QUOTE(Peledike @ 2009 01 27, 22:10)
o mano subjektyvia nuomone tai yra visų pirma techninis nd, o kad nebūtų nuobodu padarėm techninį/interpretacinį. iš pradžių aš irgi labai žavėjausi gerom idėjom, kurių netrūksta. ir favoritų buvo labai daug. ir kuo labiau artėja balsavimo terminas, tuo labiau man norisi "švarių" darbų. idėjoms pirmenybę teiksiu interpretaciniuose nd. kol kas nei vienas taisytas darbas man nėra blogesnis už pirmą variantą. netgi priešingai. foto "pabaiga ar nauja pradžia" tikrai gaus kažkiek mano balsų (jeigu kas nors neįdės dar poros labai gerų darbelių
), o pirminis darbas kaži ar būtų patekęs į favoritų sąrašą. na bet čia tik mano nuomonė, kuri man padėjo "susitvarkyti" su dideliu favoritų sąrašu
as ir pradzioj jauciu labaiu idomiom idejom zavejaus... idejos tikria nerealios
paskui jau i techhnika ziurejau -tai atkrito nemazai
QUOTE(RamuteS @ 2009 01 27, 23:12)
Bandziau patiesint, bet nieko gero nepavyko, jei patiesinu taka centrini, tai tada labai horizintas pakrypsta, kaip tycia toje puseje dar ir meziai zemesni.
Bus proga dar kart ten nuvaziuot
QUOTE(Sadi @ 2009 01 27, 23:23)
Jooo, su vertinimais tai žiauriai sunku bus
pagal ką vertint - techniką, atitikimą temai, mintį, originalumą???
neisivaziduoju
visis avaip turbut vertins
as tai turbut vertinsiu ideja+technika
QUOTE(olo @ 2009 01 28, 08:44)
Matau, kad jau eksperimentuojat su naujais ND. Saunuoles !
ka dar neiznom tu nauju ND
QUOTE(Teka @ 2009 01 28, 09:10)
taqmsokos fotkes..o WB tai
QUOTE(Teka @ 2009 01 28, 09:32)
ane? o tai jei jis visiškai geltonas ar rusvas, tai ką tokį lapą pasirinkus, kaip baltą, kaip atrodys nuotraukos?
gaila mano nuorodos visos issitryne -paskaityk e-foto ar kur nors apie WB paaiskkes-dar pas mus lyg temos rpiekyje yra..