Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

bigsmile.gif nauja tema

o albume kiek prikrauta blink.gif nezinau uz ka reiks balsuot, kaip issirinkt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 25, 13:58)
Ne man tokios interpretacines temos doh.gif Bet su mielu noru paganysiu akis i jusu darbus mirksiukas.gif

g.gif nepabandžius atmeti? schmoll.gif negerai. Svarbu juk dalyvauti... beje ku daugiau fotkini (ypač interpretacines temas), tuo daugiau idėjų doh.gif toliau tik technikos reikalas lieka...
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 25, 14:39)
na pvz jausmų temai gali fotografuoti <...> baltam fone džiaugsmingai šokinėjantį vaiką, gali pasitelkti paningą ir nufotkinti pabaidytą išsižiojusią varną ir pavadinti "Panika" arba stipraus vėjo pučiama sulinkus žolė pavadinta "Depresija" ar pan. čia tik kaip pavyzdį pateikiau  ax.gif

Man cia jau labiau panasu i emociju tema. smile.gif
Siaip tai galim nuspresti, kokius jausmus imam-ar bendrai bet koki jausma, kaip kad minejo Peledike. Ar Valentino svenciu proga - meile, artumas, draugyste, simpatija, flirtas. Juk cia irgi nebutinai fotografuoti isimylejusia pora. Gali buti ir apsikabine vaikai, viena kitai plunksnas kedenancios varnos, geidzianciai i vienas kita ziurintys automobiliu zibintai ir pan.
Ka nusprendziam? mirksiukas.gif

Ir siulau pabandyti toms, kurios abejoja.
Na, su kiausiniais irgi galvojau, kad nieko neiseis. Bet bandau ir uzsikabinau. Nesvarbu, kad neiseina. Bet azartas yra sau irodyti, kad as galiu. biggrin.gif
Na, neiseis, nedesime. O pabandyti galima juk. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 25, 13:58)
Ne man tokios interpretacines temos doh.gif Bet su mielu noru paganysiu akis i jusu darbus mirksiukas.gif

ei ei, blogas požiūris. tik dabar baisiai atrodo, pažiūrinėk nuotraukų įvairiuose tinklalapiuose ir kils kokių minčių. va tik į google įvedžiau žodį "jausmai" ir kokią nuotrauką radau va čia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 25, 15:11)
ei ei, blogas požiūris. tik dabar baisiai atrodo, pažiūrinėk nuotraukų įvairiuose tinklalapiuose ir kils kokių minčių. va tik į google įvedžiau žodį "jausmai" ir kokią nuotrauką radau va čia  wub.gif

Nu gerai,gerai blush2.gif nerodykit man arkliu nuotrauku,nes apsizliumsiu kaip noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 01 25, 15:07)
Man cia jau labiau panasu i emociju tema.  smile.gif
Siaip tai galim nuspresti, kokius jausmus imam-ar bendrai bet koki jausma, kaip kad minejo Peledike. Ar Valentino svenciu proga - meile, artumas, draugyste, simpatija, flirtas. Juk cia irgi nebutinai fotografuoti isimylejusia pora. Gali buti ir apsikabine vaikai, viena kitai plunksnas kedenancios varnos, geidzianciai i vienas kita ziurintys automobiliu zibintai ir pan.
Ka nusprendziam?  mirksiukas.gif

labai sunku atskirti kas yra emocija ir kas jausmas, nes jie labai susiję. džiaugsmas tikrai priskiriamas labiau emocijoms, bet jei tos nuotraukos pavadinimas būtų "laimingiausias pasaulyje vaikas" tada mes ten matytume jo laimę. o laimę aš jau kaip ir prie jausmų priskirčiau. vnž, čia tokia tema ir pamąstymui gautųsi rolleyes.gif beje flirto prie jausmų nepriskirčiau ax.gif
tai gal tada konkretinam užduotį arba aiškinamės kas kaip supranta kuo skiriasi jausmas nuo emocijos ax.gif
Atsakyti
O gal bandom padaryti tipo atviruko? kad ir valentino dienos proga g.gif ,
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 25, 16:30)
O gal bandom padaryti tipo atviruko? kad ir valentino dienos proga  g.gif ,

Galima ir atviruka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 25, 13:39)
aš manau, kad gal nekonkretinam tų jausmų  ax.gif platesnė tema pirmai pradžiai lengviau  blush2.gif
interpretacinė tai, kai nieko nenurodoma apie techniką, gali daryti kas tau šauna į galvą ir temos pavadinimas gali būti ne tiesiogiai išreikštas, o toks nujaučiamas. nemoku paaiškinti, gal kas pasakys aiškiau  blush2.gif na pvz jausmų temai gali fotografuoti prieblandoj susiglaudusią porelę, baltam fone džiaugsmingai šokinėjantį vaiką, gali pasitelkti paningą ir nufotkinti pabaidytą išsižiojusią varną ir pavadinti "Panika" arba stipraus vėjo pučiama sulinkus žolė pavadinta "Depresija" ar pan, nes depresija šiaip nėra jausmas, greičiau sielos būsena. čia tik kaip pavyzdį pateikiau  ax.gif

nu supratrau smile.gif nes biški nesupratau kuo skiriasi kūrybibiai nuo interpretacinių smile.gif
bet labai plačiios temos, bus sunku vertint g.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 01 25, 14:51)
beje ku daugiau fotkini (ypač interpretacines temas), tuo daugiau idėjų  doh.gif toliau tik technikos reikalas lieka...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai, su kiaušais turiu dar bent tris idėjas, galvoju eit dar kiaušų pirkt ar apie jausmus galvot g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 25, 18:19)
nu supratrau smile.gif nes biški nesupratau kuo skiriasi kūrybibiai nuo interpretacinių smile.gif
bet labai plačiios temos, bus sunku vertint  g.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif tikrai, su kiaušais turiu dar bent tris idėjas, galvoju eit dar kiaušų pirkt ar apie jausmus galvot  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ideju ir pas mane laiks nuo laiko atsiranda,bet tokiu kur igyvendinti neimanoma doh.gif
Atsakyti
Kiek daug kiaušinių bigsmile.gif . Kaip gi reiks atsirinkti 5 labiausiai patikusius doh.gif Pas mane irgi idėjų pilna, bet kaip jas įgyvendint unsure.gif
Atsakyti
gal kas nors zino is kur gauti canon450D instrukcija LT arba ENG kalbomis? nes pakuoteje buvo tik vokieciu ir italu ar ispanu verysad.gif
Atsakyti