Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 29, 10:49)
tai cia visas tas tekstas yra tik pirma pamoka wink.gif ju is viso yra desimt  mirksiukas.gif  likusias devynias dar reik isverst ;

biggrin.gif tai as ir noriu gaut kitus sita jau nukopinau blush2.gif isverst pabandysiu blush2.gif nebent tik vakare nes dabar isvarau ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 29, 10:53)
nesioji akinukus?  g.gif

g.gif o tai turi itakos?as ackarike lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Peperoni, šaunuolė, ačiū už išvertimą. 4u.gif

Skaičiau tą teorija ir žiūriu ten apie 1,618 skaičių kalbama, kaip tik neseniai perskaičiau Da Vinčio kodą, ten apie tuos skaičius buvo ir prirašyta.Pasirodo knyga nemelavo ir fotografijoj tokie skaičiai egzistuoja. lotuliukas.gif
Fotografija sunkus mokslas - tikra matematika. doh.gif lotuliukas.gif

Labai gražių lašiukų prifotografavot. thumbup.gif Ir aš susigundžiau, eisiu pabandyt. biggrin.gif
Atsakyti
nenesioju, turiu -11 ir + astigmatizmas , bet operavo man akis eksimeriniu lazeriu ir gali but kad man sunku paciai pagau ta momenta, t.y. man atrodo kad tai jau tas ryskumas, bet is tikruju ne tas. Nu vnz nzn, bandau save paguost taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 01 29, 00:02)

Dar taip sau galvoju,gal reikėtu pabandyti naudoti kažkokį foną,
kad krano nesimatytų  g.gif  . Arba gal fotkinti daugiau iš šono  g.gif  .
Nu reiks pabandyti !

dar galima krana nukirpt tongue.gif -jei iseina, aisku tongue.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 29, 00:41)

tai ta proga islekiau pabandyti naktine foto g.gif

super bigsmile.gif
QUOTE(Jurina @ 2009 01 29, 09:29)
ivertinkit ir mano lasiukus, naudojau blica kadandi be jo visai nieko nesigaudavo, tamsu kaip ....

grazu thumbup.gif
o blycas lasus fotografuojant BUTINAS mirksiukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 29, 10:00)
karsta.gif siaip ne taip sukroviau viska  biggrin.gif

nu tu saunuole bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 29, 09:58)
gal ir butina, bet jei kurybinis darbas tai nedesi vieno kiauso ant balto lapo tongue.gif  nei penki nei deismt tongue.gif

bus minimalizmas lotuliukas.gif

o i ka jus fokusuojate kai lasus fotkinate?
man su savo PGM nelabai iseina MF pasinaudoti, turbut reiks instrukcija dar kart paskaityti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 29, 10:57)

g.gif o tai turi itakos?as ackarike  lotuliukas.gif  biggrin.gif

sunku pasakyt, gal ir turi g.gif kazkaip niekad apie tai nebuvau susimascius, kol fotiko instrukcijoj neperskaiciau, kad Vaizdo ieskikli galima pasiderint pagal regejima i pliusa arba minusa... ax.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 01 29, 10:58)
nenesioju, turiu -11 ir + astigmatizmas , bet operavo man akis eksimeriniu lazeriu ir gali but kad man sunku paciai pagau ta momenta, t.y. man atrodo kad tai jau tas ryskumas, bet is tikruju ne tas. Nu vnz nzn, bandau save paguost taip smile.gif

na visko gali but... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 29, 11:06)
sunku pasakyt, gal ir turi  g.gif  kazkaip niekad apie tai nebuvau susimascius, kol fotiko instrukcijoj neperskaiciau, kad Vaizdo ieskikli galima pasiderint pagal regejima i pliusa arba minusa... ax.gif
na visko gali but... g.gif

g.gif bet as pvz su akiniais ziuriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 01 29, 11:06)
o i ka jus fokusuojate kai lasus fotkinate?
man su savo PGM nelabai iseina MF pasinaudoti, turbut reiks instrukcija dar kart paskaityti blush2.gif

as sufokusuoju kazkur kitur, o paskui jau gaudau lotuliukas.gif

o man vis dar nedaeina, ka turit galvoje PGM ir tas rankinis fokusas, zinokit blush2.gif g.gif
Atsakyti
Jatau moteros, tiesą sakant neturėjau kantrybės skaityt biggrin.gif eisiu tik nusikopint Peperoni info biggrin.gif eina sau...

Tik labai norėjau pagirt Egzo, kiek užmačiau jos foto man wub.gif nespėjau tik visų peržiūrėt foto albume, bet tikrai tai padarysiu smile.gif

Vasaraitės naktinė foto irgi fainuoliška, man patiko. Ir kokybiška.

Jurinos lašiukų pirmos foto wub.gif

Aš visiškai atitrūkus pastaruoju metu....reik susiimt biggrin.gif

Atsakyti
tas kogeravimas jei as neklystu iki -+3 ar 2 dioptriju, bet as daba kaip ir gerai matau, nu vnz reikia dar tobuleti, o ne priezasciu ieskot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 29, 10:56)
Užduotys, kurios padės panaudoti visą šią teoriją jūsų fotografijose:
1.Padarykite mažiausiai vieną abstrakčią foto, paremtą kompozicijos taisyklėmis, apie kurias kalbėjom. Objektai turi būti neatpažįstami. Paaiškinkite, kodėl jūsų manymu, ta foto yra stipri ir įdomi.
2. Padarykite objekto foto iš įvairių matymo taškų (iš arti, iš viršaus, iš apačios, iš už nugaros). Kuo kūrybiškiau, tuo geriau.  Paanalizuokite, kuri foto labiausia patraukli ir kodėl.

uzduotys labai idmoios ir manau tikrai vertos demesio biggrin.gif

merginos, matet, naujas konkursas thumbup.gif kaip tik cia daug buvo graziu su sniegu mirksiukas.gif dalyvaukit drasiau bigsmile.gif

http://www.supermama...?...p;f=29&id=9
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 29 sausio 2009 - 11:33
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 29, 12:26)
uzduotys labai idmoios ir manau tikrai vertos demesio  biggrin.gif

merginos, matet, naujas konkursas  thumbup.gif  kaip tik cia daug buvo graziu su sniegu  mirksiukas.gif dalyvaukit drasiau  bigsmile.gif

http://www.supermama...?...p;f=29&id=9

teks nesti savo Pupsi ir mesti i pusni lotuliukas.gif
Atsakyti