Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 01 26, 19:31)
o koks formatas/ai skaitos standartinis/iai? ax.gif

aš supratau kad 3:2 kaip ir spausdinant. Todėl nesuprantu kodėl mano fotike galima tik 3:4 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 26, 20:08)
Armana - man tavajam saulelydy nervina tas elektros stulpas kairej biggrin.gif  visa spalvu grozi  wub.gif kazkodel gadina...  blush2.gif  nzn net kodel - tiesiog is pirmo zvilgsnio jis krito i aki, ir viskas, - dabar per ji nematau viso grozio...  unsure.gif

Peperoni, čia kartais nesumaišiai nikų, nes lyg mano saulėlydis su stulpų kairėje. blush2.gif Arba aš nepastebėjau Armanos foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 26, 19:40)
Peperoni, čia kartais nesumaišiai nikų, nes lyg mano saulėlydis su stulpų kairėje. blush2.gif Arba aš nepastebėjau Armanos foto g.gif

Oj atsiprasau - tikri sumaisiau blush2.gif per skubejima... biggrin.gif doh.gif

Sadi - 3:4 - del to kad PGM wink.gif ten kazkaip techniskai tas dalykas gaunas - kazkada skaiciau del ko, bet dabar jau tiksliai nepamenu, todel nenoriu suklaidint... zodziu geriau jau visada vadovautis 3:2 formatu, t.y. apkarpyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 26, 20:48)
Oj atsiprasau - tikri sumaisiau  blush2.gif  per skubejima...  biggrin.gif  doh.gif

Nieko tokio. biggrin.gif mirksiukas.gif
Dedu pataisyta, be stulpo. smile.gif

user posted image
Atsakyti
nu super dabar wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ne mano saulelydis, tokio grazaus neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 26, 19:38)
aš supratau kad 3:2 kaip ir spausdinant. Todėl nesuprantu kodėl mano fotike galima tik 3:4  g.gif

gamintojai kažkodėl nusprendė, kad mėgėjiškų fotikų turėtojai fotografuoja ne tam, kad spausdintų, o tam kad per kompą žiūrėtų doh.gif o monitoriuje su peržiūros programomis geriau žiūrisi santykis 3:4. o va profesionalūs fotikai jau skirti žmonėms, kurie spausdina nuotraukas ir jiem pritaikė santykį 3:2 unsure.gif

QUOTE(lamella @ 2009 01 26, 19:50)
Dedu pataisyta, be stulpo. smile.gif

super wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 26, 19:48)
Oj atsiprasau - tikri sumaisiau  blush2.gif  per skubejima...  biggrin.gif  doh.gif
Sadi - 3:4 - del to kad PGM wink.gif  ten kazkaip techniskai tas dalykas gaunas - kazkada skaiciau del ko, bet dabar jau tiksliai nepamenu, todel nenoriu suklaidint... zodziu geriau jau visada vadovautis 3:2 formatu, t.y. apkarpyt  4u.gif

o veidrodziuose visuose 3:2 formatas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 26, 20:29)

Pas mane pagerintoje muilineje yra 3;2.Ir dar maciau kad yra 16;9 g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 26, 20:29)

Veidrodziuose - visuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 26, 20:37)
Pas mane pagerintoje muilineje yra 3;2.Ir dar maciau kad yra 16;9  g.gif