Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nu ***** ir užvedėt su tais lašais. thumbup.gif

Būtinai reikia kažkokio šviesos šaltinio iš šono, kad nebūtų tokio baisaus šešėlio !!!

user posted image
Atsakyti
Žiūriu visi lašiukus fotografuoja ax.gif

O aš rausiuosi po savo vasaros nuotraukas ir noriu gauti kritikos šiai nuotraukai ax.gif

user posted image
Atsakyti
Peledike ir as labai megstu macro fotografuoti wub.gif Esu savo viena foto i kurybini albuma idejus.Man tavo kamane noretusi matyti is sono.Zinau,kad sunku vabalui paaiskinti kaip pozuoti,bet dabar noretusi ji dar is arciau matyti.
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 28, 23:13)
Žiūriu visi lašiukus fotografuoja  ax.gif
O aš rausiuosi po savo vasaros nuotraukas ir noriu gauti kritikos šiai nuotraukai  ax.gif

blink.gif ohoho, Gražu ! Gal tie lapai apačioje dešinėje biski maišo !
Atsakyti
Peledike - pritariu olo - tie ziedlapiai siek tiek blasko - akis kazkaip nukrypsta nuo bites i tuos zielapisu... bet siaip tai ohohooooo thumbup.gif wub.gif

Kaip fotkinai? nuo rankos, ar su stovu? koks objektyvas? ir parodyk exifa... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
ačiū už komentarus 4u.gif kai pasakėt ir man tie žiedlapiai pradėjo maišyti. nelabai jau man išeis kirpti jų pusėj, teks laukti kitos vasaros ir bandyti perfotografuoti hihihi.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 28, 22:31)
Kaip fotkinai? nuo rankos, ar su stovu?  koks objektyvas? ir parodyk exifa...  ax.gif   blush2.gif

stovo neturiu, fotografuota nuo rankos. o objektyvas pas mane neįspūdingas - kitinis ir nepakeičiamas senos Konicos Minoltos hihihi.gif
exif'as
Exposure time: 0.00625
F number: 5
Exposure program: 2
ISO speed rating: 50
Maximum lens aperture: 3.36
Metering mode: 5
Flash: 24
Lens focal length: 10.2768
Focal length in 35 mm film: 62
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 28 sausio 2009 - 22:49
ka galiu pasakyt - nu nedrebancias rankas turi biggrin.gif thumbup.gif pavydziu.. biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 28, 23:15)
ka galiu pasakyt - nu nedrebancias rankas turi  biggrin.gif  thumbup.gif pavydziu..  biggrin.gif  blush2.gif

As irgi is rankos piskinu,bet reiketu pasidaryti koki padekliuka fotikui,nebutu tiek daug nekokiu foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 01 28, 22:39)
Kokie lašai  bigsmile.gif Gražu. O fonui kažką panaudojai?

4u.gif dejau fone spalvota popieriaus lapa. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 28, 23:15)
ka galiu pasakyt - nu nedrebancias rankas turi  biggrin.gif  thumbup.gif pavydziu..  biggrin.gif  blush2.gif

kasdien savo svarelį tenka tampyti, išsitreniravus smile.gif o jei rimčiau tai mano rankos silpnos doh.gif tik fotikas lengvutis, neįsivaizduoju kiek reiktų man treniruočių, kad su veidrodiniu taip nesudrebėtų.

vakas daba serga, neprieinu prie fotografavimo, tad į lašiukų temą irgi iš vasaros archyvų...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 28 sausio 2009 - 23:38
Sveikutes ir Sveiki (cia musu vyrui biggrin.gif ) 4u.gif

O jau lasiuku pridejot thumbup.gif paguldziau savo paneles ir as pabandiziau blush2.gif

user posted image

user posted image

o cia truputi duso biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Vasaraite Saunuole!!!!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Egzo @ 2009 01 28, 23:28)
4u.gif dejau fone spalvota popieriaus lapa.    blush2.gif

Ir as galvoju,kad reikes lapa spalvota panaudoti,nes labai jau fonas neestetiskas pas mane gautusi ax.gif
Atsakyti