Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Valetta @ 2009 01 27, 14:07)
varlininkas

man tie lapai apačioj kliūna mirksiukas.gif

QUOTE(bonda @ 2009 01 27, 14:12)
tik dabar supratau, apie ka jus doh.gif  tai pas mane irgi yra toks daiktas -tik i balta balta vis tiek jis nefokusuoja- reik bent kokios spalvos ar seselio cool.gif

pas mane turbūt vėl ne taip kaip pas visus lotuliukas.gif bet kai fokusuoju su manual, fotografuojant nebeatsirada tas kvadračiukas. atrodytų, kad nesufokusavo, bet foto tvarkingai sufokusuota būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 01 27, 14:07)
niekas foto nededa, tai as idesiu is vasaros  4u.gif patiko kompozicija  smile.gif g.gif bet gal noretusi gandro ryskesnio nei obels saku  g.gif sakykit kas kliuna  blush2.gif
varlininkas

Labai grazi foto bigsmile.gif O obuoliukai uz remeli dirba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 27, 14:10)
Valetta, kokia grazi fotke, nors man zvilgsnis klaidzioja tarp gandro ir obuoliuku g.gif

dekui, bet jei nebutu gandro, kazko truktu, o dabar unsure.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 01 27, 14:14)
O obelys nuo saules taip apsisviete? bigsmile.gif

taip, vakare cia fotkinta 4u.gif

Peledike, Armana 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 27 sausio 2009 - 14:19
QUOTE(inesaS @ 2009 01 27, 14:16)
Bonda man atrodo,kad cia viena is tu ekstrimaliu fotografavimo salygu,kai labai sunku ta padaryti.Reikia apgaudineti fotika doh.gif

tai apgaut moku mirksiukas.gif bet vis tiek nelabai suprantu, apie ka kalba eina tongue.gif ne sta rankini butent ir isivaizdavau, kai ant veidrodzio ten sukioji ant objektyvo blush2.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Peledike @ 2009 01 27, 14:17)

pas mane turbūt vėl ne taip kaip pas visus  lotuliukas.gif  bet kai fokusuoju su manual, fotografuojant nebeatsirada tas kvadračiukas. atrodytų, kad nesufokusavo, bet foto tvarkingai sufokusuota būna  mirksiukas.gif

tai i balta ir man taip -reiskias nefokusuoja..o va pabandyk i kitoki vaizda -irgi atrodo, akip nefokusuotu? ne spas amen tada jau rodo zalius kvadratukus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 27, 14:17)
man tie lapai apačioj kliūna  mirksiukas.gif
pas mane turbūt vėl ne taip kaip pas visus  lotuliukas.gif  bet kai fokusuoju su manual, fotografuojant nebeatsirada tas kvadračiukas. atrodytų, kad nesufokusavo, bet foto tvarkingai sufokusuota būna  mirksiukas.gif

O pas mane tai atsiranda toks kvadratas ir jame matai objekto ryskuma.Bet balta ant balto vistiek sunku sugaudyti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 27, 14:22)
tai i balta ir man taip -reiskias nefokusuoja..o va pabandyk i kitoki vaizda -irgi atrodo, akip nefokusuotu? ne spas amen tada jau rodo zalius kvadratukus tongue.gif

ką tik patikrinau. fotografuojant su MF tiek baltą, tiek margą daiktą jokių kvadračiukų nerodo. pas mane, kaip ir pas InesaS, detalizuoja vaizdą, kad lengviau ryškumą būtų matyti. žinok, bijau kažką primeluoti tau, bet teoriškai gi turi tau tą baltą sufokusuoti gerai, nes tu nurodai atstumą. pabandyk matuoti su liniuote arba padaryti daug nuotraukų vis pakeisdama atsumą per vieną žingsnį. teisingai nurodžius atstumą, turi sufokusuoti nepaisant daikto spalvos, nes ne ją ima už pagrindą. dar instrukcijoj gali paskaityti apie būtent tavo fotiko MF. dar galim meet'ą organizuotis ir padiskutuoti

Atsakyti
sveikos
atsiuskit man prasau i az prisijungimo duomeni musu albumo.man kazkodel neduoda nuotrauku ikelt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 27, 14:36)
ką tik patikrinau. fotografuojant su MF tiek baltą, tiek margą daiktą jokių kvadračiukų nerodo. pas mane, kaip ir pas InesaS, detalizuoja vaizdą, kad lengviau ryškumą būtų matyti. žinok, bijau kažką primeluoti tau, bet teoriškai gi turi tau tą baltą sufokusuoti gerai, nes tu nurodai atstumą. pabandyk matuoti su liniuote arba padaryti daug nuotraukų vis pakeisdama atsumą per vieną žingsnį. teisingai nurodžius atstumą, turi sufokusuoti nepaisant daikto spalvos, nes ne ją ima už pagrindą. dar instrukcijoj gali paskaityti apie būtent tavo fotiko MF. dar galim meet'ą organizuotis ir padiskutuoti

tai gal pas mane tada ne tas mirksiukas.gif sito as nezinau ax.gif cia pas mane is tos serijos, kur gali pasirinkt kvadrato dydi ( o paskutinis ir yra su atstumu kazkas), kuri fokusuoja -zodziu, sunku parasyt, lengviau parodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 27, 14:38)
sveikos
atsiuskit man prasau i az prisijungimo duomeni musu albumo.man kazkodel neduoda nuotrauku ikelt ax.gif

tu gi man rodos turejai tuos slaptazodzius... g.gif ten ivyko painiava su tais tarpeliais - tai dabar viskas tas pat - tik tarpelio gale nera wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 27, 13:58)
normaliai matos ir taip irnesakyk.gif  biggrin.gif  uzskaitau  4u.gif

Jurina - man sunku tau ka pasakyt - nes pati neinstaliavau as jo...  vis dar...  unsure.gif  doh.gif  biggrin.gif  bet sprendziant is to, kad meta, kad tai trial versija - panasu, kad kazka ne taip padarei...  g.gif

as jai patariau is naujo instaliuoti g.gif pas mane nebeliko to readme failo .. ir jau nebelabai pamenu kaip ten dariau unsure.gif
Atsakyti
nu va kas tam faile:
1. Run the SETUP ,install takes some time .

2. after installing go to the folder Crack and copy the file "Photoshop"

3. than go to : c-program files-adobe-adobe photoshop cs3
or : c-program files-adobe photoshop cs3 and than paste that file.

4 Seed and ENJOY.

Atsakyti
kad is naujo instaliuot reikia istrint visus instaliuotus failus(c doske zinau kur issaugojau, o D lyg tai nurodziau, bet ..), vyras sake bandys perrasyt i diska ir instaliuot vaiku kompe, tik nzn ar pavyks, ne kompiuterastai mes blush2.gif
nu kaip nors...
Atsakyti