gal kuriai nebereikia elektrinio pientraukio? mielainupirkciau ji is jusu laukiu i az.
naudojau pientrauki chicco rankini, tai galiu pasakyti kad visiskas s..... galiausiai su rankom nusitraukinejau nhes man jis visai neistraukdavo pieno bet gerai kad neilgai nusitraukineti reikejo , nes jau ruosiausi kita pirkti
QUOTE(xtina @ 2009 07 20, 07:50)
Sveikos mergaites. Mano leliukui 17 dienu, maitinu MP, pienu uztenka per akis, lelius svori priaugineja puikiai. Nuo rugsejo teks nusitraukineti pienuka, nes reiks is namu istrukti kieviena diena po 3 valandas, tai pabandziau nusitraukti su elektriniu Avento pientraukiu. Traukiau 20 min ir pritraukiau tik kokia 50ml, cia is vienos krities. Nezinau gal as traukti nemoku ar kaip cia yra? Nes po tu 20 min, krutis nebuvo istustejusi, o kai lelius pavalgo tai kritis buna tuscia. Patarkit ar pakomentuokita ka nors, nes jau nervas ima ka reiks daryti rudeni
Man atrodo mažai kam pavyksta iš pirmo karto Praktikuotis reikia, prieš tai šiltoj vonioj pagulėt galima Man labai padeda jei traukiant pieną žiūriu į miegantį vaiką, ypač jei jis per miegus čepsi
Sveikutes
Gal kuriai mamytei reiketu pientraukio? As turiu NUK firmos, siūlau už 10 LT, tiesiog guli niekam nereikalingas
Va kaip jis atrodo (supakuotas dėžutėje) : http://public.fotki....spientrauk.html
Gal kuriai mamytei reiketu pientraukio? As turiu NUK firmos, siūlau už 10 LT, tiesiog guli niekam nereikalingas
Va kaip jis atrodo (supakuotas dėžutėje) : http://public.fotki....spientrauk.html
naudojau pacioj pradzioj,dabar kaip ir pas daugeli stovi nenaudojamas
vaistinej pirkau uz 17 litu, su gumine pompute toki paprasta. mazai naudojau as ji nes vaikas viska pats sutvarkydavo. po to pieno truko, tai nebudavo ka nutraukinet. todel dziaugiuosi, kad nepirkau to avent uz 130 lt. kuri is pradziu galvojau pirkti. manau, reiktu gero ir kokybisko jei turi daug pieno ir ji saldymui nusitraukineji, tada tai reikalingas daiktas.
o gal kuri mamyte naudojo Tomme Tippee pientrauki?
As turiu mini elektrini pientrauki is Medelos, nieko blogo negaliu pasakyti apie ji, man
turiu ir rankini avien isis ir elektrini avient isis, rankini parduodu , o elektrini paliksiu kol kas
QUOTE(Laura01 @ 2009 07 22, 14:35)
vaistinej pirkau uz 17 litu, su gumine pompute toki paprasta. mazai naudojau as ji nes vaikas viska pats sutvarkydavo. po to pieno truko, tai nebudavo ka nutraukinet. todel dziaugiuosi, kad nepirkau to avent uz 130 lt. kuri is pradziu galvojau pirkti. manau, reiktu gero ir kokybisko jei turi daug pieno ir ji saldymui nusitraukineji, tada tai reikalingas daiktas.
O as po liudnos patirties u pirmu vaiku, kuomet turejai canpol rankini ir reikejo visos seimos prasyt man padet nutrauk tpiena, ens rankos skaudedavo, tai jau antram nupirkau elektrini Avent, tai patenkinta nerealiai, daug pinigu vistiek neprarasi ne spaskui galima ir parduoti, ir lengvai uzsaldziau pieno del viso pikto
QUOTE(xtina @ 2009 07 20, 09:50)
Sveikos mergaites. Mano leliukui 17 dienu, maitinu MP, pienu uztenka per akis, lelius svori priaugineja puikiai. Nuo rugsejo teks nusitraukineti pienuka, nes reiks is namu istrukti kieviena diena po 3 valandas, tai pabandziau nusitraukti su elektriniu Avento pientraukiu. Traukiau 20 min ir pritraukiau tik kokia 50ml, cia is vienos krities. Nezinau gal as traukti nemoku ar kaip cia yra? Nes po tu 20 min, krutis nebuvo istustejusi, o kai lelius pavalgo tai kritis buna tuscia. Patarkit ar pakomentuokita ka nors, nes jau nervas ima ka reiks daryti rudeni
Pabandykit geriau pritaikyti prie kruties, po kelis kartus, turetu buti neskaudziai, bet traukti turi labai stipriai ir gerai. As langvai galejau 300 ml pritrrauti po maitinimo, irgi kai reikejo iseit. Tikrai turetu labai gerai buti visks
Tiesiog pabandykit su juo "susitarti"
Sekmes!
O as ligonineje isbandziau pientauki Medela,elektrini ir vyras nupirko grizus namo..mazutis,dailutis,super traukia...esu nerealiai patenkinta tik jau nebelabai reikalingas darosi bet jau ir dabar yra atsipirkes su kaupu