Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

O as pritariu Vasaraitei biggrin.gif

apie sita buda skaiciau Kelby knygoj, ir savo auto taip fotkinau... ax.gif

ten buvo rasoma apie panoramas... fotografuojant autofokusu sukant siek tiek aparata gaunasi skirtingoj vietoj fokusas... todel jis patare viena karta sufokusuoti autofokusu, ir neatleidus mygtuko perstatyti i rankini fokusa - tokiu budu fokusas uzfiksuojamas toje pacioje vietoje ir sukant fotoaparata fokusas visose nuotraukose yra toje pacioje vietoje...

kadangi fotkinama auto pradzioj fokusuodavau i stovo deze hihihi.gif, o paskui tik atsisesdavau i jo vieta, kiekviena karta man autofokusu reikdavo sufokusuot is naujo... doh.gif trukus kantrybes sufokusavau i ta deze, tada perjungiau neatleidus mygtuko i rankini fokusa ir jau nebereikejo kiekviena karta paleidus taimeri fokusuot is naujo thumbup.gif

Peledike - grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 sausio 2009 - 15:05
QUOTE(Peledike @ 2009 01 29, 14:44)

sugundėt mane jūs savo bandymais  rolleyes.gif 
mano vanduo....

visai nieko thumbup.gif ypac, kad pakankamai rysku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 29, 14:51)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Neįtikėtinai dailu. Labai. (Tik dėl spalvos galvoju, bet vis tiek gražu).

ačiū wub.gif kaip gera girdėti tokius žodžius wub.gif o dėl spalvų - esant įprastinėms sąlygoms būčiau dėjus kokį šaltą atspalvį, bet šiandien sėdžiu jaukiai įsisupus į adialą ir man taip nelipo tie šalti atspalviai, na taip nelipo smile.gif pasirinkau tokį minkštesnį, šiltesnį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 29, 15:05)
ačiū  wub.gif  kaip gera girdėti tokius žodžius  wub.gif  o dėl spalvų - esant įprastinėms sąlygoms būčiau dėjus kokį šaltą atspalvį, bet šiandien sėdžiu jaukiai įsisupus į adialą ir man taip nelipo tie šalti atspalviai, na taip nelipo  smile.gif  pasirinkau tokį minkštesnį, šiltesnį  smile.gif

o tu ten vinjetavai krastus, ar taip naturaliai gavos? g.gif
Atsakyti
ačiū, merginos wub.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 29, 15:06)
o tu ten vinjetavai krastus, ar taip naturaliai gavos?  g.gif

fonas buvo paprastas baltas, naudojau vintage action'ą ax.gif

dėl to fokusavimo tai truputį nesupratau kodėl taip gaunasi, reikės išbandyti praktiškai kaip veikia mastau.gif bet tada koks patogus būdas thumbup.gif tikrai reiks išbandyti.
Atsakyti
Pelėdike, tavo lašiukai nuostabūs ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 29, 15:12)
dėl to fokusavimo tai truputį nesupratau kodėl taip gaunasi, reikės išbandyti praktiškai kaip veikia  mastau.gif  bet tada koks patogus būdas  thumbup.gif  tikrai reiks išbandyti.

Na bent jau veidrodziu fotografuojant tai tikrai taip gaunas mirksiukas.gif kai pati pabandziau - negalejau patiket, kokia tai gera funkcija thumbup.gif

tiesiog fokusas sustingsta toje vietoje, kurioje nustatei ir daugiau nebejuda... jei reik ji vel pakeist - reik arba sukiot ranka, arba vel perjungt i autofocusa mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri dirbat su power point`u ? padedu draugei daryt pristatyma apie save is 10 skaidriu ir norim, kad muzika grotu istisai , na ji groja , bet kol atsivercia naujas lapas g.gif norim kad grotu be sustojimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 29, 15:16)
Gal kuri dirbat su power point`u ? padedu draugei daryt pristatyma apie save is 10 skaidriu ir norim, kad muzika grotu istisai , na ji groja , bet kol atsivercia naujas lapas  g.gif norim kad grotu be sustojimo  g.gif

kazkada dirbau - bet dabar jau tikrai nepamenu, kur ten kas... blush2.gif
Atsakyti
vel kiausiniu kiek prideta blink.gif thumbup.gif

Peledikes lasiukai thumbup.gif kaip svarovskiukai wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 29, 15:44)
sugundėt mane jūs savo bandymais  rolleyes.gif 
mano vanduo....

Nuostabuuu wub.gif Man labai patinka...ir spalva fono thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 29, 15:03)
ten buvo rasoma apie panoramas... fotografuojant autofokusu sukant siek tiek aparata gaunasi skirtingoj vietoj fokusas... todel jis patare viena karta sufokusuoti autofokusu, ir neatleidus mygtuko perstatyti i rankini fokusa - tokiu budu fokusas uzfiksuojamas toje pacioje vietoje ir sukant fotoaparata fokusas visose nuotraukose yra toje pacioje vietoje...

Taip, čia visai pritariu. Kai taip paaiškinai smile.gif Maniau, sufokusuojama AF, o po to dar perfokusuojama MF. Nesupratau reikalo esmės.
Atsakyti