Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sadi @ 2009 01 27, 21:51)
Ale koks fainas dalykas thumbup.gif PS tai viską reikia pačiam daryt  blush2.gif

Taip, thumbup.gif Kyla ir man noras susiinstaliuoti. biggrin.gif

Egzo, thumbup.gif

Almante, gal su mano fotiku kazkas negerai, unsure.gif bet vos tik pasirodo geltona, siek tiek sujudejus aparatui, vel balti lankeliai gaunasi. doh.gif Na, zodziu, nebenoriu gilintis i to ziedo sukinejima. Dabar spausiu <.> ir viskas. thumbup.gif

Ziuriu, albume pasidare masinis darbu tobulinimas. tongue.gif
Cia subjektyvi nuomone bus, bet man dazniausiai net nevisai tobuli pirminiai darbeliai pasirodydavo mielesni uz taisytus. mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
4u.gif Labas fotografės. na ką, laikas ir man atsikraustyt pas jus ir mokytis, mokytis ..... Nepažadu visko dėl namų darbų blush2.gif , turbūt būsiu iš e itin stropiųjų, bet kiek turėsiu laiko, tiek stengsiuos, nes labai noriu išmokt. bigsmile.gif
Kažkaip nerodo ar nerandu jūsų albumo, kur dedat nuotraukas, namų darbus ir etc. g.gif kaip ten pataikyt?
einu paskaitinėsiu temukes. O pradžiai, prisistatymas - vakarykštis panaktinėjimas, ir ieškau patarimo, kaip tą lempų šviesą sušvelnint, padaryt na tokią kaip žvaigždė, o ne kai toks ratas pas mane gavos, ? beje, labai jau rūkas buvo..... doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astisius: 27 sausio 2009 - 21:18
QUOTE(astisius @ 2009 01 27, 21:16)
Labas fotografės. na ką, laikas ir man atsikraustyt pas jus ir mokytis, mokytis .....

4u.gif visada prasom - kiek idesi pastangu - tiek rezultatu ir turesi biggrin.gif tongue.gif visa info apie nd musu pirmoj temos zinutej mirksiukas.gif

konkreciai siuo atveju reikejo stovo fotikui ir ilgesnio islaikymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 27, 21:25)
4u.gif  visada prasom - kiek idesi pastangu - tiek rezultatu ir turesi  biggrin.gif  tongue.gif  visa info apie nd musu pirmoj temos zinutej  mirksiukas.gif
konkreciai siuo atveju reikejo stovo fotikui ir ilgesnio islaikymo  mirksiukas.gif

....Ir sureguliuoto WB ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 01 27, 20:58)

Almante, gal su mano fotiku kazkas negerai,  unsure.gif bet vos tik pasirodo geltona, siek tiek sujudejus aparatui, vel balti lankeliai gaunasi.  doh.gif Na, zodziu, nebenoriu gilintis i to ziedo sukinejima. Dabar spausiu <.> ir viskas.  thumbup.gif

ne ne, viskas gerai wink.gif jei nenori kad geltonas ratukas isnyktu, ramumo delei pasispausk iki puses mygtuka, kad "uzrakintum" fokusa ir geltona ratukas liktu geltonu biggrin.gif kaip berods Peperoni minejo kad fokusuojant yra kaitaliojamas lesio atstumas iki daikto , tai kai tu nusuki kamera i kazkur kitur, tai ratukas keicia spalva del to kad jam nepatinka atstumas iki to naujo subejkto, taciau pries tai sufokusuotas daiktas ir liks fokuse wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 27, 21:26)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 27, 21:26)

nakti ne kazi ka su WB padarysi g.gif
ASTISIUS, jei nori kad lempos kaip zvaigzdes butu, pazaisk su diafragmom, neatsimenu, ar reikia kad didele butu ar kad maza g.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 27, 21:30)
nakti ne kazi ka su WB  padarysi g.gif
ASTISIUS, jei nori kad lempos kaip zvaigzdes butu, pazaisk su diafragmom, neatsimenu, ar reikia kad didele butu ar kad maza g.gif

apie f/8 ax.gif tada ilgeja islaikymas ...

as nustatineju wb ir nakti biggrin.gif blush2.gif nzn ar yra racijos tame, bet kazkas gaunas... biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 27 sausio 2009 - 21:36
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 27, 21:35)
apie f/8  ax.gif  tada ilgeja islaikymas ...

as nustatineju wb ir nakti biggrin.gif  blush2.gif  nzn ar yra racijos tame, bet kazkas gaunas...  biggrin.gif

patikek manimi, nera prasmes smile.gif toj fotkej su autostrada WB buvo automatinis, o spalvos nerealios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 27, 21:39)
patikek manimi, nera prasmes smile.gif toj fotkej su autostrada WB buvo automatinis, o spalvos nerealios smile.gif

ne visada ta darau biggrin.gif is iprocio greiciau... biggrin.gif

ir siaip pastebejau, kad visai kitas naktiniu foto tvarkymas, nei kitu.. ax.gif
Atsakyti
4u.gif Ačiū už komentarus.
trikojis naudotas, nes naktis+išlaikymas be šansų be trikojo nulaikyt, bet tai buvo pirmas išėjimas naktį ir su trikoju. Fotkinau naktiniu rėžimu(ratukas ant naktinio), tai Wb fotikas parenka pats. vėliau žaidžiau su išlaikymais, bet geriausiai gavos šita, tik ta lempų šviesa visur vienodai gavos ir nežinau kaip padaryt.... nes žinau kad trauksiu fotkint dar ne kartą ir ne du, kol išeis taip kaip aš noriu. doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2009 01 27, 21:45)
4u.gif Ačiū už komentarus.
trikojis naudotas, nes naktis+išlaikymas be šansų be trikojo nulaikyt, bet tai buvo pirmas išėjimas naktį ir su trikoju. Fotkinau naktiniu rėžimu(ratukas ant naktinio), tai Wb fotikas parenka pats. vėliau žaidžiau su išlaikymais, bet geriausiai gavos šita, tik ta lempų šviesa visur vienodai gavos ir nežinau kaip padaryt.... nes žinau kad trauksiu fotkint dar ne kartą ir ne du, kol išeis taip kaip aš noriu. doh.gif  rolleyes.gif

Tai uztai ir taip geltona,kad fotkinta su naktiniu nustatymu.As vengiu tokio nustatymo,nes kazkoks kosmaras su spalvom gaunasi. doh.gif
Va cia neblogai apraso -My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 27 sausio 2009 - 21:49