Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Armana @ 2009 01 27, 16:23)
Siandien pabandziau lasiukus gaudyt ax.gif

parašyk exif'ą
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 01 27, 16:26)
parašyk exif'ą

Abieju
F-Number:
F/4.5
Exposure Time:
0.0166 sec. 1/60
Metering Mode:
Spot
Exposure Program:
Manual
ISO Speed:
400
Flash Mode:
On
Atsakyti
RamuteS, man tai grazi tokia kelionine foto 4u.gif
tik dabar pamaciau, kad Magdeburge gyveni, negi ten ir fotkinai g.gif

Armana, puikiai pavyko thumbup.gif

pabandziau zoles apacioj nuklonuot 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 27 sausio 2009 - 17:07
RamuteS, nežinau aš kaip tiksliai pagal taisykles dėl tų simetrijų, reiktų ieškoti info. bet man atrodo, kad tokius simetriškus parkus galima taip komponuoti. tik labai atidžiai reiktų laiką pasirinkit kai šešėlių mažiausia (bet čia tik mano subjektyvi asmeninė nuomonė). tavo įkeltoj nuotraukoj mane labai blaško šešėlių gausa ir nebejaučiu tos simetrijos ax.gif
Armana, super thumbup.gif nerandu prie ko prikibti
Atsakyti
Sveikos plepses-fotografes 4u.gif pagaliau as jus radau. ar priimsite i savo buri? Visai nesenai pradejau rimciau dometis fotografija 9iki tol buvau pasinerusi i kitokius menus) Noriu ismokti ir daugiau suzinoti. padesit? blush2.gif
Reikia daug perskaityti ir jus pasivyti, kad butu apie ka plepeti, begu i temos pradzia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 01 27, 16:40)
Sveikos plepses-fotografes  4u.gif   pagaliau as jus radau. ar priimsite i savo buri?  Visai nesenai pradejau rimciau dometis fotografija 9iki tol buvau pasinerusi i kitokius menus)  Noriu ismokti ir daugiau suzinoti. padesit?  blush2.gif
Reikia daug perskaityti ir jus pasivyti, kad butu apie ka plepeti, begu i temos pradzia.  mirksiukas.gif

Prasom jungtis prie musu.Turiu klausima.Ilindau i jusu foto albuma ir uzmaciau viena nuotraukyte.Kreta-8 foto,ar tie spinduliai tikri,ar padaryti su photoshopu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 27 sausio 2009 - 16:46
QUOTE(inesaS @ 2009 01 27, 17:45)
Prasom jungtis prie musu.Turiu klausima.Ilindau i jusu foto albuma ir uzmaciau viena nuotraukyte.Kreta-8 foto,ar tie spinduliai tikri,ar padaryti su photoshopu? ax.gif

spinduliai tikri. blush2.gif photoshopo dar neivaldziusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 01 27, 16:51)
spinduliai tikri. blush2.gif  photoshopo dar neivaldziusi  rolleyes.gif

Reiketu kiek paryskinti visa foto tada is vis butu super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 01 27, 14:07)
niekas foto nededa, tai as idesiu is vasaros  4u.gif patiko kompozicija  smile.gif g.gif bet gal noretusi gandro ryskesnio nei obels saku  g.gif sakykit kas kliuna  blush2.gif
varlininkas

kazkur jau matytas gandriukas g.gif tongue.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 27, 16:23)
Siandien pabandziau lasiukus gaudyt ax.gif

visai neblogai man atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 27 sausio 2009 - 16:55
QUOTE(Egzo @ 2009 01 27, 17:40)
Sveikos plepses-fotografes  4u.gif  pagaliau as jus radau. ar priimsite i savo buri? 

aisku, priisime, ziuriu nemazai jau pripraktikavus esi. sita foto man nereali wub.gif saunuole mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 27, 16:54)
kazkur jau matytas gandriukas  g.gif  tongue.gif
visai neblogai man atrodo...

turbut anoje temoje, kur dedamos fotkes be mokymusi tongue.gif

Egzo, junkis drasiai 4u.gif turesi laiko, tai pasipraktikuok su ND mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Valetta,2009 01 27, 16:32]
RamuteS, man tai grazi tokia kelionine foto 4u.gif
tik dabar pamaciau, kad Magdeburge gyveni(turim pazystama vokieti ten), negi ten ir fotkinai g.gif

Deja nuotrauka ne is Mgdeburgo, cia tokiu groziu nera. Cia prie Dresdeno daryta

[quote=Peledike,2009 01 27, 16:34]
RamuteS, nežinau aš kaip tiksliai pagal taisykles dėl tų simetrijų, reiktų ieškoti info. bet man atrodo, kad tokius simetriškus parkus galima taip komponuoti. tik labai atidžiai reiktų laiką pasirinkit kai šešėlių mažiausia (bet čia tik mano subjektyvi asmeninė nuomonė). tavo įkeltoj nuotraukoj mane labai blaško šešėlių gausa ir nebejaučiu tos simetrijos ax.gif
Armana, super thumbup.gif nerandu prie ko prikibti
[/quote]
Seseliai sutinku kad trukdo, jau pavakarte daryta nuotrauka.

Armana, labai vyke bandymai thumbup.gif
Atsakyti