Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kaktuke @ 2009 01 28, 17:23)
prie rimtu stovu buna, kad reikia atskirai pirktis galva rutuline arba paprasta. as stova pirkau topo centre unomat firmos, jis jau su galva, bet ne rutuline, kol kas mano poreikius jis tenkina, nes iki teleobjektyvo man dar labai toli.

as tai syryt pagalvojau, kad butina sudalyvauti interpretaciniuose ND, nesvarbu, kad ideju nera, betgi nufotkinus balta kiausa ant balto lapo reiktu deti foto i albuma, nes tai labai naudinga praktika.
vat.

as irgi turiu tokios firmos stova pirkta TC, matyt toks pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 01 28, 16:33)
as irgi turiu tokios firmos stova pirkta TC, matyt toks pat smile.gif

turbut drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi TC pirkau , irgi Unomat ET - 200 uz 95lt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 28 sausio 2009 - 16:48
pas man ET-400 gal aukstesnis, nzn, dar mane pardavejas bande atkabeti kad atseit per sunkus jis moteriskei nesiot, bet vykdziau S.Kelby nurodymus hihihi.gif
Atsakyti
bigsmile.gif sveikos

nu nespeju su jumis bet viska perskaitau.pabanziau ir lasiukus pabandyt bet ne namie tai negaliu parodyt blush2.gif bet kai jau busiu bandysiu blush2.gif
Atsakyti
smagumelis. pabandziau ir as lasiuku s pasaudyti.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egzo: 28 sausio 2009 - 18:23
sveikos! nežinojau į kurią temą dėti, nes žiūriu daug besidominčių fotografija thumbup.gif

dedu aš savo darbelį, įvertinkit 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 01 28, 15:15)
atvirai? skaičiau, bet tikrai spėjau pamiršt. dabar kai įmetei nuorodą, prisiminiau,  kad tai jau skaičiau. per didelė gausa info iškart  blush2.gif o ir šiaip nesu aš jau iš tų super idėmiųjų  mirksiukas.gif

nu va 4u.gif - tai paskaityk taip, kad ismoktum mintinai - nes be situ dalyku tolyn nebepazengsi... o tempai - pati matai kokie pas mus - tik spek suktis thumbup.gif

----------

maniskis stovas Velbon... didelis pakankamai ir ne pats lengviausias... galva tokia standartine - vertikaliai, horizontaliai, aplink savo asi.... ax.gif kol kas man jo sooooociai sooociai... ir siaip nzn ar reiktu to su rutuline... g.gif paparacint kol kas nezadu, kazkokiu sporto varzybu fotkint irgi kol kas ne... ax.gif

Ale koks azartas visoms su tais lasais biggrin.gif thumbup.gif visai neblogu kadru prigaudet thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 28 sausio 2009 - 19:06
QUOTE(Egzo @ 2009 01 28, 18:11)
smagumelis. pabandziau ir as lasiuku s pasaudyti.
[

tikrai šauniai thumbup.gif o iš kur čia tos spalvos?

o man neišeina lašiuku pagauti verysad.gif

QUOTE(kaiptu @ 2009 01 28, 18:49)
dedu aš savo darbelį, įvertinkit  4u.gif

modelis fotogeniškas, bet su WB nugrybauta
Atsakyti

g.gif Nelabai: gaila nukirstos galvos, spalvos keistos, bet įtariu taip turi būti smile.gif, trukdo pašaliniai dešiniajame kampe, ir fokuso norisi į paukščiukus.

Kokie lašai bigsmile.gif Gražu. O fonui kažką panaudojai?
Atsakyti
sveikos! nežinojau į kurią temą dėti, nes žiūriu daug besidominčių fotografija  thumbup.gif

[

o ka tu noretumei, kad mes ivertintumem? g.gif
Atsakyti

pagal dangų spėju, kad naudojai kažkokį action'ą. bet, kaip jau Kaktuke paminėjo, WB nugrybavęs ir vaikino oda nelabai man. reikėjo pirma spalvas sutvarkyti, tad action'ą dėti. dar maišo dešiniam kampe kažkokios išplaukusios šakos, uogos.
Atsakyti