o jus kai tvarkot foto laikotes tu parametru
as kazkaip kreipiu i tai demesi tik kai planuoju daryt ta foto ant popieriaus... o siaip jei man atrodo kad kitoks nei standartinis apkirpimas yra labiau tinkamas foto nuotaikai, kompozicijai tai taip ir kerpu...
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 26, 21:19)
o jus kai tvarkot foto laikotes tu parametru
as kazkaip kreipiu i tai demesi tik kai planuoju daryt ta foto ant popieriaus... o siaip jei man atrodo kad kitoks nei standartinis apkirpimas yra labiau tinkamas foto nuotaikai, kompozicijai tai taip ir kerpu...
laikaus to 3:2, kai ruosiuos spausdint 10x15 formatu
Sveikutes
Belly, nuotraukyte su judesiu lieka tik gala su PS pripaisyti
lamella, saulelydis
As uz 10 balu labai jau sunku apsipresti, juolab, kad vis ju daugeja
tris
Belly, nuotraukyte su judesiu lieka tik gala su PS pripaisyti
lamella, saulelydis
QUOTE(Valetta @ 2009 01 26, 17:32)
uzsukau i fotki jau virs 30 nuotrauku gal po 10balsu bus balsavimas
As uz 10 balu labai jau sunku apsipresti, juolab, kad vis ju daugeja
QUOTE(inesaS @ 2009 01 26, 17:45)
O sakykit,tik po viena foto ten galima deti?
tris
QUOTE(Kaktuke @ 2009 01 26, 18:33)
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 26, 21:18)
34 kiausiniai pavaaarot
na dar manau ne visi dar idejo, ju dar savaite pries akis.
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 26, 21:28)
tai kad ne tik balsuoti, bet ir skaičiuoti reikės gal liekam geriau prie 5 balų
QUOTE(Peledike @ 2009 01 26, 21:49)
QUOTE(liamuna @ 2009 01 26, 21:39)
na dar manau ne visi dar idejo, ju dar savaite pries akis.
Taip,ne visi ir ne visas
Labas rytas ,
Aciu, kad parasei, kaip uzsideti grido linijas, bet as ju vis dar neradau O kaip gaires vadinsis angliskai?
Radau jau
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 26, 18:40)
atsakau tik i viena klausima dar is praeitos temos
karpymo irankis Shift+c ir tada irankinej pasirenki uzdeti gaires (galima pasirinkti trecdalio taisykle, aukso pjuviai ir dar kazka ten... ) ten pat galima padeti varnele prie islaikyti proporcijas
karpymo irankis Shift+c ir tada irankinej pasirenki uzdeti gaires (galima pasirinkti trecdalio taisykle, aukso pjuviai ir dar kazka ten... ) ten pat galima padeti varnele prie islaikyti proporcijas
Aciu, kad parasei, kaip uzsideti grido linijas, bet as ju vis dar neradau O kaip gaires vadinsis angliskai?
Radau jau
QUOTE(Armana @ 2009 01 27, 07:54)
Labas rytas ,
Radau jau
Radau jau
o pas tave angliska versija? pas mane kazkaip automatiskai siuncias lietuviska... pradzoj nervinaus del tu naujadaru - dabar jau pripratau ir taip geriau
QUOTE(Peledike @ 2009 01 26, 21:49)
as ir uz, kad 5 tik vertint