Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Renata K @ 2009 01 25, 19:41)
gal kas nors zino is kur gauti canon450D instrukcija LT arba ENG kalbomis? nes pakuoteje buvo tik vokieciu ir italu ar ispanu  verysad.gif

Angliska tai tikrai internete turetu buti ax.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif jungiuosi prie jusu, zinoma jei jus nieko pries. kazkada jau esu dalyvavus fotografu forume, kuris jau pervadintas ir pradedanciuju i pazengusiuosius smile.gif taigi pagrindiniai techniniai dalykai man jau zinomi smile.gif fotkiu daug neturiu nes esu matematike-teorija galvoje o kazka menisko padaryt yra sunku sad.gif

idedu savo pora darbeliu, nuotraukos darytos seniau, tad tiksliai i ND uzduoti netaikiau
user posted image
user posted image
pirmoje fotkeje fokusas taikytas i ziebtuvelio spirale, o antrose turejo but i saldaini smile.gif

beje turiu knyga apie fotografija anglu kalba pdf formate, galiu pasidalint wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata K @ 2009 01 25, 19:41)
gal kas nors zino is kur gauti canon450D instrukcija LT arba ENG kalbomis? nes pakuoteje buvo tik vokieciu ir italu ar ispanu  verysad.gif

pabandyk siųstis iš čia (lietuviška instrukcija)

http://rapidshare.co...T_Flat.pdf.html
http://rapidshare.co...lat_1_.pdf.html
Papildyta:
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 25, 19:49)

Sveika prisijungusi. Kuo mūsų daugiau, tuo smagiau 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

Smagu, jubiliejine tema biggrin.gif

Peperoni su tortadieniu, buvau isvykus savaitgaliui tai sveikinu paveluotai 4u.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 01 25, 11:55)
ir opapa kaip sarasas sutrumpejo  bigsmile.gif

Sutrumpejo..., o kodel manes nera unsure.gif angel_sadangel.gif

QUOTE(Renata K @ 2009 01 25, 20:41)

Turiu EOS 40D lietuviu kalba jei reiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 25, 20:16)

Sutrumpejo..., o kodel manes nera unsure.gif  angel_sadangel.gif

sorry, matyt netycia istriniau. blush2.gif
dabar jau pataisyti negaliu.
Atsakyti
Sveiki, vis stebiu Jūsų temą iš šalies, bet nusprendžiau, jei priimsit, jungtis 4u.gif Labai jau aktyviai Jūs čia mokotės.. thumbup.gif
Su canon eos400+kit draugauju jau beveik 2m, bet iki tikrai geru foto dar mokytis ir mokytis, taigi jei priimat pažadu būti pavyzdinga mokinukė pioneers.gif
Dedu keleta savo darbelišų iš archyvų..

...Žilvine, Žilvinėli....
user posted image

...Mano mintys..
user posted image

...Grįžtu namo kol saulė dar nenusileido...
user posted image

...Išmalda...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 25, 21:31)
sorry, matyt netycia istriniau.  blush2.gif
dabar jau pataisyti negaliu.

nieko tokio mirksiukas.gif

almantė_k, Žūžū, sveikos prisijungusios 4u.gif man si ...Žilvine, Žilvinėli.... ir si ...Grįžtu namo kol saulė dar nenusileido... wub.gif

Atsakyti
Žužu - laba mirksiukas.gif

Darbai labai thumbup.gif Man tik labai smalsu "Mano mintis" su PS daryta ar su išlaikymų žaista? O gal juosta????
Atsakyti
smagu kad draugiskai priemet smile.gif
Žūžū, man kazkaip uzkliuvo tavo Zilvinelio nuotraukoj spalvos g.gif ar jos redaguotos kiek nors?kazkaip per daug melynos ir zalios
Atsakyti
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 25 sausio 2009 - 23:27
Zuzu, labai jau fainos nuoraukeles wub.gif
Atsakyti
Žūžū, man "grįžtu namo kol saulė (...)" labai patiko 4u.gif
Atsakyti