Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žūžū @ 2009 01 26, 16:51)
O tai jau nepazysti? cool.gif

Nu kaip galeciau nepazinot biggrin.gif Jau nuo tu laiku kaip dar buvai mam4medas tongue.gif

Man toks vaizdas, kad ta nuotrauka buvo piesta ir perfotografuota, ar as klystu unsure.gif o kad pakalausiau, tai maza kas ... gal sesuo...
nu labai graziai ten tu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 01 26, 19:11)
Zuzu nuotraukos matytos kazkur kitur, bet man jos  thumbup.gif 

nebent pazengusiu tema skaitei biggrin.gif as ten virs metu pasyviai "sedejau"
QUOTE(Belly @ 2009 01 26, 19:17)
*Nu kaip galeciau nepazinot  biggrin.gif  Jau nuo tu laiku kaip dar buvai mam4medas  tongue.gif
**Man toks vaizdas, kad ta nuotrauka buvo piesta ir perfotografuota, ar as klystu  unsure.gif

*Oij, Babuska, kiek metu praejo biggrin.gif
**nea. cia dviguba expozicija smile.gif lb ilgas islaikymas ir siek tiek isikisimo su PS (spalvos, kontrastas, tamsintas krastas)
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 26, 16:06)
O čia į saulėlydžių tema. ax.gif

good.gif
Atsakyti
O maryte melnikaite.... blink.gif 11 psl... blink.gif doh.gif einu skaityt ka cia tiek prirasiojot... biggrin.gif

atsakau tik i viena klausima dar is praeitos temos biggrin.gif doh.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 25, 09:00)
Peperoni, jeigu gali parasyk, kaip užsidėti Grido linijas su Gimp'u kerpant nuotrauką blush2.gif

karpymo irankis Shift+c ir tada irankinej pasirenki uzdeti gaires (galima pasirinkti trecdalio taisykle, aukso pjuviai ir dar kazka ten... blush2.gif biggrin.gif ) ten pat galima padeti varnele prie islaikyti proporcijas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 26 sausio 2009 - 18:41
Žmonės gerieji sos, help, pamagite, padėkite help.gif Kodėl aš negaliu į albumą įeiti, slaptažodį keitėt ar kaip ten? (buvo iš n raidės žodis, tai dabar kitas jau?)
Atsakyti
Ir dar noriu paklaust Ninin ar jau turi slaptazodi ir ar Jurina jau instaliavosi PS ? g.gif

Visi privalomai turit pabandyt naujas temas - tebunie nedekit i eteri - bet bent jau pabandykit - del saves gi wink.gif jau su kiausais prisiskaiciau dejoniu - o albumas blizga tiesiog bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 26 sausio 2009 - 18:46
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 26, 19:31)
nebent pazengusiu tema skaitei  biggrin.gif as ten virs metu pasyviai "sedejau"

Greiciausiai. 4u.gif
Arba fotokudroj. g.gif

RESPECT, keitem. mirksiukas.gif
Be naujo slaptazodzio turetumei matyti tik techninius ND: 3 daiktai ir WB.
Atsakyti
QUOTE(RESPECT... @ 2009 01 26, 18:41)
Žmonės gerieji sos, help, pamagite, padėkite help.gif Kodėl aš negaliu į albumą įeiti, slaptažodį keitėt ar kaip ten? (buvo iš n raidės žodis, tai dabar kitas jau?)

Jau issiunciau mirksiukas.gif

Peperoni, su praejusiu tave 4u.gif geru darbu 4u.gif
Atsakyti
Nu vsio zinokit biggrin.gif pasiduodu - permeciau tik akim ir viskas biggrin.gif

Maciau daug naujoku, sveikinimai visiems 4u.gif

dingus buvau del to, kad vis dar svenciau blush2.gif biggrin.gif Aciu uz sveikinimus visoms 4u.gif

as dar planavau biski kiausiu nufotkint - ale jauciu, kad visas idejas jau isgraibstet... blink.gif doh.gif eisiu dar i fotki pasikapstyt... ax.gif

Armana - man tavajam saulelydy nervina tas elektros stulpas kairej biggrin.gif visa spalvu grozi wub.gif kazkodel gadina... blush2.gif nzn net kodel - tiesiog is pirmo zvilgsnio jis krito i aki, ir viskas, - dabar per ji nematau viso grozio... unsure.gif
Atsakyti
Peperoni su praėjusiu 4u.gif

Vos spėju skaityt smile.gif Šį kartą tik keli pastebėjimai - nes reika bėkt vyrui padėt biggrin.gif
Armana ir kitos mergaitės - nekapokite galūnių ! Tai auksinė taisyklė.
Ediper - pirma foto nestandartinis formatas labai kliūna.
Pastebėjau ir kiaušinių ND kad kai kurios foto nestandartinio formato. Norėtųsi išprovokuot jūsų diskusiją šituo klausimu smile.gif Kai karpote nuotraukas atkreipkit dėmesį ir į tai. Gal jūs daugiau kas nors turite ar rasite info, kodėl vienu ar kitu atveju nestandartiniai formatai yra priimtini arba kaip tik nepriimtini. Kartais jie gali sugadinti nuotrauką. Būtų smagu, jei kas turite informacijos, kad pasidalintumėte su visomis skaitančiomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 01 26, 19:45)
Arba fotokudroj.  g.gif

nea 4u.gif manes ten nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 01 26, 19:29)
ND kad kai kurios foto nestandartinio formato. Norėtųsi išprovokuot jūsų diskusiją šituo klausimu smile.gif Kai karpote nuotraukas atkreipkit dėmesį ir į tai. Gal jūs daugiau kas nors turite ar rasite info, kodėl vienu ar kitu atveju nestandartiniai formatai yra priimtini arba kaip tik nepriimtini. Kartais jie gali sugadinti nuotrauką. Būtų smagu, jei kas turite informacijos, kad pasidalintumėte su visomis skaitančiomis smile.gif

o koks formatas/ai skaitos standartinis/iai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 26 sausio 2009 - 19:31