Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peledike @ 2009 01 28, 14:37)
bandau prisiminti, kaip dariau. eini į c diską, tada program files - adobe - adobe photoshop cs? (vietoj klaustuko turi būti kažkoks skaičiukas priklausomai nuo programos naujumo) - plug'ins ir čia jau kopijuojam tą plug'iną (išarchyvuotą). PS jis man atsirado prie filtrų. tikiuosi, kad pasiseks šituo būdu.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
dar nenusipelniau slaptazodziu i jusu sedevru albuma? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 01 28, 14:49)
dar nenusipelniau slaptazodziu i jusu sedevru albuma?  blush2.gif  ax.gif

lotuliukas.gif
nusipelnei - tik saukt reik garsiai - nes jau nebespejam susekt visko biggrin.gif
Atsakyti
O tai, kad gaut slaptažodį, pakanka WB ir fokusavimo?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 01 28, 14:54)

na reik padaryt viska, kas parasyta pirma psl ... ax.gif

O Egzo - ne viska padare? g.gif jezus - zinokit nebeatrenku, kas prie ko ir kaip... doh.gif zdz Egzo - prasom viska (jei dar nepadarei mirksiukas.gif ) padaryt ir parodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 01 28, 15:54)

o tai dar gal koki prisirasymo baliuka surengti. lotuliukas.gif daugiau pasitikejimo mergaites 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 01 28, 14:57)
o tai dar gal koki prisirasymo baliuka surengti.  lotuliukas.gif  daugiau pasitikejimo mergaites  4u.gif

o visai neprosal butu biggrin.gif tongue.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 28 sausio 2009 - 14:58
Sveiki visi 4u.gif
Peperoni, Boruzka pagaliau sutvarkiau PS, ACIU DIDELIAUSIAS
Atsakyti
Ačiū Peledike wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 28, 14:56)
na reik padaryt viska, kas parasyta pirma psl ...  ax.gif

O Egzo - ne viska padare?  g.gif  jezus - zinokit nebeatrenku, kas prie ko ir kaip...  doh.gif  zdz Egzo - prasom viska  (jei dar nepadarei  mirksiukas.gif ) padaryt ir parodyt  biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 28, 14:56)
na reik padaryt viska, kas parasyta pirma psl ...  ax.gif

O Egzo - ne viska padare?  g.gif  jezus - zinokit nebeatrenku, kas prie ko ir kaip...  doh.gif  zdz Egzo - prasom viska  (jei dar nepadarei  mirksiukas.gif ) padaryt ir parodyt  biggrin.gif

nežinau, tik man pasirodė, kad visos tik šiuos ND padarė ir gavo, todėl ir paklausiau biggrin.gif
šiaip aš nelabai įsivaizduoju pirmą užduotį... gal kas pvz galėtų įmest, kaip tai turi atrodyt?
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 01 28, 14:59)
Sveiki visi  4u.gif
Peperoni, Boruzka pagaliau sutvarkiau PS, ACIU DIDELIAUSIAS

labai dziaugiuos, kad pavyko thumbup.gif

QUOTE(Teka @ 2009 01 28, 15:00)
nežinau, tik man pasirodė, kad visos tik šiuos ND padarė ir gavo, todėl ir paklausiau  biggrin.gif
šiaip aš nelabai įsivaizduoju pirmą užduotį... gal kas pvz galėtų įmest, kaip tai turi atrodyt?

Teka, nu bet pasakyk atvirai - ar perskaitei temos pirma zinute idemiai? g.gif juk ten viskas surasyta, net teorija su foto ideta... ax.gif

va cia nuoroda dedu savo nd http://www.supermama...?...&p=22239877

Del Egzo - as neturiu abejoniu, kad jinai zino ka daro - uztenka i foto paziuret... o tu pati prisipazisti, kad neabai dar supranti, apie ka eina kalba... vat uztat ir kankinam mes tave wink.gif nes kas is to, kad pagrindu nemokedama keliausi tolyn... cia kaip abecele - turi iszubrint wink.gif
Atsakyti
parodysiu as savo bandyma gaudyt lasiukus blush2.gif doh.gif po armanos lasiuku man jauciu sleptis reikia ... blush2.gif

user posted image
Atsakyti