Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 29, 11:00)
karsta.gif siaip ne taip sukroviau viska  biggrin.gif  kalba isejo, gal ir nelabai literaturine, ale manau suprasit, ka ten ta moteriske norejo papasakot hihihi.gif

ir tos jos uzduotys man patinka - reiktu mums apie jas pagalvot...  g.gif

Peperoni notworthy.gif

Kopija jau padaryta !
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 01 28, 22:03)

Būtinai reikia kažkokio šviesos šaltinio iš šono, kad nebūtų tokio baisaus šešėlio !!!

reikia reikia- bet is kur ta saltini paraut doh.gif
biski neryskus ax.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 01 28, 22:13)
O aš rausiuosi po savo vasaros nuotraukas ir noriu gauti kritikos šiai nuotraukai  ax.gif

wow wub.gif macro ir mano silpnybe wub.gif
ir bangos irgi wub.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 28, 23:41)

O jau lasiuku pridejot thumbup.gif  paguldziau savo paneles ir as pabandiziau blush2.gif

visai gaunas thumbup.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 01 28, 23:55)
Ir as galvoju,kad reikes lapa spalvota panaudoti,nes labai jau fonas neestetiskas pas mane gautusi ax.gif

as net medine pjaustymo lentele vienur dejau -matet gi tongue.gif
Atsakyti
Gal kas norit toliau pavertejaut? ax.gif biggrin.gif Ten tu pamokeliu net 10 yra bigsmile.gif

pasidalinam po dvi pavyzdziui - ir turim visa kursa thumbup.gif
Papildyta:
Idejau wordini faila i neta : http://www_4shared_c...efilecom__.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 sausio 2009 - 10:08
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 29, 10:08)
Gal kas norit toliau pavertejaut?  ax.gif  biggrin.gif  Ten tu pamokeliu net 10 yra  bigsmile.gif

pasidalinam po dvi pavyzdziui - ir turim visa kursa  thumbup.gif

labai gera teorija gal gali imest i edevak(eta)gmail.com
ai pamirsau paklaust kokia kalba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 29, 10:23)
labai gera teorija gal gali imest i edevak(eta)gmail.com
ai pamirsau paklaust kokia kalba  lotuliukas.gif

tai parsisiusk is neto, virsuj nuoroda mirksiukas.gif anglu, ten anglu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 sausio 2009 - 10:26
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 29, 00:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Maniskis jau palinkejo labos nakties lotuliukas.gif , tai ta proga islekiau pabandyti naktine foto g.gif

user posted image

thumbup.gif ypac tas kelias kairei, lyg takas kylantis i dangu, ai vnz, nerandu zodziu kokie jausmai apeme. (tik jei dar nebutu tu aprangos uzrasu, visai butu mistika) 4u.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 01 29, 09:29)
Sveiki smile.gif
Visu lasiukai grazus  thumbup.gif  , ivertinkit ir mano lasiukus, naudojau blica kadandi be jo visai nieko nesigaudavo, tamsu kaip ....

patiko, ypac antroji. bigsmile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 29, 09:56)
Teorija paimta is cia

sauniai padirbeta. oro_buckis.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 29, 10:23)
Gal kas norit toliau pavertejaut?  ax.gif  biggrin.gif  Ten tu pamokeliu net 10 yra  bigsmile.gif

pasidalinam po dvi pavyzdziui - ir turim visa kursa  thumbup.gif

mielai pavertejauciai,, bet kad su kalba tik pavirsutiniskai draugauju, o cia dar reietu ir terminus zinot. doh.gif
Atsakyti
sakykit kodel MF fokusavimas negali buti ryskus kaip AF? kiek fokusavau nu vistiek neisgaunu tokio ryskumo kaip su AF. Skaiciau kad su MF neimanoma isgaut tokiu ryskumo kaip su AF, bet tada kokiem velniam jis sukurtas jei toks netobulas

va cia MF fokusas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 29, 10:26)
tai parsisiusk is neto,  virsuj nuoroda  mirksiukas.gif  anglu, ten anglu biggrin.gif

g.gif bet ten tik pirma dalis g.gif ar nematau kur dar yra blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurina @ 2009 01 29, 10:33)
sakykit kodel MF fokusavimas negali buti ryskus kaip AF?

kaip keistai man geriausiai gavosiant mf g.gif af pastoviai nerasdavo ka fokusuot g.gif
Atsakyti
Isverst tikrai negaleciau nes mano zinios kas 3-5 zodis atpazystamas.

Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2009 01 29, 11:44)
g.gif bet ten tik pirma dalis  g.gif ar nematau kur dar yra  blush2.gif
Papildyta:

kaip keistai man geriausiai gavosiant mf  g.gif af pastoviai nerasdavo ka fokusuot  g.gif

gal as blogai kaip visad ka nors darau, nu nzn aibe kadru su MF ir nei vieno ryskaus9gal nepagaunu to fokuso), nu kaip va tas virsui, o su AF fokusuodavo srovele, arba leisdavau sufokusuot ciaupo galvute ir nuleidavau kiek zemiau
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 29, 10:44)
g.gif bet ten tik pirma dalis  g.gif ar nematau kur dar yra  blush2.gif
Papildyta:

kaip keistai man geriausiai gavosiant mf  g.gif af pastoviai nerasdavo ka fokusuot  g.gif

tai cia visas tas tekstas yra tik pirma pamoka wink.gif ju is viso yra desimt mirksiukas.gif likusias devynias dar reik isverst wink.gif

Liamuna - tu galvoji as labai gerai moku anglu? - baigiu jau visai pamirst blush2.gif unsure.gif tai saunu du zuikius - kartojuos anglu ir mokausi fotografijos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurina @ 2009 01 29, 10:33)
sakykit kodel MF fokusavimas negali buti ryskus kaip AF? kiek fokusavau nu vistiek neisgaunu tokio ryskumo kaip su AF. Skaiciau kad su MF neimanoma isgaut tokiu ryskumo kaip su AF, bet tada kokiem velniam jis sukurtas jei toks netobulas

nenoreciau sutikt su tuo teiginiu... schmoll.gif manau, kad tai praktikos reikalas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 sausio 2009 - 10:49
as neteigiu, tikriausiai ant saves pykstu kad nepavyksta man normaliai sufokusuoto, ir tai ne pirmas kartas kai fokusuoju su MF, negaunu as ryskumo, gal mano regejimas cia turi itakos? nzn
gerai toliau praktikuosius
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 01 29, 10:52)
as neteigiu, tikriausiai ant saves pykstu kad nepavyksta man normaliai sufokusuoto, ir tai ne pirmas kartas kai fokusuoju su MF, negaunu as ryskumo, gal mano regejimas cia turi itakos? nzn
gerai toliau praktikuosius

nesioji akinukus? g.gif
Atsakyti