Aryvle, 14 Bal 2014 - 13:30, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Aryvle, 14 Bal 2014 - 13:30, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
labas. pasidalinsiu ir aš patirtimi. kai pagimdžiau pirmą, neturėjau pientraukio, o pieno buvo daug, sekė uždegimai ir t.t. kaip pagimdžiau antrą, ir grįžus namo pamačiau kad bus taip pat kaip ir pirmą kartą, išsiunčiau vyrą į vaistinę pirkti pientraukio, sakiau man nesvarbu kiek kainuoja, reikia avento. taigi nupirko avento rankinį ir tikrai viskas buvo gerai, išvengiau uždegimų, nes pradžioj nusitraukiau perteklių, paskui nusitraukinėjau nuolatos, maitinau iš buteliuko, bet iš nežinojimo pradėjau naktim nebenusitraukinėjau, tai dingo pienukas (nežinojau kad reikia reguliariai nusitaukinėti netgi naktį...)
kai pagaliau pastojau trečią kartą, buvau nusiteikus karingai, maintinsiu krūtimi ilgai ir nuobožiaidar nėštumo metu nusipirkau avent natural rankinį pientraukį, nes tikėjausi kad teks nedaug naudoti,tik pradžioj kol susireguliuos pieno gamyba. ir labai džiaugiuosi kad jį jau turėjau nes trečioj paroj grįžus iš ligoninės jau buvau guzuota krūtine - su pientraukio ir kompresų pagalba išsisukau be uždegimų
o bet tačiau taip nutiko kad teko dažnai naudotis pientraukiu tris mėnesius, atsibodo su ranka vargti ir nusipirkau išgirtąjį medela swing. išvaizda tai tokia paprasta atrodė, galvojau bus nieko gero, bet
super duper daiktukas. beje medela swing ir mini electric yra ne tas pats ir tas mini kiek skaičiau prastokas
ir va dabar buvo pieno krizė tai stimuliavimui naudojau pientraukį po 20 min kelis kart dienoj ir per kelias dienas padaugėjo pienuko
dabar maitinu vien krūtimi, mažylei beveik penki mėnesiai. be pientraukio pagalbos būčiau jau nusikankinus negyvai, nes mano pieno fabrikas kažkoks nestandartinis
![]()
o tie visi kiti canpol ir visokie tai išvis nemanau kad verti dėmesio, tomio avento ir brangesni, taip, o tie pigučiai tai tikrai nieko gero, kiek girdėjau iš patirčių...
Milk, 15 Bal 2014 - 12:08, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Milk, 15 Bal 2014 - 12:08, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Gerai, kad bent posto pabaigoje kūdikį paminėjot, nes susidaro įspūdis, kad ne vaiką auginate, o pientraukį
-Anna-, 25 Geg 2014 - 19:46, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
-Anna-, 25 Geg 2014 - 19:46, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Sakykite, o kuo skyriasi Medela Swing nuo Medela mini elektric?
Apie swinga daug atsiliepimu o apie mini nerandu
Aryvle, 26 Geg 2014 - 20:04, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Aryvle, 26 Geg 2014 - 20:04, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
kuo skiriasi nepasakysiu (neskaitant kainos), bet kiek domėjausi, ir užsienio forumuose skaičiau kad tas mini electric nieko netraukia
logiškai mąstant jei jis trauktų taip gerai kaip swing, tai niekas swingo už swing'ą nemokėtų tokių pinigų
werda, 15 Bir 2014 - 13:36, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
werda, 15 Bir 2014 - 13:36, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
O tie elektriniai kaip nors sterilizuojasi?
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯