Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žūžū @ 2009 01 26, 16:51)
o koki ISO renkiesi?
Kelk ISO, atidaryk maximaliai skyle ir pridek kiek galima daugiau apsvietimo (gali paprasciausias lempas issideliot) 4u.gif

tą kartą lyg tais bandžiau su ISO 200 ir 400

QUOTE(Kaktuke @ 2009 01 26, 17:33)
Jei almante_k nesupyks, pabandžiau nuimti tą stulpą:
user posted image

thumbup.gif

QUOTE(linole @ 2009 01 26, 18:11)
Teka, su fokusu ND gerai atlikti. WB taip pat matosi skirtumas.  smile.gif  Tik kad pacios nuotraukos kiek tamsokos. 

o dėl ko taip galėtų būti? fotike nustatymai negeri ar reik šviesint kompe? šiaip aš ant savo laptopo normaliai ir nematau nuotraukų, o paprasto kompo neturiu, nei namie, nei darbe... darbe tiksliau turiu, bet ne savo...

Kad gauti slaptažodį reikia dar padaryti likusius 3 techninius ND ir kiaušus? ar dar ką? jau nebesugaudau tarp tokios gausybės informacijos.
o tiems kiaušams yra kažkokios taisyklės, ar čia kaip kiekviena įsivaizduoja?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 01 27, 08:42)

o tiems kiaušams yra kažkokios taisyklės, ar čia kaip kiekviena įsivaizduoja?

cia kurybine uzduotis ir tiek mirksiukas.gif vadinas baltas baltame biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 27, 08:50)
cia kurybine uzduotis ir tiek mirksiukas.gif vadinas baltas baltame biggrin.gif

nu aišku, žodžiu reik teorijos ieškot nete arba viską daryt bandymų keliu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 27, 08:35)
o pas tave angliska versija?  g.gif  pas mane kazkaip automatiskai siuncias lietuviska... pradzoj nervinaus del tu naujadaru cool.gif  - dabar jau pripratau ir taip geriau  biggrin.gif

Kai siunciausi, tai man angliska atsisiunte. Gerai ir tokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 01 27, 08:52)
nu aišku, žodžiu reik teorijos ieškot nete arba viską daryt bandymų keliu  doh.gif  biggrin.gif

turbtu antras variantas ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 27, 09:02)
turbtu antras variantas ax.gif  lotuliukas.gif

aga, jau įsitikinau doh.gif
o galima tą užduotį kur nors pamatyt? ar ji taip ir skamba - baltas kiaušas baltame fone? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 01 27, 09:05)
aga, jau įsitikinau  doh.gif
o galima tą užduotį kur nors pamatyt? ar ji taip ir skamba - baltas kiaušas baltame fone?  biggrin.gif

nu tai visid are, kaip isivazidavo tongue.gif galima paziuret tik albumukyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 01 27, 09:05)
aga, jau įsitikinau  doh.gif
o galima tą užduotį kur nors pamatyt? ar ji taip ir skamba - baltas kiaušas baltame fone?  biggrin.gif

Ji tokia ir yra - baltas kiaušinis baltame fone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 27, 09:14)
nu tai visid are, kaip isivazidavo tongue.gif  galima paziuret tik albumukyje mirksiukas.gif

ale gi sunku šiam gyvenime nekūrėjams biggrin.gif
Atsakyti
Zinokit turiu labai,labai blondiniska klausima blush2.gif Pas mane kompe visos foto sudetos D diske.O as va skaitau,kad jus laikot ir truputi aptvarkot nuotraukas su spec.programom.Kuom tos programos geros?
Atsakyti
Visos programos geros tuo,kad gali pakoreguoti nutoaukas: sumažinti, apkarpyti, pašviesinti ir t.t. 4u.gif

Bet tikrai kiek kiaušinių... o dar ir ne savaitės pabaiga thumbup.gif O kaip visos pradžioje "bijojo" šios temos: ką čia padarysi su tuo baltu ant balto lotuliukas.gif man jau baisu pagalvot apie temą Jausmai cool.gif o dar ir vis mėnesį turėsim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 27, 09:45)
Zinokit turiu labai,labai blondiniska klausima blush2.gif Pas mane kompe visos foto sudetos D diske.O as va skaitau,kad jus laikot ir truputi aptvarkot nuotraukas  su spec.programom.Kuom tos programos geros?

Labas rytas,
As nuotraukas rusiuoju ir laikau Canono programoje kuri buvo kartu su fotiku Zoombrowser EX o koreguoju su pikassa. Anksciau naudojau corel photopaint 11.
Atsakyti