Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(olo @ 2009 01 28, 12:35)
Nu manau butu smagu  biggrin.gif . Si savaitgali vaziuoju i Lenkija, tai kaip ir negalesiu.
Kazkuria diena prisisiunciau nemazai filmuku, tipo pamoku kaip ismokti dirbti su PS . Kiek pamenu yra 5 DVD kompaktai ir dar ten keli paprasti CD.
Tai va jeigu noretum, tai reikia organizuoti susitikima !

bentski kiekis blink.gif doh.gif biggrin.gif

tai vat, kad dabar su tais susitikimais sudetinga biggrin.gif o is kur siunteis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 28, 12:16)

negalima taip - vieną mokomės, kitą pamirštam  schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(olo @ 2009 01 28, 12:25)
sitas geras !

daba dar reikia pagalvoti, kaip susitvarkyti su apsvietimu, kad nebutu seselio !

Papasakok kaip fotkinai !

aha, seselis mane ir nervina -reik apziuret keliu meut senumo -kaip ten buvo tongue.gif kazko nebepamenu doh.gif

fotkinau kaip -nugi krana padariau, kad lasetu lotuliukas.gif ir gaudziau... as fotkinau ant A priority funkcijos - diafragma buvo 3,2, islaikymas gavos 1/50s, zidinio nuotolis 14 mm mirksiukas.gif butinas blicas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 28, 12:16)
negalima taip - vieną mokomės, kitą pamirštam  schmoll.gif
gražu  bigsmile.gif

blush2.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 28, 12:22)
Teka - tuos wb dar perdaryk  mirksiukas.gif  ir be fokuso nepraleisim  tongue.gif

pažadu pasitaisyt... tuoj kolegos išeis, pafotkinsiu iš naujo mirksiukas.gif

peperoni, zuika, gal tu turi visą instrukciją kompe lietuvių kalba? gal galėtum man mestelt? nes pas mane tik rusiškai ir angliškai, tai labai sudėtinga doh.gif
Atsakyti
Oho, koks gražuolis lašas... ir pagauk tu taip smile.gif Aš irgi šiandien bandžiau. lyg pasigauna gerai. tik kad vaizdas aplink lašą nekoks doh.gif tai indai nešvarūs, tai vonia baisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 27, 22:51)
Peperoni, pamiršau Tau pasakyti, kad mane svaigina (veža, pritrenkia, apakina etc. - vienu žodžiu žavi) Tavo foto "gatvinė" ta nespalvota. wub.gif

Peperoni, gal gali parodyt ir man ax.gif nemaciau...
Egzo, man patiko rankinis nustatymas tos vazytes su tulpe. bet idomiai, ten siena matosi itrukus? ar man jau vaidenas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 28, 13:39)
bentski kiekis  blink.gif  doh.gif  biggrin.gif

tai vat, kad dabar su tais susitikimais sudetinga  biggrin.gif  o is kur siunteis? g.gif

dali is Linkoanijos dali is pazystamo nusikopijavau !
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 01 28, 13:12)

peperoni, zuika, gal tu turi visą instrukciją kompe lietuvių kalba? gal galėtum man mestelt? nes pas mane tik rusiškai ir angliškai, tai labai sudėtinga  doh.gif

o pas tave koks fotikas? ax.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 01 28, 13:19)
Peperoni, gal gali parodyt ir man  ax.gif nemaciau...

nagi va sita... ax.gif rolleyes.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(olo @ 2009 01 28, 13:27)
dali is Linkoanijos dali is pazystamo nusikopijavau !

turiu as ten savo acounta, bet seniai jau naudojaus... blush2.gif zodziu reiks meetintis, nieko nebus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 28, 13:30)
o pas tave koks fotikas?  ax.gif

mano canon EOS 450D, tai, manau, kad nedaug nuo tavo turėtų skirtis, pagrindiniai dalykai vistiek juk tie patys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 28 sausio 2009 - 13:38
QUOTE(Teka @ 2009 01 28, 13:38)
mano canon EOS 450D, tai, manau, kad nedaug nuo tavo turėtų skirtis, pagrindiniai dalykai vistiek juk tie patys

i katra vieta tau siust? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 28, 13:42)

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 28 sausio 2009 - 14:07
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 28, 13:42)

Peperoni ir as labai prasyciau, nes man labai sunkiai sunkiasi su vokiska susidraugaiti, yra vietu kur sunkiai ikandu. Manau manam 1000 irgi tiktu. Per skype ar email tau geriau butu
Atsakyti
Šiandien išlėkėm į mišką (gaudyt saulės, bet deja nepagavom). Kelios nuotraukos (tik kelios gavosi gražios verysad.gif )...

user posted image

user posted image

Klausimukas: kaip fotkinant, sprendžiat išdeginimo klausimą? Koreguojant išlaikymos ir diafragmos nustatymus? ar dar pasitelkiat ir ekspozicijos pakeitimais?

Situacijos: fotikas rodo išdeginimus. Bandau keisti tai vieną, tai kitką, tai neištaikau niekaip: ar tamsu, ar dar kas. doh.gif doh.gif doh.gif Kaip reik praktikos... O gal darom kokius ND gamtoje (nors dirbančioms gal sunkiau su gamta g.gif )? :Dar bandžiau fotkinti plaukiantį ledą doh.gif Taip ir negavau lotuliukas.gif ir šuns nepagavau unsure.gif nesuprantu dar to panningo blush2.gif einu skaityti!

Atsakyti