuliukas.gif  gavosi beveik kaip psihe  lotuliukas.gif

Pataisiau,dovanok blush2.gif

QUOTE(Teka @ 2009 01 30, 11:45)
tai aš čia parinuos dėl to, kad reikia ND su WB apsigint. o kai nustatau gerai rankinį WB,tada auto blogai atrodo... tai kaip man apsigint? ar aš vėl kažko nesuprantu

Tai sio ND ir yra esme, kad rankiniu turi iseiti super WB, o kiti dzin mirksiukas.gif Kad matytusi skirtumas biggrin.gif
Papildyta:
Teka, gal ikelk nuotraukeles ir paziuresim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 30 sausio 2009 - 10:47
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 30, 10:47)
Pataisiau,dovanok blush2.gif
Tai sio ND ir yra esme, kad rankiniu turi iseiti super WB, o kiti dzin mirksiukas.gif Kad matytusi skirtumas biggrin.gif

doh.gif
Atsakyti
Klausykit, o jei pvz reikia ar noriu nufotkint vaikus ar ka kita vakare namuose, tai naminio apsvietimo neuztenka(nebet kazkoki spec irengineti), ir vistiek naudoju blykste, pasidariau kaip cia kazkas parode sklaidytuva, idesiu foto i fotki ir labai prasau pakometuokit .
Beje prie vakarinio naminio apsvietimo man irgi sunkiai sekas nustatyt WB balansa, i melynuma duoda ir nors tu ka
Atsakyti
labas,
su lasiukais tai jauciu bus man vargo,jau tiek bandziau bet man kazkaip nieko nesigauna g.gif
Pasiemiau fotika is taisyklos tai truputi nerimauju,nes man kazkaip foto isplaukusios gaunasi ir tik idedu pakrautas baterijas man raso,kad jas reik pakeist blink.gif
Atsakyti
Sidabrine, labai uzjauciu del fotiko, tikrai nemalonu
pas man instrukcijoje parasyta kad reikia pinai iskrauti baterija ir tik tada krauti is naujo, arba keisti baterija, bet tavo atveju gali buti ir kitos problemos.
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 01 30, 11:43)
paziurek kaip mano nika parasei  lotuliukas.gif  gavosi beveik kaip psihe  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj negaliu... pralinksminot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 01 30, 10:33)

Bonda cia pasmane naturalios tokios spalvos gavos, nes vonios plyteles baltos ir viskas balta.
.

nu geras bigsmile.gif as galvojau pervertei blush2.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 30, 10:38)
Pas mane irgi yra Live view funkcija, bet ja naudojuosi retai, nes man atrodo, kad su ja fotoapartatas veikia lėčiau unsure.gif

as kai darbini paciupinu canona veidrodi -tai man ziauru su akiniais per aki ziuret verysad.gif verysad.gif verysad.gif

QUOTE(Pacific @ 2009 01 30, 10:43)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 01 30, 10:53)
Klausykit, o jei pvz reikia ar noriu nufotkint vaikus ar ka kita vakare namuose, tai naminio apsvietimo neuztenka(nebet kazkoki spec irengineti), ir vistiek naudoju blykste, pasidariau kaip cia kazkas parode sklaidytuva, idesiu foto i fotki ir labai prasau pakometuokit .

tai prie veidrodzio galima isorine blykste pirkt thumbup.gif tirkia geresnis vazidelis gaunas thumbup.gif

sidabrine, bus proga veidrodziui tongue.gif nu bet va ziurejau kaip tik pries pora dienu kainas blink.gif jomajo doh.gif nebent pirk jau seno modelio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 30, 11:24)
1) tai lek nufotkint koki kruma, galesi konkurse sudalyvauti biggrin.gif 

Kad nelabai jauku kazkaip ax.gif aplamai turiu toki psichologini barjera fotografuoti lauke doh.gif kazkaip labai jau kreivai zmones ziuri (arba man taip atrodo) blush2.gif
QUOTE(bonda @ 2009 01 30, 11:27)
su folija? cool.gif  labai idomu -gal turi uzsisaugojus, koks linkas, kas, kaip? blush2.gif

ciaaaa 4u.gif
Atsakyti
Tai noriu pirkt isorine blykste, tik nenoriu pult pirk kad ne prpirkt nesamoniu, ir nzn kokia blykste mano fotikui ir mano nurams tiktu rolleyes.gif
Atsakyti