Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

labas 4u.gif
oho kiek lasiuku pridejot thumbup.gif dar Vasaraites naktine fotografija patiko wub.gif

Peperoni, sauniai pasidarbavo, dabar reiks tik viska atsimint rolleyes.gif
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 29, 11:26)
merginos, matet, naujas konkursas  thumbup.gif  kaip tik cia daug buvo graziu su sniegu  mirksiukas.gif dalyvaukit drasiau  bigsmile.gif

bigsmile.gif idomu, bet, kad sniego nebeliko schmoll.gif o su cia rodytom foto nelabai sazininga butu dalyvaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 29, 00:41)
islekiau pabandyti naktine foto g.gif

nu kaip man gražu naktinės foto wub.gif kaip jau minėjo, norėtųsi truputį pasukti kadrą. ir dar man truputį kliūva tas pastatas su nukirpta apačia ax.gif bet šiaip thumbup.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 29, 10:49)
tai cia visas tas tekstas yra tik pirma pamoka wink.gif ju is viso yra desimt  mirksiukas.gif  likusias devynias dar reik isverst wink.gif

ačiū tau labai labai 4u.gif kaip tik vakar ir aš sėdėjau prie tos pirmos pamokos, bet nespėjau visos perskaityti. išsisaugojau tavo vertimą, nes man reikės ne kartą perskaityti, kol įsisavinsiu tas visas taisykles.
galėčiau pabandyti kokią pamoką išversti, baigiu ir aš pamiršti anglų kalbą, reikia smegenėles pamankštinti. tik nepažadu, kad greitai tai padarysiu.
žinot, dauguma čia susirinkusių labai aktyvūs ir nenustygstantys vietoj bigsmile.gif va savarankiškai jau lašiukus fotografuojat bigsmile.gif gal tada darom dabar tas 10 pamokų, jos tikrai įdomios ir vertos dėmesio, o lašiukai būtų kaip užklasinė veikla, kai jau padaryti ND ir nebėra ką veikti bigsmile.gif na bet čia tik toks pasiūlymas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 01 29, 11:40)

bigsmile.gif idomu, bet, kad sniego nebeliko  schmoll.gif o su cia rodytom foto nelabai sazininga butu dalyvaut  ax.gif

tai vat kad... unsure.gif o as taip noreciau viena savo foto idet.... unsure.gif
Atsakyti
jei labai neskubintumet ax.gif kazka isverst galeciau ir as ax.gif mirksiukas.gif

tiesa, kaip su PS panaikint raudonas akis -bet mane domina koks paprastas budas, kaip kad kitur buna? kur pazymi, nuspaudi ir psio -ar yra toks??? blush2.gif g.gif g.gif jei nera -tai tada papasakokit, kaip darot ax.gif
Atsakyti
Peperoni, tai dek mirksiukas.gif jei nelabai mes cia komentavom, siaip as nei vienos nepamenu normaliai, apart Armanos berods, vaikas su rogem... g.gif
Valetta, manau,kad dar kelias dejau komentaram, kelias pasiliko foto. cia kaip kas. as visai lauke nefotkinau doh.gif be to, konkurse tinka ir senesnes foto biggrin.gif
Atsakyti
nzn mate daug kas... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, dekoju uz komentarus naktinei foto 4u.gif Si vakara paklausius patarimu pabandysiu dar karteli biggrin.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 01 29, 10:40)
Oho kiek visko ten prisidaryti reikia norint lasa nufotkinti doh.gif Light boxą susikonstravojau,bet sitas irenginys tai ne mano jegoms doh.gif

drinks_cheers.gif tada vyras mane skirybom duotu lotuliukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 29, 11:00)
karsta.gif siaip ne taip sukroviau viska  biggrin.gif  kalba isejo, gal ir nelabai literaturine, ale manau suprasit, ka ten ta moteriske norejo papasakot hihihi.gif

ir tos jos uzduotys man patinka - reiktu mums apie jas pagalvot...  g.gif

Peperoni saunuole thumbup.gif ka mes be taves darytume doh.gif didelis aciu 4u.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 01 29, 11:52)
as neteigiu, tikriausiai ant saves pykstu kad nepavyksta man normaliai sufokusuoto, ir tai ne pirmas kartas kai fokusuoju su MF, negaunu as ryskumo, gal mano regejimas cia turi itakos? nzn
gerai toliau praktikuosius

O as lasiukus su MF ir fotkinau, tik... truputi apgaules budu biggrin.gif Sufokusavau savo pirsta su AF, po to nustaciau ant MF ir fotkinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 29, 11:58)
jei labai neskubintumet  ax.gif kazka isverst galeciau ir as ax.gif  mirksiukas.gif
tiesa, kaip su PS panaikint raudonas akis -bet mane domina koks paprastas budas, kaip kad kitur buna? kur pazymi, nuspaudi ir psio -ar yra toks??? blush2.gif  g.gif  g.gif  jei nera -tai tada papasakokit, kaip darot ax.gif

Ogi labai paprastai, irgi vienu paspaudimu tongue.gif Irankineje susirandi Spot Healing Brush Tool ir ant jo paspaudi su pele, tada atsiranda 4 to irankio variantai, o tarp ju ir Red eye tool. Pasirenki ji ir spaudi ant akiu, kur raudonos vietos mirksiukas.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 01 29, 12:00)
Peperoni, tai dek  mirksiukas.gif jei nelabai mes cia komentavom, siaip as nei vienos nepamenu normaliai, apart Armanos berods, vaikas su rogem...  g.gif
Valetta, manau,kad dar kelias dejau komentaram, kelias pasiliko foto. cia kaip kas. as visai lauke nefotkinau  doh.gif be to, konkurse tinka ir senesnes foto  biggrin.gif

As ta irgi noreciau ideti, bet, kad taisykles neleidzia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 29, 12:06)

As ta irgi noreciau ideti, bet, kad taisykles neleidzia cool.gif

o kur nors dar rodei?
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 29, 12:10)
o kur nors dar rodei?

Cia SM forume tai ne schmoll.gif
Atsakyti
o ko konkreciai taisykles neleidzia? skaitei? jus gi nezinojot, kad bus toks konkursas. ir siaip manau galima moderatores uzklaust.
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 29, 12:06)
Ogi labai paprastai, irgi vienu paspaudimu tongue.gif Irankineje susirandi Spot Healing Brush Tool ir ant jo paspaudi su pele, tada atsiranda 4 to irankio variantai, o tarp ju ir Red eye tool. Pasirenki ji ir spaudi ant akiu, kur raudonos vietos mirksiukas.gif

aciu -einu ieskt mirksiukas.gif
Atsakyti