Kaip sauniai visi pasidarbavot su lasiukais
As irgi neiskenciau ir pabandziau :
exifai abieju nuotrauku vienodi :
AV 6,3
TV 1/200
ISO 100
Fokusas AF
RamuteS - sauniai
Klausykit - dafai rasom prie fotkiu exifus, a? na ne visus, bet tarkim islaikyma, f ir fokusa ...
Klausykit - dafai rasom prie fotkiu exifus, a? na ne visus, bet tarkim islaikyma, f ir fokusa ...
Na su lašiukais neblogai visoms gaunasi, tai gal juos tada kūrybiniams ND palikti, ne techniniams?
RamuteS, labai smagus lasiukai
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 29, 11:49)
tai vat kad... o as taip noreciau viena savo foto idet....
Jei nuotraukos siuo metu nera, galima drasiai deti jei yra istrink ir dek. Daug kam buvo iskile tokie klausymai, tai net ir avatare buvusi nuotrauka gali dalyvaut, jei jos siuo metu nera
Kokie grazus jusu lasiukai Man nelabai gaunasi Bandysiu dar, bet vis laiko truksta...
Nu atrodo viska istryniau...
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 29, 17:55)
Nu atrodo viska istryniau...
As irgi viska istryniau
Peledike, RamuteS, Jusu lasiukai
RamuteS, ziuriu fotografuoji su tokiu paciu fotiku kaip as, ar naudoji koki kita objektyva ar su kitiniu?
WB auto
Na va, o as nezinodama taip sumasciau
RamuteS, ziuriu fotografuoji su tokiu paciu fotiku kaip as, ar naudoji koki kita objektyva ar su kitiniu?
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 29, 15:51)
Ne, ten atspindys matyt. o WB čia geras?
WB auto
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 29, 16:03)
O as pritariu Vasaraitei
Ziuriu, jus su lasais neblogai pazenge. Tiek groziu pridejote.
Vakar pabandziau, neisejo. Bet Vasaraite ir SP paaiskino, kaip reik sufokusuoti. Tad per iseigines bandysiu.
Dar mastau gal ka kiausiniams paskutini isspausiu. Nors jau kiausiniai-gale gerkles. Vakar atejo kaimyne parasu, tai taip keistai pasiziurejo i ant sekcijos sudeta vazele su baltais kiausiniu lukstais.
Aciu, Peperoni, uz tokia vertinga pamoka. Reiks issisaugoti.
Peledike, kamane!!! Del desines puses prisidedu prie daugumos nuomones.
Man irgi labai patinka macro.
Norajau paklausti, ar niekas nebandete close-up filtro ant muilines? Noreciau. Bet ziuriu, jie nepigus, nuo 250 Lt. Tai butu gaila, jei tiek sumokejus, jie netiktu.
Vasaraites dusas man labai patiko.
Kai galvojau apie lasiukus, irgi buvo kilusi mintis pipete palasinti. Nes sukurti toki labaratorini irengini, kaip buvo delfyje, utopija. O ciaupas irgi nelasa, tik bega...
Jurina, esam likimo drauges del regejimo. Tik kad as nedristu operuotis... Su fokusu per akute man irgi misios.
Vakar pabandziau, neisejo. Bet Vasaraite ir SP paaiskino, kaip reik sufokusuoti. Tad per iseigines bandysiu.
Dar mastau gal ka kiausiniams paskutini isspausiu. Nors jau kiausiniai-gale gerkles. Vakar atejo kaimyne parasu, tai taip keistai pasiziurejo i ant sekcijos sudeta vazele su baltais kiausiniu lukstais.
Aciu, Peperoni, uz tokia vertinga pamoka. Reiks issisaugoti.
Peledike, kamane!!! Del desines puses prisidedu prie daugumos nuomones.
Man irgi labai patinka macro.
Norajau paklausti, ar niekas nebandete close-up filtro ant muilines? Noreciau. Bet ziuriu, jie nepigus, nuo 250 Lt. Tai butu gaila, jei tiek sumokejus, jie netiktu.
Vasaraites dusas man labai patiko.
Kai galvojau apie lasiukus, irgi buvo kilusi mintis pipete palasinti. Nes sukurti toki labaratorini irengini, kaip buvo delfyje, utopija. O ciaupas irgi nelasa, tik bega...
Jurina, esam likimo drauges del regejimo. Tik kad as nedristu operuotis... Su fokusu per akute man irgi misios.
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 29, 18:27)
Peledike, RamuteS, Jusu lasiukai
WB auto
WB auto
Naudoju as kitini objektyva, manau dar gera pusmeti o gal ir ilgiau pilnai man jo uzteks.
Fotkinant lasus, man jie geriau susifokusavo su AF, su MF nelabai pavyko.
QUOTE(Valetta @ 2009 01 27, 16:32)
QUOTE(Peledike @ 2009 01 28, 22:13)
laaabai
QUOTE(Jurina @ 2009 01 29, 09:29)
Sveiki
Visu lasiukai grazus , ivertinkit ir mano lasiukus, naudojau blica kadandi be jo visai nieko nesigaudavo, tamsu kaip ....
Visu lasiukai grazus , ivertinkit ir mano lasiukus, naudojau blica kadandi be jo visai nieko nesigaudavo, tamsu kaip ....
nu superiniu lasu pridejot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!