Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Merdžynos kas instaliavot pluginą į PS gal galit paaiškint kaip, nes draugei nusiunčiau, o kaip instaliuot nemoku paaiškint doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 01 28, 13:50)
Peperoni ir as labai prasyciau, nes man labai sunkiai sunkiasi su vokiska susidraugaiti, yra vietu kur sunkiai ikandu. Manau manam 1000 irgi tiktu. Per skype ar email tau geriau butu

ai, man tas pat smile.gif gali skype duot - greiciau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 28, 13:54)
Merdžynos kas instaliavot pluginą į PS gal galit paaiškint kaip, nes draugei nusiunčiau, o kaip instaliuot nemoku paaiškint  doh.gif  biggrin.gif

Man butu idomu suzinoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 28, 13:56)
Man butu idomu suzinoti blush2.gif

Tai tu ta Stiklines drauge? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 01 28, 14:52)
Šiandien išlėkėm į mišką (gaudyt saulės, bet deja nepagavom). Kelios nuotraukos (tik kelios gavosi gražios  verysad.gif )...

Nu pirmojoj ta šaka...tokia tikra... thumbup.gif nors pati foto ne itin kabinanti, bet ta šakos tikrumas patiko.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 28, 13:55)
ai, man tas pat smile.gif gali skype duot - greiciau bus smile.gif

dekui, dabar skaitau su malonumu 3 kart
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuteS: 28 sausio 2009 - 14:34
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 28, 14:19)
Peperoni, gal gali parodyt ir man  ax.gif nemaciau...
Egzo, man patiko rankinis nustatymas tos vazytes su tulpe. bet idomiai, ten siena matosi itrukus? ar man jau vaidenas?  g.gif

lotuliukas.gif ten ne siena o balto popieriaus lapas , truputi pasilamdes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 28, 13:59)
Nu pirmojoj ta šaka...tokia tikra...  thumbup.gif  nors pati foto ne itin kabinanti, bet ta šakos tikrumas patiko.

drinks_cheers.gif

Teka, tikrink dezute smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 28 sausio 2009 - 14:05
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 28, 14:03)
Teka, tikrink dezute smile.gif

tą ir darau jau kelias min biggrin.gif
jau gavau clap.gif dėkui tau aciuks.gif
Atsakyti
I sveikata bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 28, 11:56)

mano lasiukai blush2.gif  -is neturejimo ka veikt  4u.gif

thumbup.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 01 28, 13:52)
Šiandien išlėkėm į mišką (gaudyt saulės, bet deja nepagavom). Kelios nuotraukos (tik kelios gavosi gražios  verysad.gif )...

pirma patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 28, 13:54)
Merdžynos kas instaliavot pluginą į PS gal galit paaiškint kaip, nes draugei nusiunčiau, o kaip instaliuot nemoku paaiškint  doh.gif  biggrin.gif

bandau prisiminti, kaip dariau. eini į c diską, tada program files - adobe - adobe photoshop cs? (vietoj klaustuko turi būti kažkoks skaičiukas priklausomai nuo programos naujumo) - plug'ins ir čia jau kopijuojam tą plug'iną (išarchyvuotą). PS jis man atsirado prie filtrų. tikiuosi, kad pasiseks šituo būdu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 28 sausio 2009 - 14:37