Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Mano krūtys labai sunkiai "atleisdavo" pienuką, tad šis pientraukis visai buvo niekam tikęs - nepritraukia krūties taip kaip reikia (gal mažesnę krūtį ir gerai pritraukia,bet didesnę sunkiai), vos pajudėjus atšoka antgalis nuo kruties nors tu ką sad.gif Taip ir padėjau.... Dar ir dabar guli dėžėje. Pirkau mažai naudotą iš vienos suprmamų klubo mamytės - jai viskas buvo gerai, o man visai netiko... Žodžiu, su juo niekaip nepavykdavo nutraukti pienuko. Labiausiai pagelbėjo BabyOno rankinis pientraukis - labai stipriai pritraukdavo krūtį, keli paspaudimai ir atleisdavo pienuką iškart. Bandžiau ir CanapolBabyes, bet BabyOno stipriau stimuliuodavo pienuko ištekėjimą.
Atsakyti
As ir galiu pasidalinti savo patirtimi.Gimus antram vaikeliui,atsirado naujos bedos vaikinukas ilgai valgydavo .Taip sakant tinginukas.Emiausi priemoniu paprasto mechaninio pientraukio Avent.Mechaninio pientraukio pliusai buvo tuo kad prasivercia kai buna krutys skausmingos,gali po truputi spausti rankenele nesukeldama didesnio skausmo.Visko is pradziu buvo ,kol perpratau .Viena dalyka reikia zinoti,reikia pamasazuoti krutine kai nebebega ,jai nori kad gerai istrauktum pienuka.JAu vaikinukui 10 men o as dar traukinejuos.Jau pabodo,bet ka padarysi aukojuos del vaiko ,nesvarbu kad alkunes ...
Nera geriau kaip mamos pienas
Atsakyti
turiu si pientrauki, naudojau su pirmu vaiku metus, dabar irgi griebiausi, man jis l geras.
Atsakyti
Naudojau Medela rankinį pientraukį, labai patiko.
Atsakyti
Aš bandžiau ir rankinį ir elektrinį.
Tai turiu pasakyti kad nepamainomas dalykas laiko taupymo atžvilgiu yra elektrinis - visų pirma dėl to, kad yra galimybį tai daryti iskart su abejomis krūtimis. 4u.gif Žymiai greitesnis ir sklandesnis procesas būdavo nei pompuoti su rankiniu. Manau rankinis skirtas tiesiog kai prireikia trumpam, bet ne pastoviam naudojimui blush2.gif
Atsakyti
As turejau toki elektrini pientrauki, senesnis tik modelis buvo . Super, kitu zodziu neturiu.
Esu bandziusi ir Avent rankini ir Medela elektrini. tai rabkinis visai nepatiko, o va Medela super, todel ir ieskojausi, kad butu elektrinis ir su dvieju krutu iskart traukimo funkcija.

Mano buvo toks pats, tik be ekranelio tokio kaip kad cia.
http://www.musumazyl...nis-pientraukis
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Pasisakysiu ir as biggrin.gif Su dukryte turejau Avent rankini,tai vargau....pienuko nebuvo per daugiausiai,reikdavo zaisti valanda sutrupuciu,kad nutraukti tuos kelis ml doh.gif Dabar su antru vaikiuku nusipirkau Medela Mini. Nu ir nezinau net ka pasakyti. Taip,nutraukia greitai...bet visko tikrai nenutraukia schmoll.gif Pritraukiu tik kokius 50 ml ir nebebega,o bandau su ranka paspausti,tai net ciurkslytes mazytes bega unsure.gif Tai kaip suprantu man tikrai neistraukia tas pientrauki schmoll.gif
Atsakyti
Reikia skubaus patarimo 4u.gif
Šiom dienom planuoju pirkti elektrinį pientraukį, nes su rankiniu jau pavargstu, reikia ištraukti didesnį pieno kiekį. Gal patartumėt, ko dairytis? Reikia kuo tyliau dirbančio (kad galėčiau naudoti ir darbe), efektyvaus, švelnaus. Medela swing skaičiau, kad geras, gal yra dar kitų variantų?

Ir - ar verta pirkti naudotą, ar nebūna ten, pvz, kokios tarpinės "parėjusios" ir su vakuumu problemos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 04 04, 13:24)
Ir  - ar verta pirkti naudotą, ar nebūna ten, pvz,  kokios tarpinės "parėjusios" ir su vakuumu problemos?  g.gif

Galima nusipirkti atskiras detales mirksiukas.gif

Man pvz. nemalonu ant krūties svetimos moters naudotą 'antspenį' (ar kaip pavadinti biggrin.gif )dėti, tai yra parduodama atskirai ..ir žarnelės, ir tarpinės. Galima pirkti pigiau naudotą ir kažką naujo nusipirkti, reikalui esant.
Aš irgi ieškau elektrinio pientraukio, bet naujų kainos nel. adekvačios ir man nebus kasdienio naudojimo daiktas, tai mąstau pati apie naudotą.
Atsakyti
aš draugės naudotą turiu, jau antrą kartą pati jį naudoju vis, viskas gerai.
Atsakyti
Įsigijau Medela swing. Dabar klausimas - ant Avent rankinio pientraukio buvo toks silikoninsi antdėkliukas, ant šio nėra nieko, tik plastikinė "taurelė" ant krūties. Traukia kitaip, nei su rankiniu - lyg ir šiurkščiau, spenelis duag giliau įtraukiamas, bet pienas teka lėčiau. KĄ daryti, gal ieškoti to silikoninio ant-dėklo, gal pojūtis bus švelnesnis?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 04 05, 18:50)
Įsigijau Medela swing. Dabar klausimas - ant Avent rankinio pientraukio buvo toks silikoninsi antdėkliukas, ant šio nėra nieko, tik plastikinė "taurelė" ant krūties. Traukia kitaip, nei su rankiniu - lyg ir šiurkščiau, spenelis duag giliau įtraukiamas, bet pienas teka lėčiau. KĄ daryti, gal ieškoti to silikoninio ant-dėklo, gal pojūtis bus švelnesnis?

Medeloj nėra tokio silikoninio antdėklo schmoll.gif , kaip Avent (jie thumbup.gif ) Kažkokio kitokio modelio tik.

Medela turi 5 dydžių taureles. Kokio pas jus dydžio? (pakuotėj lyg ir M būna), bet patys gamintojai sako, kad statistiškai dažniau moterims reikia L ar net XL. Jeigu per giliai įtraukia, vadinasi per didekė taurelė ax.gif (?) Gal jums reiktų mažesnės g.gif

Plačiau:
http://www.medelabre...ed-breastshield

http://www.medela.co...eastshield.html

O kokia pati taurelė, nes yra dviejų tipų: http://www.medela.co...astshields.html

Jei ne "comfort", tai gal tokią paieškoję bandykit unsure.gif

Ar pas jus toks?: http://www.hiperfarm...849-20000005201
Atsakyti