Merdžynos kas instaliavot pluginą į PS gal galit paaiškint kaip, nes draugei nusiunčiau, o kaip instaliuot nemoku paaiškint
QUOTE(RamuteS @ 2009 01 28, 13:50)
Peperoni ir as labai prasyciau, nes man labai sunkiai sunkiasi su vokiska susidraugaiti, yra vietu kur sunkiai ikandu. Manau manam 1000 irgi tiktu. Per skype ar email tau geriau butu
ai, man tas pat gali skype duot - greiciau bus
QUOTE(Stikline @ 2009 01 28, 13:54)
Merdžynos kas instaliavot pluginą į PS gal galit paaiškint kaip, nes draugei nusiunčiau, o kaip instaliuot nemoku paaiškint
Man butu idomu suzinoti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 28, 13:56)
Man butu idomu suzinoti
Tai tu ta Stiklines drauge?
QUOTE(Ninin @ 2009 01 28, 14:52)
Šiandien išlėkėm į mišką (gaudyt saulės, bet deja nepagavom). Kelios nuotraukos (tik kelios gavosi gražios )...
Nu pirmojoj ta šaka...tokia tikra... nors pati foto ne itin kabinanti, bet ta šakos tikrumas patiko.
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 28, 13:55)
ai, man tas pat gali skype duot - greiciau bus
dekui, dabar skaitau su malonumu 3 kart
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 28, 14:19)
Peperoni, gal gali parodyt ir man nemaciau...
Egzo, man patiko rankinis nustatymas tos vazytes su tulpe. bet idomiai, ten siena matosi itrukus? ar man jau vaidenas?
Egzo, man patiko rankinis nustatymas tos vazytes su tulpe. bet idomiai, ten siena matosi itrukus? ar man jau vaidenas?
ten ne siena o balto popieriaus lapas , truputi pasilamdes
QUOTE(Stikline @ 2009 01 28, 13:59)
Nu pirmojoj ta šaka...tokia tikra... nors pati foto ne itin kabinanti, bet ta šakos tikrumas patiko.
Teka, tikrink dezute
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 28, 14:03)
Teka, tikrink dezute
tą ir darau jau kelias min
jau gavau dėkui tau
I sveikata
QUOTE(bonda @ 2009 01 28, 11:56)
QUOTE(Ninin @ 2009 01 28, 13:52)
Šiandien išlėkėm į mišką (gaudyt saulės, bet deja nepagavom). Kelios nuotraukos (tik kelios gavosi gražios )...
pirma patiko
QUOTE(Stikline @ 2009 01 28, 13:54)
bandau prisiminti, kaip dariau. eini į c diską, tada program files - adobe - adobe photoshop cs? (vietoj klaustuko turi būti kažkoks skaičiukas priklausomai nuo programos naujumo) - plug'ins ir čia jau kopijuojam tą plug'iną (išarchyvuotą). PS jis man atsirado prie filtrų. tikiuosi, kad pasiseks šituo būdu.