Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žūžū @ 2009 01 25, 21:21)
Sveiki, vis stebiu Jūsų temą iš šalies, bet nusprendžiau, jei priimsit, jungtis  4u.gif Labai jau aktyviai Jūs čia mokotės..  thumbup.gif

Žūžū, sveika prisijungusi. Gražios nuotraukytės ax.gif
Labai patiko Grįžtu namo kol saulė dar nenusileido
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 25, 19:19)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif tikrai, su kiaušais turiu dar bent tris idėjas, galvoju eit dar kiaušų pirkt ar apie jausmus galvot  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 25, 20:39)
Pas mane irgi idėjų pilna, bet kaip jas įgyvendint unsure.gif

Klausykit, gal pasidalinkit idėjom su manim? biggrin.gif Man jau košmarai sapnuojasi...nesuprantu kur mano visos idėjos dingo doh.gif

QUOTE(Žūžū @ 2009 01 25, 22:21)

Antroji ir trečioji liuks smile.gif trečiosios spalvos ypač wub.gif Pirma ir paskutinė nekabin rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos

Na padariau ND...

WB
auto
user posted image

pusiau auto
user posted image

rankinis
user posted image

Trys daiktai
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Oi, kokios didelės. o per kur jūs keliat į čia nuotraukas? gal pas jus ten geriau sumažina
Atsakyti
Žūžū, sveika prisijungus 4u.gif pirmojoj tavo foto man tie atspindžiai violetinio atspalvio nepatinka, lyg į išdegimus panašu, bet nesu tikra. antroji pati pati gražiausia, negaliu atsižiūrėti wub.gif čia gal autoportretas? trečioj apšvietimas superinis, tik bardakėlio antram plane galėtų būti mažiau, ale tvoros nenuardysi smile.gif vaikas "išeina" iš kadro, na bet dėl tokios šviesos tai galima atleisti ax.gif paskutinė kažkaip nekabina
Atsakyti
Sveikutes, aciukas uz priemima 4u.gif
QUOTE(Sadi @ 2009 01 25, 23:32)
Man tik labai smalsu "Mano mintis" su PS daryta ar su išlaikymų žaista? O gal juosta????

taip, islaikymas ir ne, nejuosta smile.gif
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 26, 00:04)
Žūžū, man kazkaip uzkliuvo tavo Zilvinelio nuotraukoj spalvos g.gif ar jos redaguotos kiek nors?kazkaip per daug melynos ir zalios

taip, redaguotos ir gerokai biggrin.gif jura tuo metu zydejo (ar kaip vadinasi kai zalias vanduo buna) tai zaidziau su PS tol kol isspaudziau kas man prie sirdies ir fotografuota paciame vidurdienyje tai lb aitri saule buvo.. zn kaip sunku tokiu momentu pagaut, kad visuma butu ne per tamsu, o balta liktu svari balta.. unsure.gif
QUOTE(Peledike @ 2009 01 26, 10:24)
* čia gal autoportretas?
**paskutinė kažkaip nekabina

*jep
**o man ji kaip tik lb lb wub.gif cia ant stalines lempos dejau juodo kartono ir prikarpiau skyluciu, dariau lb dideli islaikyma ir judejau su fotiku.. man pats ieskojimas, pati technika liko kaip atradimas, tai matyt todel tokia artima si foto rolleyes.gif nu kaip pasakytu pazenge mIAnas tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Zuzu , sveika prisijungus ir dar su tokiais sauniais darbais, labai patiko 2 ir 3 nuotraukos.
Perziurejau Kiausiniu albumeli, kokios jus visos netik sugebancios fotografuoti bet dar ir kurybingos thumbup.gif
Atsakyti
Žūžū, sveika prisijungus. 4u.gif
Man labiausiai antra foto patiko. wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, ar paimtumėt dar vieną mokinę? blush2.gif Seniai jau seilę varvinu, o dabar, kai pagaliau įsigijau padoresnį fotiką, norėčiau pasimokyti šio nuostabaus meno. Neperskaičiau dar pirmam puslapyje esančios medžiagos, bet tai būtinai padarysiu artimiausiu metu - vis su laiku striuka doh.gif

Kadangi iki šiol turėjau "reikalų" su "muiline", tai čia tik šiokie tokie pabandymai.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 26 sausio 2009 - 11:42
QUOTE(lamella @ 2009 01 24, 15:46)

Mano šiandieniniai bandymai pagauti judesį.  ax.gif

visumoje man abu patiko thumbup.gif

Jei del sekanciu ND -pasikartosiu -as uz vandens lasa -bet nekurybini blush2.gif o kurybine galetu but jausmai -bet man noretus konkretesnes temos... meile-svelnumas-artumas ir t.t. o ne kad ir panika kokia ieitu blush2.gif

Bet sutikciau drinks_cheers.gif ir jei nugaletojas skelbtu abi temas, ar kuria nors mirksiukas.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 26, 08:47)
Klausykit, gal pasidalinkit idėjom su manim? biggrin.gif Man jau košmarai sapnuojasi...nesuprantu kur mano visos idėjos dingo  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tongue.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
ZuZu, Almante, Nengamo junkites drasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 01 26, 12:36)
ZuZu, Almante, Nengamo junkites drasiau  4u.gif

Ačiū 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 25, 21:21)
Sveiki, vis stebiu Jūsų temą iš šalies, bet nusprendžiau, jei priimsit, jungtis  4u.gif Labai jau aktyviai Jūs čia mokotės..  thumbup.gif
Su canon eos400+kit draugauju jau beveik 2m, bet iki tikrai geru foto dar mokytis ir mokytis, taigi jei priimat pažadu būti pavyzdinga mokinukė  pioneers.gif
Dedu keleta savo darbelišų iš archyvų..

Sveika atvykus 4u.gif man pirma ir paskutine foto 4u.gif
Atsakyti