Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2009 01 28, 15:37)
O as is rankos bandziau doh.gif

galima ir is rankos -ale reik ismokt stabiliai laikyt biggrin.gif as pavasari nuo medziu fotkindavau taip blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 28, 15:43)
As irgi rankose laikydama fotkinau, bet su stovu butu tikrai super.
Mergaites, kurios turit stovus, ar prie stovo reikia pirkti rutuline (ar kokia ten) galva? Tikriausiai vien stovo neuzteks, jeigu noresi labiau palenkti fotoaparata, kai fotkinsi kokia gelyte ar pauksteli ax.gif

mano stovas lankstosi vertikaliai ir horizontaliai ax.gif galvos tikrai nepirksiu .. bet va jauciu apsisoviau pirkdama LT ...
Atsakyti
Mergaites, kurios turit stovus, ar prie stovo reikia pirkti rutuline (ar kokia ten) galva? Tikriausiai vien stovo neuzteks, jeigu noresi labiau palenkti fotoaparata, kai fotkinsi kokia gelyte ar pauksteli ax.gif

blink.gif pirmakart girdziu apie tokia galva smile.gif man uztenka ir paprastai ant stovo fotika uzdet ir nusilenkia zemyn, aisku ne 180laipsniu bet pakanka wink.gif
Atsakyti

pas mane yra stovas ne su rutuline galva, bet sukiojasi į visas puses. nepamenu firmos, tokia plokštelė užsisuka ant fotiko, fotikas pristvritina prie stovo ir galima sukiot visaip
Atsakyti

As apsisoviau irgi pirkdama stova.Nepasidomejau(nu bet jau kaip rasiau seniau pas mane su viskuo taip buna),ir toki paprasta nusipirkau,kad net vertikaliai negaliu fotiko pasukti. doh.gif Dabar galvoju kokia cia galva nusipirkti g.gif
Atsakyti
O kokius stovus turit?
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 01 28, 15:50)
O kokius stovus turit?

Mano tai paprastas ne firminis,pirkau tik del to kad lengvas ir kad pakankamai aukstai isikelia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 28, 15:52)
Mano tai paprastas ne firminis,pirkau tik del to kad lengvas ir kad pakankamai aukstai isikelia ax.gif

ką reiškia ne firminis? biggrin.gif juk vistiek kažkokios firmos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 01 28, 15:53)
ką reiškia ne firminis?  biggrin.gif juk vistiek kažkokios firmos  biggrin.gif

Firminiai tai tokie kurie uzsiima tik stovu gamyba pagrinde.Pvz.-Manfrotto,Velbono.Benro,Gitzo ir t.t.Mano stovas -Jessops,si parduotuve,daro nuotraukas,pardavineja fotikus ir t.t.Aisku joje gali isigyti mano suminetu,bet as pagal kaina pirkau.
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 28, 15:46)
mano stovas lankstosi vertikaliai ir horizontaliai  ax.gif galvos tikrai nepirksiu .. bet va jauciu apsisoviau pirkdama LT ...

QUOTE(almantė_k @ 2009 01 28, 15:47)
blink.gif pirmakart girdziu apie tokia galva smile.gif man uztenka ir paprastai ant stovo fotika uzdet ir nusilenkia zemyn, aisku ne 180laipsniu bet pakanka wink.gif

As praejusio menesio foto zurnale skaiciau apie stovus, tai ten buvo parasyta, kad prie stovo buna rutlines galvos, tai vat uztai ir galvojau, kad jos butinos blush2.gif , bet jeigu ne, tai dar geriau, ne tiek daug pinigu isleisiu smile.gif
O koks panasiai kainu skirtumas perkant stova cia Lt ir siunciantis is US g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 28, 15:59)
As praejusio menesio foto zurnale skaiciau apie stovus, tai ten buvo parasyta, kad prie stovo buna rutlines galvos,

prie rimtu stovu buna, kad reikia atskirai pirktis galva rutuline arba paprasta. as stova pirkau topo centre unomat firmos, jis jau su galva, bet ne rutuline, kol kas mano poreikius jis tenkina, nes iki teleobjektyvo man dar labai toli.

as tai syryt pagalvojau, kad butina sudalyvauti interpretaciniuose ND, nesvarbu, kad ideju nera, betgi nufotkinus balta kiausa ant balto lapo reiktu deti foto i albuma, nes tai labai naudinga praktika.
vat.

Atsakyti
Va ka radau:
vanduo
Atsakyti