Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Boruzka reikia kazkaip ranka atmusti ant tu lasu.Man tai siaubakas gaunasi.Pirma,tai kol nusistatau,kad kranas lasetu,tai puse nervu isgadinu doh.gif ,o antra tai pabandziau ir visai ne kas iseina.Reikes nemazai padirbeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 28, 15:06)
labai dziaugiuos, kad pavyko  thumbup.gif
Teka, nu bet pasakyk atvirai - ar perskaitei temos pirma zinute idemiai?  g.gif  juk ten viskas surasyta, net teorija su foto ideta...  ax.gif

va cia nuoroda dedu savo nd http://www.supermama...?...&p=22239877

atvirai? skaičiau, bet tikrai spėjau pamiršt. dabar kai įmetei nuorodą, prisiminiau, kad tai jau skaičiau. per didelė gausa info iškart blush2.gif o ir šiaip nesu aš jau iš tų super idėmiųjų mirksiukas.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 01 28, 15:10)
parodysiu as savo bandyma gaudyt lasiukus  blush2.gif  doh.gif po armanos lasiuku man jauciu sleptis reikia ...  blush2.gif

user posted image

o man labai įdomiai atrodo, tik tas fonas per pilkas
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 28, 15:10)
parodysiu as savo bandyma gaudyt lasiukus  blush2.gif  doh.gif po armanos lasiuku man jauciu sleptis reikia ...  blush2.gif

nu kad visai neryskus vaizdelis ax.gif
Atsakyti
sveikos, ziuriu vietoj nestovit, daugybe puslapiu jau priraset smile.gif
Boruzkos lasiukai faini, nors noretusi daugiau ryskumo ir gal spalvu arba didesnio kontrasto g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 28, 16:10)

Nu ir dar kad ryskesne butu ! Bet fainiai lase viskas matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 28, 16:06)
Del Egzo - as neturiu abejoniu, kad jinai zino ka daro - uztenka i foto paziuret... o tu pati prisipazisti, kad neabai dar supranti, apie ka eina kalba... vat uztat ir kankinam mes tave wink.gif nes kas is to, kad pagrindu nemokedama keliausi tolyn... cia kaip abecele - turi iszubrint wink.gif

aciu uz pasitikejima. blush2.gif pasizadu atlikti ir 2 pirmus ND.
super jusus balti kiausinia. yra tokiu, kurie iskart krito i aki. thumbup.gif saunuoles.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 28, 15:14)
Boruzka reikia kazkaip ranka atmusti ant tu lasu.Man tai siaubakas gaunasi.Pirma,tai kol nusistatau,kad kranas lasetu,tai puse nervu isgadinu doh.gif ,o antra tai pabandziau ir visai ne kas iseina.Reikes nemazai padirbeti doh.gif

QUOTE(Teka @ 2009 01 28, 15:15)
o man labai įdomiai atrodo, tik tas fonas per pilkas

QUOTE(almantė_k @ 2009 01 28, 15:20)
Boruzkos lasiukai faini, nors noretusi daugiau ryskumo ir gal spalvu arba didesnio kontrasto g.gif

QUOTE(olo @ 2009 01 28, 15:21)
Nu ir dar kad ryskesne butu ! Bet fainiai lase viskas matosi  smile.gif

istikruju ner taip paprasta kaip kad atrodo biggrin.gif cia tik pirmas blynas buvo ... bandydama supratau, kad ir lasiukus fotkinant stovas reikalingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 28, 15:31)
bandydama supratau, kad ir lasiukus fotkinant stovas reikalingas  ax.gif

o as laikydama fotkinau bigsmile.gif tik aisku rankos atremtos i kazka -spintele ar vonia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 28, 15:33)
o as laikydama fotkinau bigsmile.gif  tik aisku rankos atremtos i kazka -spintele ar vonia mirksiukas.gif

as kol jo neturejau ir kazkaip nereikejo .. dabar nebegaliu be jo rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
istikruju ner taip paprasta kaip kad atrodo  biggrin.gif cia tik pirmas blynas buvo ... bandydama supratau, kad ir lasiukus fotkinant stovas reikalingas  ax.gif

užtenka ir atsiremti fotiku. aš irgi ryte pabandžiau, gan neblogai gavos
user posted image

tik pagauti gerą lašą doh.gif ir rasti gražų foną lotuliukas.gif

Bandžiau dar j/b.
Vienišas medis
user posted image

Kokiais būdais darot, kažkaip neįsidėmėjau...
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 28, 15:33)
o as laikydama fotkinau bigsmile.gif  tik aisku rankos atremtos i kazka -spintele ar vonia mirksiukas.gif

O as is rankos bandziau doh.gif
Atsakyti
istikruju ner taip paprasta kaip kad atrodo  biggrin.gif cia tik pirmas blynas buvo ... bandydama supratau, kad ir lasiukus fotkinant stovas reikalingas  ax.gif

As irgi rankose laikydama fotkinau, bet su stovu butu tikrai super.
Mergaites, kurios turit stovus, ar prie stovo reikia pirkti rutuline (ar kokia ten) galva? Tikriausiai vien stovo neuzteks, jeigu noresi labiau palenkti fotoaparata, kai fotkinsi kokia gelyte ar pauksteli ax.gif
Atsakyti