Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 27, 14:43)
tu gi man rodos turejai tuos slaptazodzius...  g.gif  ten ivyko painiava su tais tarpeliais - tai dabar viskas tas pat - tik tarpelio gale nera wink.gif

jo as turejau pas mane favorinese buvo issaugota ,bet viskas po tvarkymo dingo verysad.gif viskas viskas verysad.gif visi straipsniai ir pan.jau gavau slaptazodi aciu Bondai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 01 27, 14:59)
kad is naujo instaliuot reikia istrint visus instaliuotus failus(c doske zinau kur issaugojau, o D lyg tai nurodziau, bet ..), vyras sake bandys perrasyt i diska ir instaliuot vaiku kompe, tik nzn ar pavyks, ne kompiuterastai mes  blush2.gif
nu kaip nors...

kad isinstaliuot reik eit i control panel, tada i programs (ar kazkas panasaus) ir susiradus Photoshop su desiniu klavisu pasirinkti uninstal wink.gif tik tokiu atveju programa issiinstaliuoja wink.gif

Sidabrine - uzuojauta 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 27 sausio 2009 - 15:03
nugis dariau viska paga situos nurodymus, tik nuejus i adobe, neradau kur ten adobe ps ir viskas tuom pasibaige
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 27, 15:02)

Sidabrine - uzuojauta  4u.gif  unsure.gif

aciu verysad.gif susirinksiu vel viska is naujo thumbup.gif
paziurejau visu kiausinius nu zinot ka mergaites blink.gif thumbup.gif be zodziu tik su dideliu pasididziavimu galiu pasakyti,kad laaabai grazu ir super idejos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 01 27, 15:04)
nugis dariau viska paga situos nurodymus, tik nuejus i adobe, neradau kur ten adobe ps ir viskas tuom pasibaige

na reiskias reik bandyt ta padaryt is naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 27, 15:09)
na reiskias reik bandyt ta padaryt is naujo smile.gif

man vistik atrodo , kad ji ne ten kazkur nukopijavo ta faila g.gif nes vaistukai pasileidzia instaliuojant PS ir lenteles apie laika bent jau man nemeta g.gif
Atsakyti
nesuprantu,kodel kai musu albuma isikeliu i favorites man rodo tik musu techniniu darbu albumus o kitu ne doh.gif
Atsakyti
viskas isinstaliuoju as PS, nes toliau testi instaliavima man neleido, reikalavo kad istatyciau diska doh.gif vnz ka as ten pridirbau nzn, atrodo nieko blogo nedariau ir nespaudinejau . Boruzka kas per vaistukai?
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 27, 15:15)
nesuprantu,kodel kai musu albuma isikeliu i favorites man rodo tik musu techniniu darbu albumus o kitu ne doh.gif

todel, kad reik prisilogint, kad anuos matyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurina @ 2009 01 27, 15:16)
viskas isinstaliuoju as PS, nes toliau testi instaliavima man neleido, reikalavo kad istatyciau diska  doh.gif  vnz ka as ten pridirbau nzn, atrodo nieko blogo nedariau ir nespaudinejau . Boruzka kas per vaistukai?

taip liaudiskai vadinami (crack) failai ... tas failas, kuri reikejo ikelti... zdz isinstaliuok ir viska graziai, neskubedama pakartok dar kart smile.gif
Atsakyti
aisku dabar, nes is to failo ir neikelaiu nieko nes neradau kur
aciu uz paaiskinimus 4u.gif
Atsakyti
Noriu suzinot jusu nuomone, ar galima nuotrauka centruot, kai parkas yra visiskai simetriskas, ar geriau to nedaryt?
pvz. sioje nuotraukoje, nors cia fotografavau truputi is sono
user posted image
Atsakyti
Siandien pabandziau lasiukus gaudyt ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 27 sausio 2009 - 16:23