turiu avento isis rankinį, dar nuo pirmosios dukros gimimo. geras. kai reikia pasinaudoju
QUOTE(pink peony @ 2013 04 22, 21:40)
Sveikos
Gal galetumete patarti, kuris elektrinis pientraukis geresnis: Avento ar Medela swing? Kuo jie skiriasi?
Gal galetumete patarti, kuris elektrinis pientraukis geresnis: Avento ar Medela swing? Kuo jie skiriasi?
man medela swing labai patiko kai reikes naudosiu butent ji vel
turiu avent rankini pentraukli, man jis patinka, esu jo patenkinta
Mano patirtis su pientraukiais - pienuką nusitraukinėjau apie 6 mėnesius. Bandžiau Avent isis, Medela swing elektrinį, tommy tippee elektrinį, naujausią Avent confort. Greičiausiai ir iki galo pienelį ištraukdavo naujausias Avent comfort. Elektriniai pientraukiai man buvo ne stebuklas. Jie garsiai burzgė, vaikutis net išsigasdavo, ištraukdavo ne visą pienelį.
Mano išvada - kiekviena krūtinė skirtinga ir reikia atsirinkti pientraukį, kuris geriausiai ištraukia. Idealu kai gali pabandyti įvairių firmų pientraukius. Sėkmės ir kantrybės visoms!
Mano išvada - kiekviena krūtinė skirtinga ir reikia atsirinkti pientraukį, kuris geriausiai ištraukia. Idealu kai gali pabandyti įvairių firmų pientraukius. Sėkmės ir kantrybės visoms!
Aš pati naudojau irgi kelis pientraukius iš rankinių man labiausiai patiko Avent, nebandžiau naujojo, tačiau prieš tai buvęs super, Tommee tippee nelanai patiko nes per šoną leisdavo pienuką, o iš elektrinių bandžiau medela mini tai labai garsiai burzgė, tikra tiesa, o swing nu man tai super, aišku tas greičiausias režimas galėtų būti dar greitesnis bet super;)
turiu tomme tippe elektrini,burzgia tikrai netyliai,net po pagalvem o daugiau tai pienuka istraukia nieko blogo negaliu pasakyt,pliusas tai kad lb lengvai ir greitai gali isplaut.
Gal kas naudoja šį Avent pientraukį http://www.vaistine....p...4&ID=346151
pasidalins patirtimi ar geras ar rekomenduotumėt??
QUOTE(Milow @ 2013 08 04, 20:19)
Gal kas naudoja šį Avent pientraukį http://www.vaistine....p...4&ID=346151
Naudojau si pientrauki, nelabai galiu palyginti, nes kitu nebandziau, bet siaip patiko. Paprastas naudojimas ir prieziura. Kartais reikedavo kiek ilgiau "pazaisti" kol pradedavo trauktis pienas ir srove atsirasdavo, o tada jau pritraukdavo greitai nenaudojau daznai, jeigu reiketu kasdieniam naudojimui, gal bandyciau elektrini, gal greiciau ta srove "pagautu" ir pritrauktu pieno, bet jeigu reikia tik kartais panaudoti, tai sis manau visai bent jau tikrau nesigailiu kad pirkau
Sveikos, planuoju is anksto nusipirkti pientraukį, nors nežinau ar ir antras vaikutis neims krūties. Todėl mastau apie rankinį ( nu el. kainos tai kanda ). Klausimas ar pvz Avent Comfort nereikia dasipirkti paskui papildomų priedų?Na ar nesusidėvi kokia membrana, gumele ar dar kas ten ilgai naudojant?
Augindamą pirmą vaiką turejau rankinį pientraukį su pompele ( kaip spaudimo matuoklio), Po mėnesio ranka nutirpusi nuo popavimo buvo. Daugiau tokio nenoriu.Bet va kaimynė su rankiniu Avent du vaikus išmaitino, nes nei vienas krūties neėmė. Rizkuosiu ir aš su rankiniu vėl
Augindamą pirmą vaiką turejau rankinį pientraukį su pompele ( kaip spaudimo matuoklio), Po mėnesio ranka nutirpusi nuo popavimo buvo. Daugiau tokio nenoriu.Bet va kaimynė su rankiniu Avent du vaikus išmaitino, nes nei vienas krūties neėmė. Rizkuosiu ir aš su rankiniu vėl